Jump to content

Ot7oMaN

Üye
  • Posts

    146
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ot7oMaN

  1. Transkriptten ortalamanı öğren mezuniyet tarihini de haftaya yaz kabul etmiyorsa geçen haftaya ver. Zaten iki durumda da yeni mezun diyecekler sıkıntı olmaz.
  2. Bilgisayara format attıktan sonra hiçbir şekilde ne İntel ekran kartını ne AMD'yi ne de VGA kartı tanıtamadım. Başta kullanığım işletim sisteminden kaynaklı sandım ama onu da 2 kere değiştirdim. Kurulumu yapıyor ancak yeniden başlatınca AMD, İntel ve VGA nın üçünün üzerinde de ünlem işareti çıkıyor. Lenovo'nun kendi sitesinden güncel sürücüleri de indirdim yine sonuç aynı. Neyi yanlış yapıyorum?
  3. Dün Saydax'in açtığı Korner TV konusunun kaldırılma sebebi içinde keylogger falan olması mı? Dün programı yükledikten sonra mail hesabım çalındı :)

    1. muhabbet1975

      muhabbet1975

      kardeşim ona sen dikkat edecen programlarin cogunda var ozelliklede o turleride

    2. Cyph3r

      Cyph3r

      warezde virüs uyarıları normal karşılanır da, bizim için sıkıntı olan lig tv paylaşımları...

    3. muhabbet1975

      muhabbet1975

      birde turk yaptıysa zaten kurmadan once 2 kez dusun

  4. Dün Saydax'in açtığı Korner TV konusunun kaldırılma sebebi içinde keylogger falan olması mı? Dün programı yükledikten sonra mail hesabım çalındı :)

  5. Dün Saydax'in açtığı Korner TV konusunun kaldırılma sebebi içinde keylogger falan olması mı? Dün programı yükledikten sonra mail hesabım çalındı :)

  6. Sitede Microsofta.Selam.2014 isminde 7 part şeklinde upload edilmiş işletim sistemi var mıydı? İndirmişim ama nereden indirdiğimi hatırlamıyorum :)

    1. Extended

      Extended

      evet bana ait

    2. Ot7oMaN

      Ot7oMaN

      Tamam teşekkürler. Rar şifresini almamıştım da konularınızı aratınca buldum.

  7. İlk aklıma gelen Bluetooth ile bağlanıp bilgisayardan arama yapabilirsin. 
  8. Ot7oMaN

    Dizi-Mag

      İletişime geçebileceğin bir adreste yok işin komiği. Diziport vardı bir ara efsaneydi o site ama Türk Televizyonları sağolsun kapattırdılar güzelim siteyi. Şimdi dizi-mag hüküm sürüyor yabancı dizi piyasasında. Garip bir site ama kullanışlı, hızlı ve kaliteli daha iyisi çıkana kadar oradan takip edecez yabancı dizileri.
  9. Ot7oMaN

    Dizi-Mag

    Yurtta kalan öğrenciler için dizi-mag kurtuluş gibi malum torrent portları kapalı. Ancak sitenin çok katı kuralları var, ne yaptım ne zaman yaptım bilmiyorum uyarı almışım sitedeki tüm yorum yapma, değerlendirme vs. haklarım süresiz olarak alınmış. Puan sistemini yeni öğrendim oturum açarak dizi izlemeye başladım
  10. Hee haklısınız hakem

  11. Harlem Shake'in ilk çıkan videosu orjinali temeli hangi videodur

    1. KintaRo
    2. Ot7oMaN

      Ot7oMaN

      büyük tartışma bitirdin yine adamsın

    3. KintaRo
  12. HP dv6 1144 laptop kullanıyor(d)um. NBA 2k13 oynarken ekranlar arası geçiş yapmak isterken ekran karardı ve ekranda mavi şeritler oluşmaya başladı. Sadece siyah bir ekran ve kesik kesik mavi çizgiler mevcut şu anda. Ancak bilgisayarı Güvenli mod'da başlattığımda ekran %70 oranında doğru çalışıyor. Yine ufak renk dağılmaları mevcut ama kullanımı önleyecek kadar büyük değil. Problemin ekran kartında olduğunu düşünüyorum ama tam emin değilim. Bir de yaptırıp yaptırmamakta kararsızım çünkü 2 ay önce başka bir problem çıkarmıştı ekran. Tekrarlıyorum, güvenli modda çalışırken ufak tefek renk dağılmaları mevcut ama normal çalışırken bilgisayar başlama ekranı  ve Hoşgeldiniz ekranına kadar normal açılırken masaüstü açıldıktan sonra ekran kararıp mavi kesik şeritler kaplıyor ekranı. 
  13. Sen olmuşsun çalışma artık bu notlarla okulu ve eğitim dünyasını patoz edersin. Olamadık senin gibi çalışkan ve atarlı bir liseli
  14. muhendisiz deki yönetime mesaj atma sorunu giderilmiş. Şartlara uyan kullanıcılara da yönetim tarafından davetiye yollanıyor. Ilgililere...

  15. Bitturk uyelikleri acmis. Hadi hayirlisi

  16. Adil kullanım kotasını aşmış olabilir misiniz?
  17. [quote name='Dexter18' date='20 April 2012 - 13:28 ' timestamp='1334917704' post='1189513'] çok istiyordum ve 5 puanla kaybetmek çok kötü 1 sene boşa gitti ve dershaneye gtcek para yok [/quote] Sen basvurunu yap puanlar dusebilir. Genelde 3-5 puan oynuyo bu durumlarda
  18. Kredi kartıyla alınıyor paypal hesabı benim beldiğim
  19. [quote name='nilo455' date='11 April 2012 - 22:31 ' timestamp='1334172685' post='1185051'] dışarıdan kendimiz başka programlar oyunlar falan yükleyemez miyiz ? http://appworld.blackberry.com/webstore/content/558/ [/quote] Yüklersin bazıları paralıdır bazıları beleş kafana göre takılırsın.
  20. Blackberry'nin esprisi de BIS, tabi o olmadan tam anlamıyla BB kullanıyorum diyemezsin. Ayrıca senin dediğin bence aşırı paket... Facebook, Twitter ve Blackberry Messenger'ı içeren Giriş paketi aylık 7 lira. yukarıdakiler+Msn paketi de 17 lira olur.
  21. Müptelası olursun Blackberry kullanırsan hele bir de BIS servisine abone olursan Blackberry dadından yenmez.
  22. [center][img]http://2.bp.blogspot.com/-d-IbpD0JI6Q/TzEONX0jOXI/AAAAAAAAAQY/Scx6pijUOXg/s1600/salya-s%C3%BCm%C3%BCk-i%C5%9Fi-g%C3%B6t%C3%BCr%C3%BCyorlar_7907.jpg[/img][/center]
×
×
  • Create New...