Jump to content

ozayyusuf

Üye
  • Posts

    120
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

925 profile views

ozayyusuf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

5

Reputation

  1. Airties marka eski modemlerde böyle sorunlar yaşanabiliyor. Yazılım gğncellemesi ile halledilebilir muhtemelen fakat eski olduğundan sorun çözülebilir mi emin değilim. Donanımsal arızası yoksa tabi. Sitesinden yazılımını güncellemenizi tavsiye ederim.
  2. Kullandığınız pc diğer kablosuz ağlarda sorun yapmıyor ise anlattığınız kadarıyla anladığım kullandığınız modemin kablosuz kurulumunu yaparken kanal ayarını elle deneyerek yaparsanız çözüme ulaşabileceğinizi düşünüyorum. özellikle de yakınlarınızda başka kablosuz cihazlar var ise bundan kaynaklı bazı pc lerde kablosuz kopma yaşanabiliyor. Airties modemlerin genellikle tavsiye edilen kanal sayısı 6 ve 11 dir. Deneyerek çözebilirsiniz. 
  3. Yanlış driver kurulumu sebebi ile bilgisayarı kapat denildiğinde yeniden başladığı denk geliyor bana. driver sorunu olabilir belki sorunun. özellikle kendi oto yüklenen sürücüleri güncelleyip dene istersen. olmazsa farklı bir işletim sisteminde denersen daha garanti olabilir.
  4. marka olmadığında etkilenebilicek bi bayan arkadaş bulduysan, Espiriden anlıyorsa, Niyetinde ciddi isen önce bulaşık önlüğü sonrasında Beyaz tek bir gül al. Tabi bunu niyetine göre biçimlendirebilirsin. Orijinaldir. Tarafımdan denendi. :)
  5. Donanımsal Sorunları Aradan Çıkarmak için '' hdd regenerator '' bunu indirip cd - Dvd Ye yazdırıp pc yı cd den başlatın. Diskinizde bad sector yada Gecikmeli yazma varmı bakın. Sonrasında Ram ler için  ''MemTest86'' programını indirip aynı şekilde cd-dvd ye yazıp başlangıçtan optik sürücünüzü seçip cd den başlatın. Ram yada Hdd de problem varmı bu şekilde anlayabılırsınız. Testler 1 gün sürebilir. Hdd En fazla disk boyutuna göre 3 saat 750 gb lık bi disk için söyledim. Ram test daha uzun sürebilir. Tabi hatayı erken almazsanız. Yanı sıra Yazılımsal Olması ihtimaline karşın aynı cd ile başka bi pc ye kurulum yapıp deneyebilirsiniz. sata Desteği olmayabilir. Yada Sürücü yanlış yüklemesinden kaynaklı mavi ekran alıyo olabılırsınız. Başka bir Xp ile deyenin. Kolay Gelsin.
  6. Tuğrul Arkadaşın Yaptıkları yanı sıra ( Aynı problem bende de Vardı Casper Notebook ) ben yalnızca el değmemiş orj win 7 pro indirdim kurdum. Aslında İkimizinde aklına gelen bi durum daha var. Oto aktivasyon. Çünkü Her ikimizde Aktivasyonu kurulum sırasında gerçekleştirmedik.Kolay Gelsin.
  7. binaya dağılan telefon kablolarında ekleme yapılmışmı bak istersen. telefon kablolarında ek olması iyi değil. bu telefon hatlarından anlayan bırını getirip baktırsan varsa tanıdıgın. kafanda soru işareti kalmamış olur.
  8. Yardım Almak istediğin görüntü upload ettiğin sitenin direk linkini neden vermezsinki
  9. Mantıklı Aslında Yaşanmıyo artık bu ülkede yalnız. Bü tür Sahtekarlara bırakıp gitmek ne kadar doğru.
  10. Kafayı Yediler İyice.Kopyalama Çoğaltma yasak da bu müzik dinletisinden gelir gelmiyo en. Yasalar Değişir millete onaylatılır her gun yeni bi kanun yürürlüğe girer. Tabi bu arada Elleride milletin cebine. Amaç bu değilmi Zaten.
  11. Genel sağlık Sigortası Aslında dediğinle bağdaşıyo. Çalışmayandan Para Alan ilk devlet sanırım bizimkiler.
  12. yanlış hatırlamıyorsam hdd hatası. bios dan S.M.A.R.T I enable yapıp kaydet bakalım hata alıcakmısın açılışta. bunun yanı sıra format at tabi. düzelirse kullanırsın.Hdd arızası gibi geldi bana deneme yaparak aşabılırsın.
  13. o süper zeka teknik servisler her gün kaç cahil adamla uğraşıyor biliyor musun Tuğrul? Sende kafanı bu ufacık şeye takıyorsan teknik servislerin vay haline.
×
×
  • Create New...