Jump to content

tuthankhamon

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About tuthankhamon

Profile Information

  • Male
  • PC

Recent Profile Visitors

352 profile views

tuthankhamon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Emeğiniz ve paylaşımınız için çok teşekkür ediyorum. Sistemi masaüstü bilgisayarıma ve dizüstü bilgisayarıma kurdum. İki gündür gayet memnun bir şekilde kullanıyorum. Ancak USB bellek konusunda bir sorunum var. Team SR1 16gb USB 3.0 belleğimi ne yaptıysam açamadım. Donanım sürücüsü yüklendiği ve aygıt yöneticisinde göründüğü halde içeriğini göremiyorum. Neden kaynaklanabilir? Teşekkürler. EDIT: İmla hatası
  2. Gerçekten güzel bir çalışma olmuş. Elinize, emeğinize sağlık.   Kalıbı işyerimde indirdim. Evdeki PC'ye, boş DVD bulamayınca USB bellekten kurdum. O kadar dikkat etmiş olmama rağmen kurulum sonrasında, USB güvenlik programı autorun.inf  dosyası buldu.   İlk mesajda "AIO içerisinde az bir program sayısı var sonraki konularda program sayısı artabilir."  demişsiniz. Sizden ricam, AIO içerisine en dandiğinden bile olsa bir virüs programı eklemeniz.   Kolay gelsin.
  3. Öncelikle elinize, emeğinize sağlık.   Benim sorunum 12. part ile. CRC hatası alıyorum 3 ayrı yerden indirmeme rağmen sorun devam ediyor. Partları Winrar da birleştirirken işlem sonunda aşağıdaki hata iletisini alıyorum.   Yardımcı olabilecek veya fikri olan arkadaşlar beri gelsin. Teşekkürler.   "!  C:\Users\mmm\Desktop\kaya\Yeni klasör\OCAK2013.part12.rar: OCAKAIO.ISO şifreli dosyasında CRC hatası. Dosya bozuk veya yanlış parola girilmiş olabilir"
×
×
  • Create New...