Jump to content

Daxtery

Üye
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Daxtery

  1. Benimde bu sorunum vardı sogutucu aldım ama pc hala ısınıyo sanki ölçmedim keşke ölçseydim ama ben cok oyun açıyorum ve dogal olarak ısınıyo oyun açmamın sebebi bu işten para kazanıyo olmam.. o yüzden bana daha iyi bi sogutma taktigi söyleyebilirmisiniz?
  2. Benimde bu sorunum vardı sogutucu aldım ama pc hala ısınıyo sanki ölçmedim keşke ölçseydim ama ben cok oyun açıyorum ve dogal olarak ısınıyo oyun açmamın sebebi bu işten para kazanıyo olmam.. o yüzden bana daha iyi bi sogutma taktigi söyleyebilirmisiniz?
  3. S.a bende ethernet kartı aldım..aldıgım yer otomatik tanır dedi ama tanımadı :S Markası: s-link Modeli: SL-8139D XP kullanıyorum bu arada.. Driverini bulamadım..
  4. Biraz fazLa olmuş olabilirim ama birşey daha sormak istiyorum.. Ben şimdi Sanal pc yi Trojan falan yada Güvenli olmayan dosyaları kullanmak için kurdum.. Ama Trojanlar içinde Port açmak lazım bildiginiz gibi.. Sanal Pc de Port Açtım ve test ettim prgram ile Port Kapalı diyo.. Normal Pc ye geçtim Ordan port açtım Aynısı gibi Gene test Ettim Port aÇık diyo.. Sanal pc de Cmd Yazıp ipconfig yazdıgımda İp Adresi Farklı? Nasıl düzeltebiliriz?
  5. Çok SaoL süper Bi PayLaşım Olmuş 10 numAra... Birşey Sormak İstiyorum unuttum Yukarda yazmayı Resimlerde Prog. Türkçe ama Ben YükLedim İnglizce..?
  6. Yakında Pc ye Format Atmayı Düşünüyorum Ve Ghost yüklicem die de Düşünüyordum.. Ama Şimdi kafam karıştı Hangi Ghostu Yada Acronis True Image mi yüklesem ? Hiç Biri Hakkında Bilgim yok ama
  7. yaa Şunun Cd Si Satılsa Cd'cilerde Falan gidip Alıcam indirmeye ÜşenioruM.. Baya uzuna BenziYo
×
×
  • Create New...