Jump to content

murad82

Üye
  • Posts

    107
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

murad82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. kıymetli arkadaşlar değerli ustalar, bu bir ödev ve yetiştirmem gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum... teşekkürler
  2. Kategoriler diye bi bölüm göremiyorum teşekkür ederim. plugin olayını hiç bilmiyorum daha basit bi yöntem yok mu
  3.   Merhaba arkadaşlar. bi sorum olacaktı,   Üst menüler ekledim, bunlardan 1 tanesi “edebi” alt menüde şiirler var, şiirlere tıklayınca “şiirler 1″ diye bağladığım sayfa açılıyor, istiyorum ki, “şiirler 2″ diye oluşturduğum sayfa da şiirler’e tıklayınca alt alta yayınlansın, bir türlü yapamadım. Edebi—> Şiirler buna tıklayınca açılan sayfada şiirler 1 ve şiirler 2 sayfası alt alta gelsin. yoksa bütün şiirleri şiirler 1 sayfasına mı koymalıyım? bunu istemiyorum. şiirler 1-2-3-4-5…. olunca hepsi alt alta şiirler menüsüne tıklayınca görünmesini istiyorum. nasıl yapabilirim? 
  4. G2 kullanıyorum menüsü farklı mı bilmiyorum... Kişiyi düzenle kısmında zil sesi var bizde.. Oradan oluyor g4de yok mu
  5. çok teşekkür ederim. çalışmalarında başarılar dilerim.
  6. evet forjest ustanın emegine saglık ama win8 sevmiyorum. win7den birşey bulamaz mıyız? düzgün çalışacak?! 
  7. tamda böyle bir şey düşünüyordum ben de, çok teşekkürler, o kadar sürüm bulundurmasına ragmen boyutu biraz küçük değil mi ? 
  8. Merhaba arkadaşlar, burada bir konuda gördüm flashtan win7 kurmayı denedim oldu. sonra aklıma şöyle bişey geldi ki zaten sormamdan bu belli,    16 GB bi flash bellek alsam, buna win7 32 ve 64 ün tüm sürümlerinin hazırladıgı bir iso'yu formatlayacak şekilde kursam olur mu ? ben ordan hangisini kuracagını seçeyim o kursun? mümkün demi böyle birşey?   diğer bi flasha da microsoft office winrar falan koyarım, babamın torunlarından dolayı bozulan bilgisayarını hızlıca tamir edebilirim? mümkün değil mi arkadaşlar?   peki var mı böyle 64 ve 32nin sürümlerinin içinde olduğu bi iso?
  9. Lütfen yardım. ne kurmalıyım? 32 bit win7 kursam daha iyi çalışır mı ? hangisini kurmalıyım
  10. Selamunaleykum sevgili arkadaşlar, ne kursam bilemiyorum.  hp  pavilion dv6700 bi laptop, AMD turion 64 X2 TL-60 (iki işlemcili) işlemcisi de bu,   win7 64bit ultimate kurdum, bi garip çalışıyor, bi hızlı bi yavaş, tıklıyorum kapatıyorum vs vs baya bi yavaş bazen de fena degil,  Flashtan kurdum dvdden değil.. bundan mı bu durum onu da bilmiyorum.    sorum şu,  ne yapayım? ne kurayım? kalsın mı böyle? sanıyorum bunların üstünde vista kurulu geliyormuş. bunların zaten win7 driverları da yok güncellemeyle oluyormuş... ne dersiniz ?
  11. teşekkür ederim. hp pavilliona göre ayarlayabilirm umarım.
  12. çok mantıklı çok teşekkür ederim. güç dengesini kendisi ayarlıyor mu bunlar?
  13. Peki napıcaz? bununla alakalı bir dönüştürücü var mı ? hadi onu aldım diyelim bendeki diğer laptopların adaptör güç değerleri uygun değil ki (baktım değerlere ama) uyar mı ki ?
  14. yaa değerleri tutsa bile yuvası olmuyor. HP pavillion dv6700 e format atmam lazım. ama adaptör sorunu... var mı fikri olan ?
×
×
  • Create New...