Jump to content

Nett

Yeni Üye
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About Nett

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nett's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. 15 sene önce UO oynarken Ghost Mouse birde MacroMan vardı. Ghost Mouse ile sadece mouse hareketleri kayıt ediliyordu güzel bir döngü ayarlayınca süper makro yapılıyordu. MacroMan üzerinde hangi programda hangi kordinata tıklayacağını, kaç tık olacağını, hangi tuşa basabileceğini, bu işlemlerin delayları ve basılı kalma süreleri vs. daha ayrıntılı makro yapılabiliyor.
  2. Nett

    Driver Yardımı

    İndirmeye başladım driverları... Çok teşekkür ederim...
  3. Tomtom'u herkes çok met ediyor diye telefonumdaki Tomtom'a 1 yıllık lisans aldım ama pek memnun olduğum söylenemez... Yandex haritaları kullanıyorum hem daha rahat hem ücretsiz hemde trafik durumuna göre de yol belirliyor.
  4. Ya ben bulamadım ya da bu bilgisayar artık tedavülden kalkmış...    packard bell mb65   P/N: PB87Q03629 S/N: 112734850131 MODEL: AGMM0   Acilen driverları lazım yardımcı olabilen olursa çok sevinirim...
  5. Herhangi bir Windows sürümünü ( XP, 7, 8 ) tabletimin SD kartına kurarak herhangi bir bilgisayara takıp direk çalıştırmak gibi bir olanağım varmıdır?   Bu mantığa örnek vermek gerekirse; Tavsiye edebileceğiniz bir portable virtual machine yazılımını SD karta atıp içerisine işletim sistemi kursam, herhangi bir bilgisayara taktığımda sıkıntısız çalışırmı?
×
×
  • Create New...