Jump to content

the67

Üye
  • Posts

    228
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

2276 profile views

the67's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

30

Reputation

  1. Önünde rakamla ... MB/sn olarak belirtilen okuma yazma hızı değerlerine dikkat etmeni tavsiye ederim büyük olması iyidir.
  2. Selam,ben bir müzmin tvbox kullanıcısıyım daha evvel bir iki marka kullandım hiç verim alamadım sonunda (botech-VZONE) aldım Alman-yerli bir üretim teknik özellikleri yanıltmasın müthiş hızlı ve 4k görüntüyü çözüyor üstelik yasal youtube ve Netfilix abonesi,güncelleme yapıyor. Bunları niye anlattım derseniz yasal ve güncelleme yapmayan yazılımlarda program uyuşmazlığı oluyor ve sıksık donma yapıyor hatta kendi kendine reset yapıyor ben bunları yaşadım. Dostum sana tavsiyem (https://apkamp.com/iptv.player.pro) bu adresteki programı kurmandır çünkü bazı programlar sadece MAC veya Xtream kodları kullanıyor bu program ikisinide kullanıyor ara yüzüde çok kullanışlı tabsiyemdir.
  3. Masa üstü kullanıyorum,dizüstü olsada fark etmez eski pc ler Wifi çekim gücü zamanın hız şartlarına göre üretilmişlerdir modem nekadar güçlü olursa olsun kapasitesi bellidir ancak dış adaptör takarak hızı artırmak mümkün çünkü bu adaptörler kendi yazılımları kurulduğunda hızı kullanabiliyorlar mesela ben (DailyTech Wifi Adaptör Kablosuz Çift Antenli 1200Mbps USB 3.0 5G 2.4 Ghz) adaptör ile 5 Ghz kullanıyorum çünkü downladı çok yüksektir.çok memnunum bu değerleri taşıyan başka adaptörde olabilir. Ayrıca unuttum yazmayı çift antenli ve kablolu olması mükemmel olur çünkü fark ettimki adaptörü sağa sola çekmek va antenleri farklı açılara ayarlamak bile yayının gücünü değiştiriyor.
  4. Tvbox-uydu alıcısı-android tv format yazılımları bu konuda deneyimi merakı olanlar ve gözden düşmüş cihazı için deneyim kazanma fırsatı verebilir.
  5. Modemlerde düşük-orta-yüksek koruma seçenekleri vardır anlaşılıyorki yüksek yapmışlar.haliyle başarısız olursunuz.
  6. Xeon işlemci-8Gb ram Pc ye sisteminiz uygun değil diyor!
  7. 86 bit sistem de dene pc nin kullanacağı sistemi doğru seçmediğinde yapıyor.
  8. Format atarken ilk ssd yi tak,attıktan sonra ikiside takılı olsun pc ssd den açılacak sonrasında hdd de silme birleştirme işlemi yaparsın.çok basit.
  9. Deepfreeze,işletim sistemini kopyaladığı için yapılan hiç bir işlem ssd ye kayıt olmuyor yani sanal bir ortam sunuyor ve ssd ilk kurulduğu gibi tertemiz kalıyor ancak, güncellemeleri yapmak için Deepfreeze yi devreden çıkartıp güncellemeyi ssd ye kayıt etmeniz gerekiyor.
  10. 13 yıldır antivürüs kullanmıyorum,sebebi güncellemesinden herşeye karışmasından bıkıyordum,sonra Deepfreeze kurup denemeye karar verdim,sonuçta pc min tertemiz durduğunu,istediğim herşeyi denemek özgürlüğüne kavuştuğumu gördüm,misal bir program merak ettiğimde kuruyorum,işime gelmediğinde restart yapıyorum pc tertemiz.ayrıca hiç virüs olayıda yaşamadım.
  11. https://universal-theme-patcher.en.lo4d.com/download/mirror-ls1 Buradan patch dosyasını indir temaları resorsa attıktan sonra winrardaki sistemine uygun olanı çalıştır, patch yazan kutuları tıkla yeniden başlat
  12. Vaz geçemediğim arama motorudur lakin tek şikayetim flashplayerde sorun çıkartması.ayarlarda direk açılmasına izin veren şıkkı işaretlememe rağmen kabul etmemesi sorun yaratıyor.
  13. Winrarla yapabilirsin yalnız kurulum bittikten C diskinde old windows dosyasını sistem araçlarından disk temizleme ile kaldırman gerekiyor.
  14. pusula,internetsiz radyo,resim çekme kabiliyeti çok iyi,ekran görüntüsü çok güzel,çift hoparlör,çift micrafon var ben çok memnunum tavsiye ederim. http://www.epey.com/akilli-telefonlar/alcatel-onetouch-idol-3-5-5.html
×
×
  • Create New...