Jump to content

ikaraot

Üye
  • Posts

    333
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1881 profile views

ikaraot's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

79

Reputation

  1. flash diski yazmaya silmeye karşı korumalı yapmanın bir yolu var mı acaba?
  2. Çok teşekkürler birde icon eklemeyi nerden yapıyoruz acaba onuda yazarsanız çok makbule geçer, birde fotoğraf taki bar bende çıkmıyor onunda mı ayar yeri var acaba?
  3. Merhaba ventoy da DLC boot nasıl çalıştırılabilir acaba?
  4. bu ekranın text lerini yani Vadi Multiboot vs yazan kısımları hangi dosyadan editliyoruz acaba? MENÜDEN WİNDOWS YÜKLE kısmına geldiğimde böyle bir hata veriyor aşağı ok yaptığımda düzeliyor nedense.
  5. Tekrardan teşekkürler müthiş bir Multiboot olmuş yapımcı da sağolsun gerek burdan gerek özelden kafama takılan her türlü konuda yardımcı oldu .
  6. hocam günaydın merhaba https://marketing.accessdata.com/e/46432/cessData-FTK-Imager--4-3-1-exe/8h6x8h/1771757521?h=j6xLDhFraT-ZoU0W_tjoiYwG4tWFjEcqOu6x94D2TLk bu programı nasıl çalıştırabilirz acaba çok fazla lazım oluyor.
  7. Yine çok güzel anlaşılır ve sade olmuş hocam ellerinize sağlık.
  8. @mutlux hocam buradaki dosya yöneticisi güncellenmiş bunu kullanmamıza gerek varmı? yada nasıl güncelleriz acaba?
  9. sağolun hocam şimdilik son hali bu, birkaç sık kullandığım uygulama var onun içinde sanırım bootmgr edit gerecek mutlu hocamdan destek alıcaz inşallah onun içinde.
  10. sağolun hocam tam istediğim gibi oldu 2-3 dokunuş kaldı sadece, şimdiye kadar ki en içime sinen multiboot bu arada nerdeyse forumdaki tüm sistemleri denediğim göz önünde bulundurularak. dışa bağımlılık, sadelik, bolluk tek kelime ile müthiş bir sistem hocam elinize sağlık.
  11. Sizi yordum son sorum https://github.com/vinceliuice/grub2-themes bu temayı multiboot ta kullanmanın bir yolu varmı acaba? https://www.gnome-look.org/p/1009236/ Vimix çok hoş tema.
  12. size zahmet tema paketini tekrar upload edermisiniz link kırık
  13. sağolun hocam sizin dosyalar ile çalıştı teşekkürler..
  14. İki farklı kasada denedim saçma sapan hatalar veriyor birinde kör topla bir çalışıyor bir çalışmıyor efi modda sürekli hata veriyor m2 Ssd denmidir anakarttan mıdır çözemedim
×
×
  • Create New...