Jump to content

legendfb

Üye
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

951 profile views

legendfb's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

5

Reputation

  1. win7 üstüne kurmadım formatlayarak temiz kurulum yapılmıştır, yanlış anlamayın geri bildirimleri neden yapıyoruz sistem daha kararlı ve iyi hale gelsin diye. Başka bir sistem kurdum onda örneğin sistem açılış ve kapanış 15 sn vs 10 sn, ama onunda başka eksikleri var çok fazla bileşen silinmiş vs. Tabiki kimse kendi isteğine göre bir sistem bulamaz bunların dışında yukarıda da belirttiğim gibi özellikle benim gibi eski pc ye sahip kişiler için bazı özelliklerin iyi çalışması ve ona dair geri bildirimlerin yapılması şart. Teşekkürler..
  2. Tekrar selamlar, win7 den geçiş işlemini gerçekleştirmiştim (sistemi mbr olarak kurdum gpt olarak disklerimi silme şansım yoktu) fakat açılışım win7 de 30 saniye olurken şimdi 2 dk 44 sn ancak açılıyor yapmam gereken herhangi bir reg kaydı vs varsa yardımlarınızı rica ediyorum bunun dışında şu ana kadar herşey yolunda, tüm foruma iyi bayramlar diliyorum..
  3. Hocam yine olmadı TNC_Lisans v9.0 ile halletim, çok teşekkür ederim emekleriniz için..
  4. Merhabalar, araçlar klasöründe ki aktivasyonu çalıştırdığımda resimdeki gibi hata veriyor sistemi etkinleştirin uyarısı alıyorum, ne yapmam gerekli?
  5. Çok teşekkür ederim, çok kapsamlı bakmak gerek oralara ve bunun için de çok vaktim yok açıkçası. Zahmet verdim size, zaten bir üstte hislerimi belirttim..
  6. Dünden beridir win7 konusunda araştırdım durdum amacım dediğim gibi sadece teşekkür etmek kendisini onore etmekti, 2016 yılının 13in1 sistemini yapan 3 usta arkadaş var aralarından birinin sistemini kullanıyorum ve ben hepsine de çok teşekkür ederim kaliteli paylaşım yaptıkları için hala sorunsuz bir çok pc de kullanıyorum modifiyelerini.. tnctr ailesi zaten yıllardan beridir çizgilerini hiç bozmadılar ne efsaneler, ustalar çıkardılar forumdan blackman12 ler tenekecezve yağmuradam doruk101 brightblade hele bir ufaklık vardı morning kısa sürede yaptıklarıyla forumda efsane olmuştu, şimdi niceleri onların öğrettikleriyle ve kendi yetenekleriyle çok güzel işler çıkarmaya devam ediyorlar... @MoTuN @ONBUKA ve @köylü Buradan indirip yüklediğim için bir ihtimal bulunabilir ama tabi ki başka sitelerden indirilenler için aynı şeyi söylemeyiz haklısınız..
  7. Herkese selamlar, 2016 yılından kalma windows 7 ultimate sp 1 usb boot format cdsi mevcut bu modifiyeyi kimin yaptığını bulabilir miyiz hiç bir sorun çıkarmadan hala mis gibi kullanıyorum teşekkürü borç biliyorum kendisine, sistem adı 'W7-2016-ESD' diye geçiyor 32 ve 64 bit kurulumu var sadece..eskiden xp yapılırken çoğu kişi bir işaretini bırakırdı sistemi kendi yaptığına dair örneğin sistem özelliklerine kendi adını yazarlardı bu sistemde nasıl buluruz acaba merak ettim..
  8. Doğrudur, başka bir arkadaşın paylaşımını kurdum sorunu çözdüm teşekkürler. Bir önceki paylaştığınız sürümü kurunca hiç sorun yok bu arada..
  9. sanal da (vmware workstation) yükleme yaparken sürekli olarak bu salak hatayı alıyorum nedeni nedir acaba bir türlü çözemedim?
  10. Sadece Win10.21H1.19043.962.AIO_x86-x64 efi&mbr iso dosyası yüklenmiştir diğer x86 ve 64 bit iso dosyaları yüklenmeyecektir arzu edenler yükleyebilirler.. @mephistooo2 kardeşim extra link olarak istersen ana konuya ekleyebilirsin.. Win10.21H1.19043.962.AIO_x86-x64-efi&mbr
  11. forjest arkadaşın yaptığı versiyon 2.90 olanı kullandım win10 uyumlu şu an sanırım 2.95 var, fakat programı komple sildim ayarları değiştirip varsaylana geri dönmüyorsa program sorunludur, sistemi vakit bulduğumda tekrar yükleyip buraya sonucu yazarım, sevgiler..
  12. sevgili kardeşim kısayol oklarını sevmediğim için her sistem kurduğumda kaldırıyorum, onunla alakası olduğunu düşünmüyorum. sebebini bulursam yazarım..
  13. herhangi bir ayar yapmadım, StartIsBack yüklemiştim o yüzden mi oldu dedim komple revo ile sildim yine aynı.
  14. sizin sistemi indirip yükledim, niye başka sisteme ait sorunu burada yazayım? hem bilgi vermek hemde soruna dair cevap için yazdım.. sorunun videosu.. https://dosya.co/yxfimy8e98nf/clip0005.avi.html
×
×
  • Create New...