Jump to content

mosfet35

Üye
  • Posts

    341
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mosfet35

  1. benim.bluetooht versiyonu 4.2 ... onu.guncelleyebiliyormuyuz care nedir acaba
  2. Ustalar selamlar, benim samsung j8 pro telefonum var Bir cok degisik model bluetooth kulaklik denedjm konusma esnasinda karsidan gelen sesi cok. Net duyuyorum fakat benim.sesim karsiya gitmiyor sanki ruzgarda gibi dalgali dalgali parasitli pırr pırr diye ztuhaf sesler var son belki kulaklığın kaliteaindendir diye dün mediamark tan jbl waw100 aldım onda hele hic gitmiyor... müzik dinlerkenn süper ama konusma yapamiyorum yarsi.ci olurmusunuz rica etsem
  3. selam ustalar modem arayüzüne ilk kurulum esnasında turknet tarafından verilen kullanıcı adı aktif görünüyor, fakat şifre ........ olarak görünüyor, telefon numaram değişti ve tuknete hiç bir şekilde ulaşamıyorum, şifremi unuttum deyince eski numarama gönderiyor....modemi değiştiriyorum ama kullanıcı adı şifrem gerekli, nasıl çözebilirim bu sorunu? kullanıcı adı belli fakat şifreyi yani o noktaları nasıl çözebilirim? şimdiden teşekkürederim.
  4. Ustalarım selamlar, Ben dsmart kurulum ekibinde görevli personelim. bağzı abonelerde yaşadığım bi sorun var yardımcı olabilirseniz sevinirim... aşağıdaki resimlerin vermiş olduğum modemleri kurarken, "TTNET modemler" kullanıcı adı ve şifre bölümündeki "eğer başka sağlayıcı kullanıyorsanız buraya tıklayınız" yazan yeri tıklıyorum, *******@dsmart kullanıcı adı ve altına dsmarttan gelen şifreyi girdiğimde uygula diyorum ve değişen bişey olmuyor... yeni kullanıcı adı ve şifreyi onaylamıyor, hiç bir hamle yada hata kodu vermiyor, dün mesela 3 abonede bu sorunu yaşadım ve modemlerin hepside aynıydı. yanlız dikkatımı çeken bişey oldu, dslışığı sabitlendikten sonra internet ışığı sürekli olarak flaşör hızında yanıp sönüyor. modemi resetliyorum tekrar yüklüyorum gene aynı. bi türlü dsmart kullanıcı adını girip aktifleştiremiyorum. acaba parametrelerimi değiştirmek gerekiyor? daha önce böyle bir sorun yaşayan oldumu acaba bana tiyo verebilekmisiniz rica etse, hepinize şimdiden teşekkürederim.
  5. selam arkadaşlar Samsung a 10 S telefonumdan bi program indirdim şimdi ekranın neresine dokanırsam dokanayım yabancı dil konuşuyor menüye vs giremiyorum rehbere cs giriyor ama menüye giremiyorum üzerine tıklayınca watsapp yada rehber diyor asma hiçbir şekilde işlem yapılömıyor neye izin verdim programı kurarken hatırmalamıyorum sorun ne olabilir yardımcı olurmusunuz acil olarak rica etsem?
  6. indirdim bunu ama gene sorun aynı... wifi kartı arızalanmış olabilirmi yeni alıp taksam sorun çözülürmü acaba? benim sistemim zaten win 7 , 8.1 yada 10 değil genede çalıştırması gerekmiyormu?
  7. win7 64 bit kullanıyorum, aygıt yöneticisinden güncelle dediğim zaman " zaten en son yüklü " diyor.
  8. Meraba arkadaşlar, leptopu normal bi şekilde kapattım çıtım . Bugün eve gelip açtığımda wifi modeme bağlanamıyorum, modemde sorun yok telefonla ve başka telefonlarda bağlanabiliyorum, hatta başka modeme de bağlanamıyorum. Wifi yi ve yakındaki başka wifileri görüyor buluyor şifre girip bağlanıyorum fakat 15-20 saniye sonra, yada yeni bi sayfa açtığım zaman internete bağlı değilsiniz diyor , tekrar wifi arattırıyorum buluyor modem şifresi soruyor.... sürücüsünü yeniden yükledim aynı sorun devam, yeniden format attım sorun devam ediyor anakart üzerindeki wifi kartında sorun olabilirmi acaba elimde aynı ebat ve girişl ve slot a sahip 2 tane başka wifi kart vardı onları denedim ama anakart o wifi kartları görmüyor tanımıyor donanım yok diyor sorun ne olabilir acaba yorumlayabilirmisiniz rica etsem? aşağıdaki wifi kartlar aynımı değilmi acaba?
  9. yok olmuyor maalesef usb den xp indirdim açtım ama gene disk biçimlensin diyor başka çare yokmu acaba
  10. tamam şu an mavi ekranda ön yükleme dosyaları geçiyor...
  11. arkadaşlar 40 gb hdd var xp yüklü fakat "verifying DMI pool data" hatası alıyorum başka bilgisayara bağlayıncada aynı hatayı alıyorum win 7 de normal çalışan bilgisayara ekstradan bağlayınca hdd yi görüyor ama biçimlendirmek gerek diyor ozamanda önemli resimler videolar gidecek,,, kızımın eski fotoları var sorun yaşamadan nasıl kurtarabilirim yardımcı olurmusunuz lütfen acil
  12. mac adres sorunu Selam arkadaşlar, tplink modem var bende acayip karışık ve ingilizce menü, ne yaptıysam note 4 ve toshiba leptopu mac adreslerini kapatamadım bi fikri olan varmı bana yardımcı olun?
  13. psp1 oyunları hakkında selamlar arkadaşlar psp1 playsıtatıone 1 oyunu olan "medal of honor underground" indirdim fakat bunu winrar olarak 451 mb olarak indi lakin rar dan çıkartınca 713 mb oluyor bunu cd ye yazamıyorum malum cd ler 700 mb olduğu için acaba bunun bi püf noktası varmı? çok önceleri yaptım yazdırdım ama hatırlamıyorum yardımcı olabilecek varmı acaba şimdiden teşekkürederim... Not: direk rar dosyası olarak dye yazınca psp1 görmüyor donuyor kalıyor...
  14. drone tavsiyesi? selam arkadaşlar ortalama 3 aşağı 5 yukarı 500 tl civarında drone tavsiyesi olan varmı hoby amaçlı kameralı ve uzun süre havada kalan?
  15. tp link modeme wireless bağlanma sorunu Selam arkadaşlar tplink TD-W8970 modemim var sürekli modem açık hiç kapatmıyorum fakat 1 2 gün modeme telefondan tapletten bilgisayardan bağlanmadığın zaman modemi power düğmesinden kapatıp açmadığın zaman bağlanamıyorsun bunu neden yapar acaba? mesela benim telefon bağlı arkadaşım geliyor 2 gün sonra o modeme bağlanamıyor? benim telefon bilgisayar bağlı ama o yada bir başka cihaz bağlanamıyor... şifreyi siliyoruz tekrar giriyoruz gene bağlanmıyor,,,modemi görüyor şifreyi kabul ediyor ama bağlanmıyor... resetledik olmadı kendi fabrika şifresi ile kullandık olmadı, yani modemin çekim alanında isen sorun yok ama uzaklaştığında tekrar geri dönüyorum 2gün sonra ozaman bağlantı kuramıyor? yorumlarınız için teşekkür ederim... Modem resimdeki modemdir...
  16. selam arkadaşlar samsung E7 cihazımda navigasyon sorunu var , konum bulmayı açıyorum adres giriyorum buluyor fakat araçla yürümeye başlayınca oda aynı anda yürümüyor 40 50 saniyede 1 , bazende hiç gitmiyor telefonun kendi haritaral ıda aynı yandeks yükledim gene aydı farklı navigasyon programları yükledim gene aynı... konum ikazı hep yanıp sönüyor ... budurum ne olabilir acaba donanımında mı sorun var?
  17. bu şifreleri denedim olmuyor
  18. Selam arkadaşlar, bios şifresi öğrenme yada iptal etme şansımız varmı, nasıl çözebiliriz? eski tarz bi laptop var toshiba marka fakat bios şifresi varmış bunu nasıl çözebiliriz acba yardımcı olabilirmisiniz?
  19. arkadaşlar ben eski sürümü indirdim yükledim bütün işlemler tamam fakat cihaz açılırken samsuns yazısında kalıyor ilerlemiyor neden olabilir fikri olan varmı?
  20. arkadaşlar bir önceki sürüme nasıl dönebilirim hangi program ile ? bana yol gösterirmisiniz?
  21. hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, casper0007 arkadaşımın paylaştığı bilgiler doğrultusunda sorunum çözüldü ayrıca teşekkürlerimi sunarım...
  22. Çok araştırdım ama bi türlü çözemedim arkadaşlar varmı etkili bi önerisi olan?
  23. Selam arkadaşlar, benim samsung galaxy e7 telefonum var herşeyi süper ama videoları ilk açınca, galeridende olsun youtubeden olsun veya başka sitelerden olsun ilk 8-10 saniye duraksayarak oynuyor sonrasında normale dönüyor, videoyu biraz ileri yada geri sardırınca da aynı sorun oluyor,,, nadiren de olsa normal tıklayınca hemen oynuyor ama her 10 video dan 8 i takılma sorunu var; fabrika ayarlarına döndüm resetledim hard format attım bisürü güncelledim ses açma tuşu+power tuşu+alt tuşu olayını falan yaptım herşey silindi vs.... ama gene aynı acaba donanımsal bi sorun olabilirmi arkadaşlar? daha önce başına gelen, neticeye ulaşan varmı acaba aramızda?
  24. mosfet35

    Sorunu

    selam arkadaşlar, hotspot shield ücretli lisansını aldım elit durumda olduğu ve kaç gün kaldığı gözüküyor,,,kullanıyordum fakat 1 haftadır istediğim sitelere giremiyorum? sağ tık çıkış yaptıktan sonra yani devredışı yaptıktan sonra hiç tıklamadan açılış sayfam olan googleye anında giriyor ama tekrar aktifleştirdiğimde gene girmiyor sildim yeniden yükledim olmadı, antivirüsü kapattım olmadı acaba neden olabilir? denetim masasından herhangi bir yerden ayarı varmıdır acaba izin verilmesi gereken ben anlamadım yardımcı olurmusunuz
  25. Anladim fakat seren okkalıyı nerden bulup çıkartıyor ben hanımın face si yok ki?
×
×
  • Create New...