Jump to content

turk_eros

Üye
  • Posts

    1074
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by turk_eros

  1. mining yapıyorum rig de hafif az yer kaplayan bir windows lazım çünkü 128 ssd kullanıyorum. Olmayınca zaten enterprice kurup hallettim
  2. windows 10 pro single language lisanslanmıyor paylaşılan bütün seçenekleri denedim
  3. Msi Rx580 8gb GamingX Fiyat pazarlıksız 1600 Tl dir .1.5 yıl garantisi vardır. 256 bit 8 gb Rx 580 lerin en iyisi X modelidir.Kargo alıcıya aittir.
  4. 2 gün önce oluyordu 2 gündir error work script yazıyor sebebi ne olabilir
  5. Win10 1803 Rs4 eth mining hatası Win10 1803 Rs4 eth mining çalıştırabilen varmı? Amd Ekran kartları sürücülerinin en güncel driveri yüklememe rağmen çöküyor. DDU ile güvenli modda sürücüleri kaldırıp blockchain driver veya başka eski sürücü yüklemeye çalışırken mavi ekran düşürüyor sadece güvenli modda açılıyor.Bu tip sorunlarla karşılaşan arkadaş var mı? çözüm bulabildi mi burada paylaşalım lütfen.
  6. Paylaşımda bulunanların tek çıkarı indirme sayısına göre Turbobitin verdiği çok küçük kazançlardır. Paylaşacağınız her link konuya balta vurmak olacaktır.Ayrıca konunun içeriğini değiştirip zararlı eklentiler ekleyenler de olabilir. Hash değerlerini her zaman kontrol etmekte fayda vardır. Not:Konu başka birinin imzası ile başka bir sitede paylaşılmış bile
  7. 3.Defa uptobox dan direkt indirince açıldı premiuma çevirttiğim sitede sorun varmış.Teşekkürler
  8. rar dosyası bozuk mu %99 da hata veriyor çıkartırken.tekrar inidrip sonucu yazarım
  9. XP 64 bit Sp2 üstü çıkmadı Mart 2014 de güncllemeler durduruldu.
  10. http://winaero.com/e107_files/downloads/uwd.zip programı indir çalıştır .Bilgiayarı yeniden başlat
  11. Orca202,Motun,Köylü,Ulubey+++ gibi arkadaşların Win10 AIO paylaşımlarını karşılık beklemeden her ay sunmaları takdir edilecek durum.Hakkınızı helal edin.
  12. 1703 çok iyi çalışıyor özellikle windows 10 super user diye bir sürüm kurmuştum internet kaplumbağa gibi kalıyor bu versiyon yanında internet hızı çok iyi ve 1607 ye göre yeni eklentiler var bence çok iyi olmuş ellerinize sağlık.
  13. Kardeşim döktürmüşsün yine en çok remove app çalışman hoşuma gitti. Kolay gelsin hemen indiriyorum. Yanlız usercloud uptobox a upload edersen bizim için çok daha iyi olur. Tabi ki Turbobit indirmelerinden bir kazancın yoksa
  14. Hdd 2 yıldan sonra böyle olması doğal sonuç zira laptoplar çalışırken dahi elle taşınıyor. Dakikada azami 5200 tur la dönen(masa üstünde 7200-10000 e kadar çıkabiliyor) disklerde yıpranma ve bad sector oluşabiliyor. Hdd nin ilk günkü performansına en yakın sonucu alabilmek için maxtor maxblast 4 tavsiye ederim yaklaşık olarak 500 Gb lık bir hdd ye 2 günde format atıyor bu sırada bütün sectorleri silip yeniden oluşturuyor. Bu esnada elektrik kesilmesi işlemin yarıda kalması HDD yi hiç kullanılamaz duruma getirebilir. Eğer bu programla low level format atarsanız yeniden kurulumdan sonra çok daha iyi sonuçlar alacağınızdan eminim. Garantisi dolmamış HDD lere kesinlikle uygulamayın. Zira garanti dışı kalabilir.
  15. Ellerine sağlık üstad forumdaki en yararlı ilk beş insandan birisin bence güncelleme çok iyi olmuş ellerine sağlık
  16. Bence çalışma 10 numara hiçbir sorun yok multibootta sorunsuz çalışması için biz ısrar ettik fazladan 4-5 gb bence sonuç için önemli değil.Tekrar ellerine sağlık evdeki 4 bilgisayardan masaüstü olananın birine kurdum en ufak bir sıkıntı yok ayrıca 8.1 deki sorunlarda giderilmiş bu sürümde.Lütfen paylaşımcıyı sıkmayalım esd li esd siz diye.zaten bunu istek üzerine sınırlı zamanından fedakarlık ederek paylaştı.Bence sistemi çekip uzatmaktansa elimizdeki ile yetinelim.Kendi  ihtiyaçlarınıza uygun olan sistem elbette paylaşılacaktır ama yeri burası değil.
  17. masaüstünde 8.1 kurulydu sürekli wireless interneti gidiyordu.Sizin sistemde hiç kesilme olmuyor up3 de bazı şeyler düzeltilmiş anlaşılan wireless sorunsuz çalışıyor teşekkürler
  18. Blue Life'nin 2013_03_26_Nt6IsoSetup programı ile iso olarak çalıştırıyorum Komutlar:
  19. Multibootta sorunsuz çalışmaktadır.Dual boot olmaması ayrı güzellik katmış.Ellerinize sağlık çalışmalarınızın devamını dilerim.
  20. Ellerinize sağlık beklediğim buydu multiboota eklemek için
  21. Tartışmasız RİHANNA     http://www.youtube.com/watch?v=lWA2pjMjpBs&list=RDHCcKFGe8NCO2M&index=4
  22. programla yapılan overclock pek sağlıklı olmaz. Overclock kademe kademe yapılarak stabil noktası bulunur sizin bahsettiğiniz hız aşırtma %25 e tekabül ediyorki bu tehlikeli bir seviye eski celeron 300A gibi işlemciler %50 başarı sağlıyordu ancak günümüz ilemcileri zaten son nokta overcloklu geliyor.Ayrıca işlemci hızını artırmak stabil çalıştırmak için işlemci voltajını arttırmak iyi bir soğutma sağlamak,ram hızını düşürmek PCI hızını sabit tutmak gereklidir yapacağınız bu arttırma büyük olasılıkla sistemin kilitlenmesine sebep olacaktır.Belkide işlemci arızalanacaktır. Benimki sadece uyarı eski bir overclock cu olarak anakart ve işlemci yakmış biri olarak :)
  23. ilk önce hdd regenerator 1.71 ile scan and repair seçeneğini deneyin.olmadı +- beleme uçlarına harici 10 mf 35--63volta kadar bir kondansatör bağlayın deneyin tıkır tıkır seslerin çoğu böyle düzeliyor
×
×
  • Create New...