Jump to content

SKARAKURT

Yeni Üye
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About SKARAKURT

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SKARAKURT's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. açılışta boot menüden yazdırdığım diski seçtim. arayüz geldi. windows 7 tüm sürümleri seçtim ekran 3-5 saniye siyah oldu ondan sonra windows 8 de kullanılan pencere ortada kalan yerler siyah ekranda duruyor. hdd den sürekli bişeyler okuyor gibi. bekliyorum ama herhangi bir değişiklik yok ekranda. ---------- Acele etmişim şimdi geldi win7 kurulum ekranı teşekkürler emeği geçenlere.
  2. usbmenu.lst muhabbetini anlayamadım. benim harici diskin ekran görüntülerini paylaşıyorum. mb_usb.exe yazmayı tamamladı. bu şekilde görünüyor. bu şekilde doğru mudur? şimdi bir deneme yapacağım.
  3. Merhaba. megadan dosya indi sorunsuz ve hızlı. teşekkürler. şu anda indirdiğim dosya içinde bulunan mb_usb ile harici diske yazdırıyorum. bundan sonra yapmam gereken nedir. terimler biraz yabancı kalıyor. yardımcı olur musunuz?
  4. bu versiyon daha önce güncelleştirmeleri alıyordu microsoft dan artık güncelleştirmeler açık olduğunda yakalanıyor. buna bir çözüm bulunacak mı iki makinada kullanıyordum bu verisyonu ikiside yakalandı.
×
×
  • Create New...