Jump to content

korsanuye

Üye
  • Posts

    259
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by korsanuye

  1. Bursa Bülbülü Filmini Arıyorum nette aradım turbobit link var ama hızlı indirme linkine çevirmek gerekiyor. https://turbobit.net/cnhm6qasluua.html
  2. Windows 8 1 Aero Edition x64 Türkçe link kırık hocam
  3. Merhabalar Masaüstü pc için işletim sistemi arıyorum. Kurduklarım hepsi pc'yi ağırlaştırıyor ve CPU sürekli yüzde 100 gösteriyor anlam veremedim PC özellikleri ekle.
  4. Merhaba arkadaşlar android tv için rokkr premium apk mod arıyorum googlede arattım bir kaç tane indirdim ama demo sürümdür sağlam gerçektende premium sürüm olan varmı?
  5. hocam farklı alternatif linkler ekleme mümkün mü?
  6. intel core 2 işlemci leptop için hangi işletim sistemini önerirsiniz.Hafif sürüm kullanmak istiyorum ama hangisi bilemedim.
  7. Merhabalar windows 8.1 embedded kullanıyorum IDM (Internet Download Manager) dosya indirirken bu hatayı alıyor defalarca pc'yi resetlememe rağmen aynı hatayı alıyorum.
  8. hocam kuruluma gecmeden donup kalıyor 2 pc'de denedim aynı hata
  9. Merhabalar windows 8.1 kurulum için 64 ve 32 bin olan bir sürüm arıyorum.
  10. Merhaba arkadaşlar bana Samsung Tool Pro 4.1 full arıyorum piyasada birsürü var ama çalışmıyor.
  11. Merhabalar "Sapığın İdeoloji Rehberi (2012) " bu filmi arıyorum ama tr dublaj olarak.
  12. Hocam tek kelime bile anlamadım ? bunun basit bir yolu yok mu
  13. Merhabalar uyap a bir belge göndermem gerekiyor yollayacağım belge pdf uzantılı ama uyap udf dosyası kabul ediyor pc den yollamayacağım android telefonundan yollayacağım ama pdf dosyasını udf ye bir türlü ceviremedim yardımcı olurmusunuz.
  14. Merhabalar yol arkadaşım 1 sansürsüz arıyorum 720p olursa ve indirmesi kolay olursa harika olur.
  15. Arkadaşlar şuan ekonomik olarak müsaid değilim yoksa bende tic debrit kullanıyorum
  16. Merhabalar elimde vikings 1. Sezon türkçe dublaj tüm bölümleri mevcut ama turbobit olarak. Bu Linkleri çevirebilecek arkadaşlar varmı? Link burada
  17. kemal sunalın restorasyonlu zübük filmini arıyorum Merhaba kemal sunalın zübük filmini arıyorum ama restorasyonlu olan veriyonu çünkü nette olanlar berbat ve sansürlü einde olan varsa paylaşabilirmi?
×
×
  • Create New...