Jump to content

bjkrambo80

Üye
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bjkrambo80

  1. Merhabalar Xenlism Grub Theme bu temayı kullanıyorum yanındaki iso iconları nasıl ayarlayabilirim acaba ?
  2. Merhabalar Windows 11 se de kişiye göre hazırlama yanı kişinin istediği uygulamaları hazır sekil de iso olarak hazırlama ve onun dışına çıkmaması icin nasıl se ye ayarlama yapabilirim ?
  3. WinSetup.ISO.Module Linkleri yeniler mısınız ?
  4. Anhdv_Boot_2020_v2.0.3_Build_200726 bu sürümde hata alıyorum ne yapmalıyım ? Hata :
  5. Çok Teşekkür ederim hocam verdiniz bilgi için de bu kodlar doğru olarak gözüküyor. Sanırım yine anlatamadım. Örnek Resim : Ekran Resmi : https://i.imgyukle.com/2019/10/27/EzSHRQ.png Ekran da söylediklerim çalışmıyor ve eklemek istediklerim nasıl buraya kodlayabiliriz
  6. Son Güncellemeyi yapdım ama bu ekran da hocam acronis true image ve ubuntu nasıl ekleyebilirim. Ve Mini windows 10 bu ekran da uefi olarak çalışmıyor win10pe - DLC boot da dahil olarak . Bu Menude hocam
  7. Anhdv Boot Kurulu olan flash belleği sıfırlama dan güncellemek mümkün mu ?
  8. yazma programı olarak hangisi kullanacağız ?
  9. Çok Teşekkür ederim. Bir Kaç sorum daha olacaktır. 1 : acronis true image iso eklemek istiyorum ve bu iso da uefi de olduğu için nasıl lagacy ve uefi ekleyebilirim. 2 : mini windows eklemek istiyorum nasıl yapabilirim. 3 : ubuntu linux işletim sistemi nasıl ekleyebilirim.
  10. peki bunun ayarlamasını nereden yapabilirim ?
  11. lagacy modu tam olarak anlatamamış olabilirim hocam. Şu şekil de resimdeki örnekler ile gösterebilirim . lagacy mod da açılan menü bu : https://i.imgyukle.com/2019/09/17/oGq33N.jpg açılması istediğim menü de bu : https://i.imgyukle.com/2019/09/17/oGqMw0.jpg bunu nasıl değiştirebilirim.
  12. Merhabalar 1 : tercih menüsü deki yazı nasıl edit leme imkanım olabilir. 2: Legacy modunda grub2 boolader menüsünün direk açılması için ne yapmam lazım ?
  13. uefi olmayan bilgisayar da siyah ekran modun da açılıyor görsel olarak bunu nasıl açabilirim ? efi iso dosyası çalıştırmak istiyorum da nasıl yapabilirim ? Ve menu kodunuda ? Windows 7 - 8 -10 tek .wim nasıl oluşturabilirim ? Editör Notu: Flood yapmayın...
  14. Resim de görüldüğü gibi ayarları tam gözukuyor yanlış olan birşey var mı beyler ?
  15. secure boot açıkken bu hatayı alıyorum kapatmadan bir düzeltme yolu var mı köylu hocam
  16. Anakart Bios editleme Merhabalar Konuyu yanlış yere açmış olabilirim. masa ustu veya notebook ana kartları bios editlemek için hangi programı kullanmam lazım bu konuda yarımcı olabilir mısınız ?
  17. File missing, Please try later. hatası alıyorum.
  18. klasık menuyu bu şekilde ve format dosyalarını tam sürümleri ile nasıl yapabilirim bu konu hakkında yardımcı olabilirmısınız ?
  19. iyi çalışmalar flash belleye hem uefi modunda gpt kurulum yapıcak hemde legacy modunda mutliboot olucak örnekdeki resim de var. İstediğim şey forum da var ama kendim düzenlemek istiyorum bu konuda destek veren yok bana yardımcı olabilirmısınız ? Örnek :
  20. windows 7-8.1-10 Kurulum x86 vs bölümleri ayırmak istiyorum.Bunu Nasıl yapabilirim ?
×
×
  • Create New...