Jump to content

turk_eros

Üye
  • Posts

    1074
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

turk_eros last won the day on December 26 2014

turk_eros had the most liked content!

İletişim Bilgileri

  • Twitter
    74594047

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

4901 profile views

turk_eros's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare

Recent Badges

153

Reputation

  1. mining yapıyorum rig de hafif az yer kaplayan bir windows lazım çünkü 128 ssd kullanıyorum. Olmayınca zaten enterprice kurup hallettim
  2. windows 10 pro single language lisanslanmıyor paylaşılan bütün seçenekleri denedim
  3. Msi Rx580 8gb GamingX Fiyat pazarlıksız 1600 Tl dir .1.5 yıl garantisi vardır. 256 bit 8 gb Rx 580 lerin en iyisi X modelidir.Kargo alıcıya aittir.
  4. 2 gün önce oluyordu 2 gündir error work script yazıyor sebebi ne olabilir
  5. Win10 1803 Rs4 eth mining hatası Win10 1803 Rs4 eth mining çalıştırabilen varmı? Amd Ekran kartları sürücülerinin en güncel driveri yüklememe rağmen çöküyor. DDU ile güvenli modda sürücüleri kaldırıp blockchain driver veya başka eski sürücü yüklemeye çalışırken mavi ekran düşürüyor sadece güvenli modda açılıyor.Bu tip sorunlarla karşılaşan arkadaş var mı? çözüm bulabildi mi burada paylaşalım lütfen.
  6. Paylaşımda bulunanların tek çıkarı indirme sayısına göre Turbobitin verdiği çok küçük kazançlardır. Paylaşacağınız her link konuya balta vurmak olacaktır.Ayrıca konunun içeriğini değiştirip zararlı eklentiler ekleyenler de olabilir. Hash değerlerini her zaman kontrol etmekte fayda vardır. Not:Konu başka birinin imzası ile başka bir sitede paylaşılmış bile
  7. 3.Defa uptobox dan direkt indirince açıldı premiuma çevirttiğim sitede sorun varmış.Teşekkürler
  8. rar dosyası bozuk mu %99 da hata veriyor çıkartırken.tekrar inidrip sonucu yazarım
  9. XP 64 bit Sp2 üstü çıkmadı Mart 2014 de güncllemeler durduruldu.
  10. http://winaero.com/e107_files/downloads/uwd.zip programı indir çalıştır .Bilgiayarı yeniden başlat
  11. Orca202,Motun,Köylü,Ulubey+++ gibi arkadaşların Win10 AIO paylaşımlarını karşılık beklemeden her ay sunmaları takdir edilecek durum.Hakkınızı helal edin.
  12. 1703 çok iyi çalışıyor özellikle windows 10 super user diye bir sürüm kurmuştum internet kaplumbağa gibi kalıyor bu versiyon yanında internet hızı çok iyi ve 1607 ye göre yeni eklentiler var bence çok iyi olmuş ellerinize sağlık.
  13. Kardeşim döktürmüşsün yine en çok remove app çalışman hoşuma gitti. Kolay gelsin hemen indiriyorum. Yanlız usercloud uptobox a upload edersen bizim için çok daha iyi olur. Tabi ki Turbobit indirmelerinden bir kazancın yoksa
  14. Hdd 2 yıldan sonra böyle olması doğal sonuç zira laptoplar çalışırken dahi elle taşınıyor. Dakikada azami 5200 tur la dönen(masa üstünde 7200-10000 e kadar çıkabiliyor) disklerde yıpranma ve bad sector oluşabiliyor. Hdd nin ilk günkü performansına en yakın sonucu alabilmek için maxtor maxblast 4 tavsiye ederim yaklaşık olarak 500 Gb lık bir hdd ye 2 günde format atıyor bu sırada bütün sectorleri silip yeniden oluşturuyor. Bu esnada elektrik kesilmesi işlemin yarıda kalması HDD yi hiç kullanılamaz duruma getirebilir. Eğer bu programla low level format atarsanız yeniden kurulumdan sonra çok daha iyi sonuçlar alacağınızdan eminim. Garantisi dolmamış HDD lere kesinlikle uygulamayın. Zira garanti dışı kalabilir.
×
×
  • Create New...