Jump to content

KaaB

Üye
  • Posts

    343
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

2628 profile views

KaaB's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Teşekkür ederim usta. Şöyle bir sorum var, Ana makinanın ve diğerlerinin ip adresini dns değiştirdiğimiz yerden değiştiriyoruz değil mi? birde çalışma grubunun ismi derken tam olarak neyi kastediyorsunuz?
  2. Merhaba arkadaşlar, çalıştığım bir mağazada 15 bilgisayarlı ağ kurmak istiyorlar. Ben de bu işi yapabileceğimi söyledim. Ancak pc üzerine bilgim olmasına karşın network kurmadım bugüne kadar. Şöyle bir sistem olacak, bir ana bilgisayarı (server) 15 adet yan bilgisayara bağlayacağım. Her bilgisayarda internet olacak. Her bilgisayarda bir adet paylaşım klasörü olacak. 1 adet yazıcı olacak sadece ana pcye bağlı olacak. kısacası internet kafe tarzı birşey olacak.  swich ile interneti paylaştırabilirim ama dosya paylaşımı yani komple server nasıl kurulur bilmiyorum. Bana hangi parçalar lazım? Birde ağ nasıl kurulur? Son olarak internet için hangi tarifeyi tavsiye edersiniz? Çok teşekkür ederim. not. arkadaşlar bu kurulum sonu iyi para alacağım ve durumum pek iyi değil bu nedenle lütfen bilmiyorsan yapma demeyin.
  3. Merhaba arkadaşlar, fazla kastırmayacak orta düzeyde en iyi internet ve bilgisayar güvenlik sistemini nasıl oluşturabilirim?
  4. Merhaba arkadaşlar 1300 lira azami fiyat kapsamında tavsiye edebileceğiniz masaüstü toplamaları nelerdir?
  5. Nous lisansı otomatik olarak kendi mi giriyor?
  6. Ortalık DenGeSiz kaynıyor

  7. [i]Logosunu beğenmedim. Şeytani bir his veriyor..[/i]
  8. Arkadaşlar şuan elimde şöyle bir pc bulunmakta; İntel Pentium E2140 1.60 x 1.60 İşlemci Gigabyte 945GZM -S2 Anakart 2048 mb 333 Mhz Ram (Cpuz böyle gösteriyor) Ati x1550 1024 Mb Ekran kartı mevcut Arkadaşlar bu sistemi 200 -250 lira ile bundan daha iyi bir sistem oluşturabilir miyim? Sistem tavsiyeleriniz nedir?
  9. Akşam Fenerin Halini Gördük
×
×
  • Create New...