Jump to content

onurx

Üye
  • Posts

    173
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Kayseri
  • COMPUTER PROBLEM :(

Recent Profile Visitors

1395 profile views

onurx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Reputation

  1. onurx

    Aşk

    İlişki öncesi ön sevişmeye benzetirim Ben Aşkı. İki tarafta memnundur ama geçicidir..
  2. Cevabınız için teşekkürler, Lenovo nun Kendi sitesi drivar paketleri genel olarak Windows 7 destekliyor. Sıfırlama yapıp baştan deneyeceğim. Formatı yeni attığım için sistem geri yükleme yapılamıyor malesef. Alternatifleri değerlendireceğiz.
  3. Merhabalar, Lenovo G500 Dizüstü bilgisayar kullanıcısıyım. İşim gereği kullanacağım uygulama windows 10 desteklediğinden kaynaklı yüklemek zorunda kaldım fakat sitesinde de bir çok driver win 7 destekli gözükmektedir. Win 10 Kurulumunu sorunsuz kurdum, açılışta çalıştı hiçbir sorun yok herşey çalışıyordu. Sonrasında format sonrası programları kurdum (office adobe vs)... Eksik driverları bulup yüklemesi ve bulunan driverları güncellemesi için Driver Booster uygulamasını yükledim tarattım ve bitirip pc yi yeniden başlattım ne olduysa program güncelleme yaptıktan sonra bilgisayarımdaki solda 2 adet usb 2.0 ler iptal oldu. Lenovo nun sitesinde support driver destekleri win 7 için geçerli olduğundan çaresiz kaldım ve Win 10 32bit sistemim de Usb 2.0 Bilgisayarıma çözüm bulamadım. Sağdaki şarj girişinin yanındaki usb çalışıyor soldaki 2 usb driver güncellemesinden sonra çalışmaz oldu. Ne önerirsiniz arkadaşlar yardımlarınızı rica ediyorum.
  4. Vermiş olduğunuz bilgi için teşekkür ederim. Ayrıca; Bu programın üstüne butonlar ekleyerek farklı adresleri o butonların altında tıklayarak açılacak şekilde de yapabilirmiyiz?
  5. Merhabalar Arkadaşlar Sigorta acentesi yetkilisiyim. Acenteye gelen müşterilerime sbm tarafından bize otomatik olarak fiyat verilen bir sistem var. TC Kimlik No ve Plaka ile birlikte fiyatları alıp müşterilerin poliçelerini düzenliyoruz. Bu sistemi bir programa iframe yoluyla aktarmayı ve sadece o program üzerinden işlem yapmayı düşünüyorum. Böyle bir programı hazırlayabilirmiyim ? Ya da böyle bir program hazırlayabilmek için yardmcı olacak arkadaş varmı ? Bahsettiğim Web Sitesi: https://teklif.sbm.org.tr/trm-teklif/public/trafikTeklifYenileme/sorgu.sbm Yardımlarınızı rica ederim.
  6. Emeğinize sağlık teşekkürler sorunum bahsettiğiniz şekilde çözüldü.
  7. Bahsettiğiniz uygulamayı kullandım ardından windows loader yaptım 2 farklı loader denedim ve pc şu anda açılışta orjinal yazılım kullanın diye uyarı vermekte. Bir türlü çözüm yoluna ulaşamadım. Format atamam işyeri bilgisayarı veri döküman çok karışk çok fazla. Acil yardımlarınızı rica ederim.
  8. Merhabalar ekte görüntüde almış olduğum hataya ilişkin yardımlarınızı rica ederim. Tüm loader lar denendi ve sistem lisans kayıt sorunu olmadığı halde bu hatayı veriyor. İnternette yayınlanan tüm videolar da işime yaramadı.
  9. Güzel düşünülmüş. Emeğinize sağlık teşekkürler
  10. Bu dediklerini win 7 işletim sistemini kurduktan sonra mı aldın _?
  11. Bazı Pc lerde İşletim Sistemi Çakışması Yaşanıyor. Senin yaşadığın sorunu bende Win 10 la Lenovo bilgisayarda yaşamıştım. Win 7 işletim sistemi yükleyip sistemi full güncelleme yaptır ve driver ları Driver Genius Pro ile yükle sorunun düzelecektir.
  12. Merhabalar Arkadaşlar Windows 10 a geçeli nerdeyse 2 aydan fazla oldu. Şimdi internetten geri dönüş ile ilgili kaynaklara bakarken 1 aya kadar geri dönüş yapılabilir sonra bir dosya etkinliğini yitirdiğinden dolayı geri dönüş yapılamadığı bilgisini edindim. Peki dosyaları kayıpsız windows 7 ye geri dönebilmem için ne tavsiyelerde bulunabilirsiniz. Yardımlarınızı rica ederim.
  13. Merhabalar Arkadaşlar Lenovo G500 Dizüstü bilgisayarımı satın aldığımda herşey düzeninde çalışırken windows 10 a niyetlendiğimde bir çok yazılımsal sorunla karşılaştım ve çoğunu çözüme kavuşturdum tnctrnin yardımları için de çok çok teşekkür ederim. Son olarak sistemi tam olarak oturtmak için yardımlarınıza ihtiyacım var. Bilgisayarımın sol tarafından 2 ad. usb girişi var ve bunlar şu anda usb aygıtı olarak çalışmıyor. Sadece telefonumu kablo aracılığıyla şarj edebiliyorum. Yani ne mouse ne yazıcı nede başka bir donanım tanıtamıyorum bu usb girişlerine. Driver eksikliği düşündüm fakat lenovo nun win 10 desteğinde driver bulamadım usb ler için. Yardımlarınız için şimdiden çok tşkler
  14. Biraderim çok çok teşekkür ederim. Ayrıca çok geçmiş olsun. Allahtan acil şifalar dilerim. Allah iyiliğini versin. Sorun dediğin gibi masaüstü tıklarını kaldırınca düzeldi
  15. Merhabalar Arkadaşlar Windows 10 bilgisayarımda daha önce yaşanıp çözdüğüm bazı sorunlar vardı bunlar ad aware programlarıyla ve regedit aracılığıyla düzelttiğim hatalardı. Dolayısıyla bu hataları giderirken sanırım hatalı bişeyler yapmış olmam gerekir yada temizleme programlarının uygulama esnasında yaşanılan hatalar dan kaynaklı diye tahmin ediyorum. Çok büyük bi sorun olduğunu düşünmüyorum ama takıntı oluyor işte kafama. Masaüstünde boşlukta sağ tıkladığım zaman 5 sn kadar bekliyorum sağ tık menüsünün açılmasını. Nasıl çözüm yolu bulurum yardımlarınızı rica ederim.
×
×
  • Create New...