Jump to content

crysis_88

Üye
  • Posts

    469
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

2423 profile views

crysis_88's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

16

Reputation

  1. tamam hata yaptık da bu program da bu kadar tehlikeli sekme koymak niye belki dalgınlığıma geldi tık tık hepsini seçtim yaptım .. indirmeleri yeni bitirdim daha 1.5 tb downlıad yaptım
  2. Temizik aracı demek bütün bölümleri temizlemek demek bu kadar tehlikeli bölümleri neden eklediniz ? normal düz temizlik programı olsaydı iyi olacaktı .. APPX kısmı gereksiz tehlikeli ... nvdia geforcu yükledim denetim masaı gitti .. windows resimleri açmıyor fotoğraflar uygulaması da gitti .. daha yeni format atmıştım tekrar format atacağım .. şu an kullandığım program Glary Utilities 2 yıldır kullanıyorum tek hata çıkarmadı .. arayüz sade kolay kullanılır ..
  3. bu bölüm sistemimdeki ayarları bozdu .. resimler açılmıyor ve tradingview uygulamasını kaldırdı tekrar yükleyemiyorum .. nvidia geforce da gitti tekrar yükledim ..
  4. şu an gerçek mekanik klavye mouse set bakıyorum .. şimdi ki setimi yenileyeceğim . logitech G502 mouse - G512 klavye kullanıyorum .. bunu da zamanıdna mekanik diye almıştım fakat mekanik hisli gibi . bana gerçek mekanik klavye lazım + numerik tuş takımı olacak .. razer ve steelseries modellerine de baktım ... klavye max bütçem 8000 10000 tl arası .. mouse 3000 5000 tl arası .. eğer logitechten devam edersem iki model bunlar .. tek eksik klavye ingilizce .. normal yazımda windowsta ingilizce sorun olur mu ? MEKANİK KLAVYE Logitech G G915 LIGHTSPEED RGB Tam Boyutlu İngilizce Q Kablosuz Oyuncu Klavyesi - Siyah // 6.579,00 https://www.hepsiburada.com/logitech-g-g915-lightspeed-rgb-tam-boyutlu-ingilizce-q-kablosuz-oyuncu-klavyesi-siyah-p-HBCV00000PQ7YO?magaza=Hepsiburada Logitech G G903 LIGHTSPEED HERO 25K Sensörlü LIGHTSYNC RGB Aydınlatmalı Oyuncu Mouse - Siyah // 4.579,00 TL https://www.hepsiburada.com/logitech-g-g903-lightspeed-hero-25k-sensorlu-lightsync-rgb-aydinlatmali-oyuncu-mouse-siyah-p-HBV00000SAZ7F?magaza=Hepsiburada logitechin kalitesi belli .. diğer markaları hiç kullanmadım ..
  5. sorunu displayport kablosuyla çözdüm . hdmi çoklayıcılar pc için hikaye . tv de denemedim çalışır mı . konu kapanabilir .
  6. https://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/all/win-10-güncel-sürümde-2-ekran/8fa1c412-bd4b-4d84-8d36-1329a8396c2d burda da bu sorunla karşılaşan olmuş acaba updatelemi alakası var
  7. bunun aynısını aldım cihaz yine aynı şekilde çalışmadı . ilk girişe takınca sadece görüntü veriyor . cihaz algılama işi olmadı . ekran ayarlarında tek ekran var
  8. ucuz ürünlere çok güvenmiyorum . bu ürün iyi gibi . bunda 4 giriş var 2 ekran biri ana pc ekranı diğeri 2. yedek ekran ve ps5 için . etti toplam 3 cihaz . ses sistemi de olursa hem pc hem ps5 için ortak oynatma olur mu ? bu cihazla . bu 3 girişli model 5-6lı varsa onlara da bakayım .
  9. bana biraz daha kaliteli lazım
  10. @shaolin sadece ilk porta hangisi takarsam açılıyor . diğer portlara geçiş yok ya da aktif değil . @ByChilavert düz eski tip hdmi çoklayıcı da denedim olmadı . normal de bu cihazda kumandayla geçiş yapmam lazım olmadı . nasıl yaparım . ya da buna benzer başka düzgün cihazlar varmı .
  11. arkadaşlar selam elimde ki hdmi çoklyacıyıla projeksiyon ve pc ekranını aynı açamıyorum . cihaz yurt dışından geldi . önrek 1. bağlantı da projeksiyon kablosunu takınca çalışıyor . 2. e pc ekranını kablosunu takınca çalışmıyor ya da tam tersi . her portu denedim sadece ilk port çalışıyor . bu neden böyle daha önceki hdmii çoklyacıda aynı sorunu yaşamıştım . kullandığım cihaz bu kırmız kablo proejksiyon mavi kablo pc ekranı bağlantısı
  12. ürünlerin ortalama piyasa değeri bu tarhite 24.04.2022 tarihinde ortalama ekran kartı dahil 23.000 tl civarıdır . istediğim fiyat 13.000 tl . pazarlık vardır . Ekran kartı olarak gigabyte gtx 970 vardır . ekran kartını ayrı isteyen olursa fiyatı 4000 tldir. ARGB adreslenebilir rgb kasa ile on numara rgb kasanız olacak . Asus armory create yazılımı üzerinden renk efektlerini istediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz . Ürünlerin fiyatına tek tek bakabilirsiniz . Sadece samsung ssd yurt dışından geldiği için faturası yoktur . Çoğu parçanın faturası vardır . https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-argb-adreslenebilir-rgb-kasa-satilik-1020120824/detay/
  13. şimdilik windows 10 a devam ... görnüşü içinde sistem değiştirmem ..
  14. bu windows 11 ile windows 10 un en büyük farkı görünümü . baya araştırdım yani sadece windows 10 windows 11 teması yüklesekte olur gibi .. varmı sadece windows 11 teması ?
  15. arkadaşlar merahaba şimdi size sormak istediğim önemli bir konu var . ben şu anda kendi evdeki bilgisayarımda forex programı olan metatrader 4 ü çalıştırıyorum . MT4 üzerinden cep telefonuma bildirimler geliyor . Fakat sorun şu ki benim bilgisayarımın 5 gün 24 saat boyunca açık olması gerek . Ben bunu istemiyorum . Bana windows 10'lu uzak masaüstü kullanabilieceğim serverlar lazım . Yani demek istediğim kendi fiziksel bilgisayarımda yaptığım işleri aynısını sanki uzakta pc sürekli açıkmış gibi kullanmak istiyorum .Daha doğrusu buna tabletten telefondan ve kendi pc imden ulaşmak istiyorum . Yani ulaşmasam bile aynı kendi bilgisayarım açıkmış gibi yazılımı yükleyip cep telefonuma bildirimlerin gelmesini sağlamak istiyorum .Bilmem anlatabildim mi . Yani istsediğim fiziksel pc nin aynısı ama uzakta olan server üzerinden çalışan bir bağlantı istiyorum .. Bunu yapabileceğim server firmaları varmı tr de güvenilir sıkıntı çıkartmayan .
×
×
  • Create New...