Jump to content

ademola

Üye
  • Posts

    147
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Kocaeli
  • Multiboot, Acronis, Hyper-V

Recent Profile Visitors

2368 profile views

ademola's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

32

Reputation

  1. diski görememenizin sebebi kullandığınız windows 7 yükleme medyasında laptopun sata sürücülerinin olmaması olabilir. windows 10 kurulum usb si hazırlayın. usbde sources klasöründeki install.wim dosyasını silin windows 7 nin içinden alacağınız install.wim dosyasını usb ye atın. windows 10 laptopun sata driverini tanıyacak ve diski görecektir.
  2. UEFI windows 7 64bit kurabilirsiniz belki ama driver konusunda çok ciddi sıkıntılar yaşar ve windows 10a geri dönersiniz.
  3. bu sorunu 4 5 telefonda çözdüm hepsi de deneme yanılma yoluyla oldu, o yüzden standart bir çözüm yolu yok maalesef videoları izleyerek işin mantığını kapmaya çalışın yapabilirsiniz. https://www.youtube.com/watch?v=SSbuoM_qlz8
  4. anne kızlık soyadını öğrenmek için eve gidip geliyor olabilir ???
  5. Aynen doğrudur. Sürümler
  6. Windows 7 home ise win10 home pro ise pro olarak kurun ve win7 keyinizi girin etkinleşecektir
  7. bende senin gibi yapıyorum . yalnız 1-2 şey eklemek isterim güncelleme hatası almayacağın son versiyon : http://download0.drp.su/updates/driverpacksolution/drp16.18.zip en güncel driver pack : http://download0.drp.su/updates/driverpacks/ en güncel versiyona ait hazır indexes : http://download0.drp.su/updates/indexes/ drp16.18 zip dosyasını klasöre çıkart boş drivers ve index klasörlerini doldur hepsi bu
  8. sorunuzun kısa cevabı bu nette bu konuyu araştırın
  9. bu site iyiymiş. https://msdn.rg-adguard.net/public.php?seach=Version+1709+(Updated+Sept+2017)+turkish&str=25
  10. tek bir ihtimal var bulabilmen için. oda hdd de ayrılmış bir recovery bölümü varsa o recovery ile orjinal sisteme dönüp ardından şu winkey viewer tarzı programları kullanabilirsin. recovery yoksa başka yolu yok.
  11. dokunmatik driver entegre işi benim ortaya attığım bişey acronisin böyle bir özelliği yok, akıllı tahtalardan aldığınız faz1 ve faz2 dokunmatik driverlarını wim dosyasına entegre edebilirsiniz. https://technet.microsoft.com/en-us/library/hh825070.aspx#AddDriverDISM https://drive.google.com/open?id=0B_D6zXBWc8zRWVpMZF9MdWx6Unc adım1 : ilgili wim dosyasını açma: dism /mount-wim /wimfile:d:\test\acronis.wim /index:1 /mountdir:d:\test1 adım2 : driver ekleme https://technet.microsoft.com/en-us/library/hh824971.aspx Dism /image:C:\test\offline /Add-Driver /driver:C:\test\drivers\ gibi adım3 : wimdosyasını kapama : dism /unmount-wim /mountdir:d:\test1 /commit
  12. yerel hesap microsoft hesabına dönüştürülmüş sanırım. öncelikle güvenli kip de açıp administrator ile giriş yapılabilir ve yeni bir kullanıcı oluşturarark pc yi kullanılabilir hale getirebilirsiniz. ilgili hesabı açmak için ise hotmail/outlook hesabı açılıp parola sıfırlama yapılabilir. ve ilgili hesap yeni parola ile açılabilir.
  13.   her xp için ayrı bir boot gz oluşturursan neden olmasın ekleyebilirsin http://www.tnctr.com/topic/173188-iso-dosyasndan-xp2003-kurulum-projesi/ burdaki yöntemle elindeki xp lere boot.gz oluşturun konumlarını ayrı ayrı göster.
  14. windows kurulumunda da sıkıntı yaşadığını göz önüne alırsak ram sıkıntısı. ramlerin hızını frekansı bi düşür dene olmadı mı bozuk o ram !
×
×
  • Create New...