Jump to content

berksancan

Yeni Üye
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About berksancan

Recent Profile Visitors

232 profile views

berksancan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. 2. adımı tam olarak nasıl yapacağımızı anlatabilir mi bir yardımsever arkadaş? GImageX'te bir sürü sekme var ve nereden ne yapacağımı anlamadım da.
  2. winnt.sif içinde değişiklik yaptım ben. Önceden en başta [Data] vardı, şimdi [GuiRunOnce] "%systemroot%\system32\wpi.cmd" var. Diğer anlatılanları da yaptım ama neden başlamıyor anlamadım. Direkt masaüstü açılıyor.
  3. Öncelikle blackman12'ye çok çok teşekkür etmek istiyorum, gerçekten çok iyi bir çalışma yapmış. Daha sonra bir şey sormak istiyorum. Yaklaşık 2 haftadır XP kurulumunu kişiselleştirmeyle uğraşıyorum. Önceleri XP kurulumu sonrasında programları direkt kuran yolu kullanıyordum, sonrasında WPI denen teknolojiyi öğrendim, ona merak sardım. Diğer yolu iyice öğrenmiştim ancak wpi'yi pek çözemedim. WPI ile ilgili sorunum şu: CD üzerinde yapılması gereken değişiklikler nedir, bilmiyorum. Yani hangi klasörü nereye koymalıyım, hangi dosyada değişiklik yapmalıyım? Şunları yaptım ama WPI devreye girmedi: $OEM$\$$\system32 içine 1365VidChng.exe, cmdow.exe, wpi.cmd wpi.cmd'nin içeriği: @ECHO OFF REM CDROM surucusunu bulmak istiyoruz. WPI.ico CD?nin ana dizininde olmali. for %%i in (C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z) do if exist %%i:\WPI.ico set CDROM=%%i: echo CD Surucunuz : %CDROM% REM WPI yolunu belirliyoruz. REM eger wpi cd icinden calisacaksa %~dp0 degerini %cdrom% olarak degistirin. set wpipath=%cdrom%\WPI[/CODE] I386\winnt.sif dosyasının içeriği: [CODE][GuiRunOnce] "%systemroot%\system32\wpi.cmd" [Data] Autopartition = 1 MsDosInitiated = 0 UnattendedInstall = "Yes" [Unattended] UnattendMode = FullUnattended UnattendSwitch = "Yes" OemPreinstall = "Yes" OemSkipEula = "Yes" FileSystem = * WaitForReboot = "No" NoWaitAfterTextMode = 1 NoWaitAfterGUIMode = 1 DriverSigningPolicy = Ignore NonDriverSigningPolicy = Ignore [Display] Xresolution = 1024 Yresolution = 768 BitsPerPel = 32 Vrefresh = 60 [SystemRestore] DisableSR=1 CreateFirstRunRp=0 [GuiUnattended] AutoLogon = "Yes" EncryptedAdminPassword = "No" AdminPassword = * TimeZone = 130 OEMSkipRegional = 1 OemSkipWelcome = 1 [Components] [UserData] ProductKey = "GH2WR-BDT3X-3XBMR-HMVF2-QRMF8" ComputerName = Doğan-PC FullName = "Doğan" [RegionalSettings] Language = "041f" [Networking] InstallDefaultComponents = "Yes" [Identification] JoinWorkgroup = "WORKGROUP"[/CODE] Bir de CD'nin ana klasöründe WPI klasörü. Eksiklik nedir? CD'ye yazdım ama WPI çalışmadı, sadece XP yüklendi. Cevaplar için şimdiden çok teşekkürler.
×
×
  • Create New...