Jump to content

haruni

Üye
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by haruni

  1. sayın qxqx, O&O Defrag Professional v25.5.7512 x64 Multilingual TEAM-Full.exe (11.14 MB) bağlantısını güncellermisin, özellikle bu sürümü arıyorum.
  2. semsibey, EaseUS Todo Backup Home 2023 Build 20230112 v15.1.0.0 in WINPE x64 olanı lazım. ancak linklerin hiçbiri çalışmıyor. lütfen yenilermisin...
  3. Yeni link için teşekkürler. şimdi oldu. uploadrar linkini yine kontrol ettim ve defender adını kullanıp, 7.5 mb. lık bir dosyayı veriyor. indiğinde ise sadece Windows-Defender-Dev_YfyZVCU3 adında bir exe dosyası var. Nacizane tavsiyem uploadrar linkini kaldırman.
  4. dosyayı başka bir yere yüklermisin. virüslü başka dosya iniyor.
  5. Arkadaşlar ben de de bazı olumsuzluklar oldu. Mesela minst programların çalışmaması gibi. Bu Köylü ustanın PE.iso dosyasını USB Belleğe yazdırma ile ilgili olabilir diyorum. Yazdırma işleminde UltraISO programını kullandığımda bütün sorunlarım çözüldü. Bir de isterseniz bu yolu deneyin.
  6. Aktivasyon yöntemi dijital mi kms mi acaba.
  7. Doğrudur. En son Win7 destekliyor ancak gerek 8 gerekse 10 da bir sıkıntı yaşamadım. Dediğim gibi sadece bu Ram olayı kafama takıldı. Görüşleriniz için teşekkürler.
  8. Bilgisayar post açılışında DDR3 olarak görünüyor. Ancak Wndows 10 Masaüstü geldiğinde, >Görev Yöneticisindeki Performans > Bellek kısmında SDRAM olarak görünüyor. Bilgisayarımda 4x2 8GB. aynı marka ve model DDR3 Ram var. Anakart G41M-P43 Combo, İşlemci Intel Core 2 Quad Q9550. Öyleyse neden SDRAM olarak görünür. Pek çok şey denedim ama bir sonuç alamadım. Bu konuda bana tavsiyeleriniz olabilirmi.
  9. Köylü kardeş, /index:2 olarak mı kalacak? Yani benim iso tek sürümden oluştuğu için index:1 girmem gerekiyormu? Teşekkürler...
  10. Forjest usta link gene ölü, MOVAVI VIDEO EDITOR PLUS 15.1 FİNAL TÜRKÇE
  11. Aslında sistemin fena değil. Windows 10 u rahatça kullanabilirsin. Kasayı temizledikten sonra kasadaki kablo ve soketlerde bir gevşeme olmuş olabilir. Kasadaki tüm kablo ve soketleri tek tek kontrol et, yerine oturduğundan emin ol. Ayrıca Ekran Kartını da kontrol et tam yerine oturmuşmu. RAM leriin tamamen yerine oturduğundan emin ol. RAM leri gerekirse çıkart ve yeniden tak.
  12. 1 haftadır aynı sorun bende de var. 1 haftadır araştırıyorum ne yaptıysam olmadı. sıfırlamak, hizmetler den ayarlamalar, registry kayıtları vs.vs. sonuçta düzeliyor. ancak sorunun kaynağı elektrik kesilmesi. yani modemin elektriğini kes, birkaç saniye bekle, modeme elektiriği ver ve bilgisayarı aç. hoop karşında başka bir ağ numarası. emprire29, modem elektriğini kes, aç ve bilgisayarı yeniden başlat bakalım. bu sorundan kuruldunmu acaba... NOT: Format atmak da çözüm olmadı.
  13. Bu " tr_windows_10_enterprise_ltsc_2019_x64_dvd_f2b90518.iso" nun sürümü nedir acaba. (1803,1809 gibi)
  14. bu hazırladığınız MBR olarak kurulumazmı acaba
  15. windows 8.1 için de böyle bir çalışma var mı acaba
  16. Yağmuradam, 5.1.7.343 sürümünde de Türkçe harflerde sorun var. Lütfen bu sorunu giderirseniz çok makbule geçecek. Teşekkürler...
  17. Windows linkleri çalışmıyor, yenilermisin Forjest
  18. Benim de Core 2 Duo E6400 işlemciye ihtiyacım var. Gönderirsen çok memnun olurum.
×
×
  • Create New...