Jump to content

kojiro

Üye
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

787 profile views

kojiro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hocam ellerinize sağlık şuan iniyor, bunu grafiker arkadaşım için indiriyorum , Autocad ve 3d Max kulllanıyor umarım işini görür , işletim sistemin Türkçe değil mi ? en son fotoğrafta orijinal sürüm görüntülemede , İngilizce olarak bilgi verilmiştir, bu işletim sistemin kurulumu ve arayüzü Türkçe değil mi ?
  2. bu saydıklarınızın hepsi uygulandı, biosun yeni yazılımını kurdum tümden boot bölümü gözükmeyemeye başladı
  3. hocam teşekkürler ama , biosta boot seçeneği yok , biosu güncelledim boot seçeneği UEFİ gibi seçenekler kayboldu, onlar olsa en azından boota girerim, o da gözükmüyor.
  4. Biosta boot seçeneği kayboldu Merhaba değerli arkadaşlar. Sorun şöyle gelişti, Windows 10 kuracaktım, kurulum ekranına geldim, bilgisayar Windows bu diske yüklenemez GPT hatası verdi, bende bir yazılım indirip, harrdiski normal biçimlendirme yaptım, daha sonra bir kaç defa bilgisayarı yeniden başlatım, bios harrdiski görmemeye başladı, ardından biosu güncelledim, bu sefer boot ve yeri boot seçenekleri de kayboldu eski versiyonu yüklüyorum kabul etmiyor, sorunun çözümü ne olabilir?
  5. malesef olmadı yinede teşekkürler
  6. Laptop Monitör Uyumsuzluğu Merhaba değerli arkadaşlar.. laptobun ekran paneli kırıldı ve bu yüzden bende VGA kablosu ile monitörü bağlayıp kullanıyorum.. lakin şöyle bir sorun var bilgisayara format atmak istiyorum ama bilgisayarı açtığımda masaüstü görünmediği sürece görüntüyü monitöre vermiyor.. yani biosa girme ya da bilgisayarın açılış logosu gözükmüyor.. bilgisayara masaüstü simgeleri gözükünce ekranı veriyor, başka laptopta denedim oldu ama bunda böyle bir sorun var fikri var olan?
  7. Bitlocker Sorunu Merhaba arkadaşlar D diskini tıkladığımda bitlocker ile alakalı şifre istiyor ama şifreyi unuttuk bir kaç teknik vardı onları uyguladım ama sonuç yine aynı, lütfen bu konuda önerebileceğiniz her hangi bir program ya da yöntem varsa yardımcı olur musunuz?
  8. Server Odası Kurulumu Merhaba sevgili dostlar arkadaşlar... Uzun zamandır Server Odası Kurulumu , yani server panosu kurulumu hakkında dizayn hakkında bilgi almak istedim fırsat olmadı bu güne nasip oldu, aranızda daha önce kurulumu yapan arkadaşlar var mı detaylı bir şekilde yardımcı olabilir mi? Network kurulumu hakkında bilgim var ama server odası konusunda yeterki düzeyde bilgim yok , diğer sayfalarda arama yaptım çok geniş kapsamlı bir açıklama yok , dediğim gibi yardımcı olacak arkadaşlar var mı ?
  9. Konu biraz garip biraz da düşündürücü gelebilir fakat bunu dile getirmeden rahat edemeyeceğimi düşündüm. Bilindiği gibi bütün sunucular  firmalar, şirketler  Ağ teknolojisi olarak Windows'un server  işletim sistemlerini kullanıyor bunlar  Win 2008 , Win Server 2012  gibi örnekler ile çoğaltılabilir. Fakat  bu işletim sistemini kullanan bir çok kişi ciddi anlamda her defasında muzdarip olduklarını dile getirmişlerdir teknik anlamda destek sunduğum bir çok müşterim dahil olmak üzere. İnternet cafe gibi yerlerde bazen  15  bilgisayarın bir ana makineye bağlanıp dosya alış verişi, yazdırma , kopyalama  ve değiştirmeye kadar giden izinler mevcut olan Windows 7 gibi veya  Windows 8 işletim sistemlerini kullanıyorlar. Windows 8'in hız ve ağ paylaşımı olarak çok hızlı olduğu bilinmektedir peki bu sürümü 1 bilgisayara kurup diğer 10  bilgisayarın  aynı anda  windows 8 kurulan bilgisayara bağlanıp dosya alış verişi  kopyalama yapıştırma ve değiştirme yetkisin verecek şekilde kurulumu yapmamız server niyetine kullanmamız mümkün müdür ? Bu konuda ustatların yorum ve çalışmalarını görmek isterim saygılar iyi çalışmalar.
  10. Şehir: Tarihi Kent Mardin Memleket : Kızıltepe
×
×
  • Create New...