Jump to content

wildly

Üye
  • Posts

    252
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

1481 profile views

wildly's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. ben win 7 kurdum, xp denemedim ama kurulması lazım
  2. Laptopunuzun bios menusunu bilmiyorum, benim dell de ilk önce security menüsünden hepsini disable yaptım daha sonra boot sequence menusu altında UEFI ayarı var, onu disable yaptım, daha sonra acronis disik dircetor ile laptopu boot ettim, hdd deki bütün bölümleri sildim(recovery dahil),sonra win7 dvd si bile boot ettim ve yeni bölümler oluşturarak sistemi kurdum.
  3. Biostan UEFI ve SATA yı kapatın, acronis disk director veya benzeri bi programla hdd deki tüm bölümleri silin recovery bölümü de dahil, işletim sistemini tekar kurmayı deneyin.
  4. sorun hallolmuştur, ilginize teşekkürler.
  5. Merhabalar, elimde 32bit sistemden alınmış bir reg dosyası var, bunu 64 bit sistemde çalıştıramıyorum, bunun için convertor yada başka bir yöntem var mıdır?
  6. Torrent Linki alttadır.       http://letitbit.net/download/70455.777ff18915b337f0fb5c828d889d/Windows_XP_Professional_Sp3_TR_Driver_Edition_Mart_2013_Guncel.torrent__turk_torrent_turkdepo_.torrent.html  
  7. icare programını dene, ben birçok kez bu programlar kurtardım.
  8. Arkadaşlar bana BNC Pci Ethernet Kartı lazım, kullanılmamış olması tercihimdir, elinde olan yada satan bir firma bileniniz varsa özelden yada buradan bana bildirebilirsiniz. Teşekkürler.
  9. Bu programla xp seven yada mini xp gibi sistemleri aynı anda usb ye atıp usb den sistem kurabilirsin. [code]https://rapidshare.com/files/1881895463/XP_Seven_Usb_Kurulum.rar[/code]
  10. Verdiğin serial numaraları aktivasyon yapmıyor, ayrıca insan bir yazı yazarken ve özellikle uzun bir yazı yazarken biraz imla kurallarına dikkat etmeli.
  11. kts seri diye bir program var, çok kolay ve pratik, irsaliye fatura rapor dizaynı da var. forumda olması lazım.
  12. Ben yaklaşık 1 aydır HTC oneV kullanıyorum son derece menunum.
  13. Bence sorun olduğunda güncellenmeli, sorun yokken güncelleme yapılırsa sorun oluşabilir. Bu tür acı tecrübelerim olmuştur.
  14. androit işletim sistemi olan bir cep telefonu kullanıyorsanız ve bir kablosuz ağa bağlıysa myphoneexplorer diye bir program var, aynen sizin istediğiniz işlemleri yapıyor.
  15. wildly

    BIOS Sorunu

    [quote name='juvanpix' date='26 June 2012 - 13:59 ' timestamp='1340711961' post='1216001'] kardeş çok saol yalnız ben bunları yapacam ama benim ne fare yanıt veriyor nede klavye nasıl olack? [/quote] başka bir pc de biosuna uygun dosyaları flopy ye kopyala, sonra bozuk olan pc ye tak ve bilgisayarı aç, biosun o disketteki dosyaları otomatik görmesi lazım.
×
×
  • Create New...