Jump to content

yezeer

Üye
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

yezeer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Valla verdiğiniz sunucudan indiriyoruz çok teşekkürler...
  2. İndirip kurdum .Yanlız xbox one controller adapter sürücüsünü diğer windows 10 'lar ile kurarken kolaylıkla yaparken bu sürümünde sürücüyü yüklemekte baya zorlandım ama sonunda oldu teşekkürler..
  3. Mega ile gayet hızlı indirdim rufus ile usb boot yaptım kurdum kms ile activasyon oldu çok teşekkürler ?????
  4. valla kardeşim  kendin test etmişsin ..Hemen win 7 dön..İnan dxball oyunu bilwe windows 8 de oynanmıyor..
  5. Abi teşekkürler...İndirim kurdum activatör çalışıyor.Hatta windows update yaptıktan sonra etkinleştirme gitti ama activatörle sizin söylediğiniz gibi tekrar etkinleştirme yaptı.Millet 1 kere etkinleştirme yapmaya çalışırken sizinki 2 kere yaptı. yanlız advanced token managerle windows activasyon backup alamadım ama olsun..Canavar gibi bi activatör var ..İki kere teşekkürler..Benden herkese tavsiye ederim..
  6. Valla ben de pek anlamıyorum ama galiba http://www.teknobiyotik.com/pc-sihirbazi/akilli-pc-sihirbazi.html adresinden bak bi derim.Burada PC sihirbazı sayesinde bütçene göre alabilirsiniz sanırım.Bir de donanımla ilgili sitelerdeki arkadaşlara sormak gerekir..Kolay gelsin..
  7. Kardeş bence acizane tavsiyem böyle durumlarda her zaman ACTİVE DISK IMAGE, ACRONIS gibi programlarla windowsun kurulu olduğu diskin önceden imajını alıp, yüklemek..yukarıdaki arkadaşların çözüm yolları belki sorununuzu çözer mi bilemem ama sistem geri yükleme bi yere kadar çalışıyor..Format atıp ayarlarınızı yükleyene kadar eğer önceden alınmış bir disk image nız varsa (bu programlarla alınmış) benimki 10 dk sürüyor sistemi,geri yükleyin derimm.Bu programları USB flash bellekle veya CD ile kullanabilirsiniz.Formatızı atın bu programları bi deneyin derim kolay gelsinn.
  8. bi de handy recovery var kardeş istersen onu dene ...Kolay gelsin.. http://www.mediafire.com/?k71affrsmmhg3s1
×
×
  • Create New...