Jump to content

yusufdj

Üye
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

529 profile views

yusufdj's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

24

Reputation

  1. Şuan dediklerini uyguladım ve indirme işlemine başladı, sonucu tekrardan buraya yazacağım.
  2. @forjest hocam Camtasia güncel sürümünü hazırlayabilirmisiniz rica etsem?
  3. @forjest ellerine sağlık ustam, devamını bekliyoruz.
  4. Doğru söylüyorsunuz hocam kurduğum bilgisayarda o kadar iyi bir bilgisayar değil, amd a9 işlemci ve 4gb ram bulunuyor. ISO yazım işini umarım becerebilirim. Çok ama çok teşekkür ederim.
  5. Hocam ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. Kurulumu bitirdim ve anlam veremediğim sistemde kasmalar mevcut, yeni güncellemeler var diye bildirim geliyor tıklıyorum kurması için bekletiyor fakat hiç bir hareketlilik yok Ubuntu kuracağım sanırım bu gidişle kendim özelleştirmelerini yaparım fakat şuan linux ortamında ubuntu iso dosyasını nasıl usb ye yazdırcam bu konuda bilgim yok sizin var ise yardımcı olabilirmisiniz?
  6. Buda güzel bir sisteme benziyor, şuan indirip kurmayı planlıyorum. Önerirmisiniz hocam?
  7. Mac tarzı sistemleri seviyorum fakat sizin macbuntu sisteme ısınamadım bende bir türlü. Şuan için elemetaryOS kafama yatıyor
  8. Önceden kullanmıştım fakat uygulamalardan dolayı pek çok sorun yaşamıştım fakat görsel olarak beğendiğim bir sistemdi. 6.0 final sürümünü bekleyeceğim, çıktıktan sonra indirip deneyeceğim. Bilgilendirmeler için teşekkürler @forjest
  9. Tüm islam aleminin ramazan bayramı mübarek olsun.
  10. Güzel görünüyor, ilk fırsatta deneyeceğim.
  11. Merhabalar, 3 yıllık bir ssd diskim var fakat ben bunu uzun zamandır kullanmıyordum 3 gün öncesine kadar laptop bilgisayarıma takıp format attım ve kullanmaya başladım sorunsuz çalışıyordu fakat 3 gündür resmen bilgisayarla cebelleşiyorum her sabah bilgisayarı açınca windows çökmeleri vs. gibi durumlarla karşılaştım tekrar format atarak sorunu çözüyordum fakat bugün ssd sağlığını test etmek istedim ve HD Tune programı ile test ettim ve sarı uyarı ile warning uyarısı aldım sağlık kısmında. Şimdi sormak istediğim ise bu ssd çöp mü oldu yoksa birşey yapılabilir mi?
×
×
  • Create New...