Jump to content

cemoakcay

Üye
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

1055 profile views

cemoakcay's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

4

Reputation

  1. Merhaba, benim bilgisayarda masaüstüne bir dosya koymak istediğimde bazen görünmüyor, yenileme yapınca geliyor. Aynı şekilde bir klasör içine dosya indirip koymak istediğimde yenileme yapmadan görünmüyor. win11 23H2 sürümü yüklü.
  2. Geçen yıl monster aldım. Çok sık ve uzun süre oyun oynuyoruz. Tık yok. Zaten ömür boyu bakımı garanti. Aynı özelliklerde diğer bilgisayarlarla da önemli bir fiyat farkı yok. Hem bakım garantisi hem de serviste yükseltme seçenekleri avantajı ve müşteri hizmetleri bizi çok memnun ediyor.
  3. Arkadaşı tebrik ederim, şeytanını ve nefsini yendiği için...
  4. Arkadaşlara tavsiyelerinden dolayı teşekkür ediyorum.   Acaba lenovo ve asus servis yönünden hangisi daha iyidir. Ya da en iyi ve yaygın servis hangi markadır?
  5. Arkadaşlar Merhaba, En fazla 1500 TL ye bir arkadaşıma dizüstü bilgisayar tavsiyesi istiyorum. Ben size güvenerek arkadaşa söz verdim. Bu fiyata alınabilecek en iyi bilgisayar istiyor. i5 ten aşağı olmasın istiyor.   Ben de bu fiyata alınabilecek en iyi ve servisi yaygın ve sorunsuz olan bir marka tavsiyenizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
  6. Allen Carr denilen bir video var. Kesinlikle öneriyorum. Ben de bu şekilde izledikten sonra bıraktım. Bu videoyu tek başınıza, yanınızda telefon dahi olmadan kesinlikle yanlız bir odada dikkatle izlemeniz gerekiyor. Toplam 1 saat civarında sürüyor. İnanır mısınız video başlarken sigara yakmamızı söylüyor, çünkü bu video sonunda artık içmeyeceksiniz deniyor ve öyle oldu. Faydalı olması dileğiyle...   Google danda aratabilirsin, ben bir yer veriyim: http://www.filmleyelim.com/allen-carr-sigarayi-birakmanin-kolay-yolu.html
  7. http://www.bitdefender.com/solutions/free.html   Bitdefenderi uzun zamandır kaliteli olduğundan beğenmişimdir. Ama türkçe desteği ve ücretsiz sürümü olmadığından kullanamıyordum. Şimdi ücretsiz sürümü var tavsiye ederim.
  8. Rom nedir, nasıl yüklenir atrix için googleden bilmeyenler araştırabilirler.   Rom yüklemek telefonunuzda garantiyi yok ettiğini geri dönülemez sorunlara sebep olduğunu hatırlatalım!   Bu sebeple bilen kişilerin yapması tavsiye edilir...   Bu romu yükleyerek Motorola Atrix mb860 model telefonlar android 4.2.2 sürümüne yükselmiş olacak.   Rom yüklemek için root girişi yaptıktan sonra aşağıdaki linklerden sıra ile yüklemeler yapmalısınız.     ROM için; http://goo.im/devs/epinter/olympus//cm-10.1-20131107-UNOFFICIAL-epinter-olympus.zip MD5sum: 42a04f33eb29bd11f433a17838bbd073     Kernel için; http://goo.im/devs/epinter/olympus//kernel-cm10.1-20131108_0246-epinter-olympus-hporch32.zip MD5sum: 68fcd1749c1e8dc122554f2232a9cbb6     Google Apps için; http://dh.st/xEb MD5 Sum: ab566603681f94a2adf3f58373a9baaf  
  9. "Kim demiş, Avrupa insanı medeni? Ne edep var ne hayâ, çırılçıplak bedeni! Eğer medeniyet, açıp saçmaksa bedeni; Desenize, hayvanlar bizden daha medeni!" (Mehmet Akif ERSOY)

    1. Bay_RC
    2. Makifo

      Makifo

      Adaşıma katılıyorum.

  10. Arkadaşlar dün gece aniden önüme çıkan ve vindowsu kitleyen uyarıyı paylaşmak istedim. Önüme tam ekran bir yazı ve başlığı [b] Interpol Department of Cybercrime[/b] ile başlıyordu. Resmi aşağıdaki linkte verdim: [CODE] http://img35.resimup.net/di/XCNO.jpg [/CODE] Olayı biraz araştırdım ve bunun ukash virüsü denen bir virüs olduğunu anladım. Bununla ilgili türkçe bilgi almak isteyenler için; [CODE] http://virusler.web.tr/interpol-virus/ [/CODE] Yabancı bir kaynak için ise [CODE] http://trojan-killer.net/interpol-department-cybercrime-virus-removal/ [/CODE] Buralardan yararlanabilirsiniz. Ben ikinci bağlantıdaki bilgilerle virüsten kurtuldum. Yararlı olması dileği ile....
  11. Ben AVG Free Antivirüs kullanıyorum. Önceleri avira kullanıyordum çok güzeldi ama avg yi sezgisel olarak daha güçlü gördüm. Bence avg içlerinde en iyisi.
  12. Eğer mürekkepliden kartuş parasından dolayı bıktıysan, benim de yeni alıp kullandığım hp 2060 modeli öneririm. Kartuşu en ekonomik yazıcı modelidir, araştır görürsün. Ama illaki lazer istersen o başka.
  13. Explorer in açık kaynak kod kullanmadığını biliyorum. Bu benim için en büyük güvensizlik. Chrome un kaynağını bilmiyorum. Firefox özgür ve açık kaynak kodlu. Bu çok önemli güvenlik seçeneklerinden birisi bence.
  14. Selamlar! Ben yakınlarda [b][u]Casper [/u][/b]super slient denen sessiz çalışma teknolojisi reklamı olan pc aldım. Zamanla ses artmaya başladı. Servise götürdüm. Konya'daki servis fan değişecek dedi, kargo ile gidecekmiş.Tahminen 15-20 güne gelirmiş. Dedim kardeşim bir fan için koskoca kasa gönderilir mi? O zaman size neyin servisliğini yaptırıyorlar? Bize izin vermiyorlar dedi. Güvenmiyorlarmış servise galiba... Çok mu pahalı bu fan? Dedim. 10 dolar civarı dedi. Bir fan için bile yerinde servis yapamıyorsa bu CASPER gerisini siz düşünün... Bende bu aciz ve basit hizmeti reddettim ve yaptırmadım.
×
×
  • Create New...