Jump to content

esmer1881

Üye
  • Posts

    154
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

983 profile views

esmer1881's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Medeniyet geniş bir anlam sahibidir.Medeniyet medeni olmaktadır.Medeni islam tarihinde başlangıç yeri ve örneği medinedir.Medine dünyanın islamda medeniyet başkentidir.Avrupanın medeniyet kaynağını islamdır.isLamdan örnek alarak bir çok kuruluş ve kurum oluşmuştur ve adaleti anlaşı yeşil($) paradan ibarettir.Medeniyeti anlamak için islam kavramış olmanız gerekir.Birde ufak hatırlatmak.islamın kılıçı türkler verilmiştir.(umarım cümleyi anlamışsınızdır.Biryer not edin)
  2. [quote ]abd japonlarıda gecti [/quote] ABD hırsızlıkda 1 numarali ülkedır.Abd'nin bir cok teknolojisinde alt yapıtı japon teknolojisidir.Buna örnek olarak htv2 gösterebilirim.Teknolojinin adresi japonyadir.
  3. sistem format atsanda temizlenmeyebilir.Bu yüzden harddisk üzerindeki sistemin yüklü oldugunu bölümündeki dosyaları tamamını silmen gerek.
  4. [code] bu sorun bendede var .net freameworkü cleanup la sildim vs kendisi kuruyor diyerekten yine çözülmedi. sorunun cevabını bulduysan paylaşır mısın? [/code] Visual studio ultimate sürümü kurmayacaksın.Pro sürümü kullanıp ultimate keyi gireceksin.Sorunu bu şekilde çözdüm.İnernet uzun zaman aradım ama dogru düzgün cevap bulamadım.
  5. filmlerde olan kilise çan sesleri gibi.Ölüm çan seslerinin yavaşlatılmış verisionu gibi ama kulakda ses etkisi yaratıyor ve Farkıda olmadan bilinçaltına yerleşebilecek bir ses diyebilirim.Müzik değil yani.Birde bu çelik porsel tabaklardan çıkan ses gibi.tırsma konusunda arkadaşlar haklı diyebilirim.Bu gibi gereksiz şeyleri boşuna burada reklam yaparcasına konuşmanın bir anlamı yok.
  6. daha.net firmasından hiç birşey almayın.Keyfi davranıyorlar ve yurtdışında kiralama yönetimle çalışıyorlar.Panele giriş ve panelde bir şey yapmak ölüm gibi.Host ve domain alacaksanız mutlak tanıdıgınız,bildiginiz veya kaliteli ve büyük bir firma olsun.Size destek anında verebilsin.
  7. Linkleri tekrar yenileyebilir misiniz
  8. http://www.facebook.com/akitgazetemiz

    HEDEFİMİZ:

    İnsanları doğru bir şekilde bilgilendirmek;

    Hakk'ın ve halkın sesi olmak;

    Zalime karşı mazlumun yanında olmak;

    Özgürlüğü savunmak;

    Dine Hizmet etmek, Hakk'tan yana olmak;

    Cesur ve ilkeli yayınlarla yalancıların mumunu söndürmek;

    Yalancı medyanın zehirli yayınlarına karşı panzehir olmak.

    Y...

  9. frameworks sorun yok.Sorun vc9.0 runtime diyor birde log dosyası içerisindekiler ve Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package (x86) yüklü oldugun halinde yine bir hata veriyor. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yok mu ??
×
×
  • Create New...