Jump to content

graffiti_royal_98

Üye
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

  • Skype
    heistheonesince2002[b][color=#FF0000]Forumda msn, mail, adres, gerçek isim vs. bilgilerinizi paylaşmayınız[/color][/b].com

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

365 profile views

graffiti_royal_98's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. İyi akşamlar arkadaşlar,   Benim sorunum şu; Hp Pavilon g6-1306et bilgisayarım var. Windows 8 64 bit sistem kullanıyordum.Birden bire kulağı taktığımda ses gelmemeye başladı. Bende yazılımsal olduğunu düşünüp format attım ve Windows 8.1 güncelleştirmesini yükledim. Yine düzelmedi.Hp'nin sitesinden güncel ses sürücüsünü indirip kurdum, kulaklığı taktığımda hem kulaklıktan hem hoparlörden ses geliyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  2. 3. Seçenekteki aktivasyonu nasıl yapıyoruz anlayamadım. Programı indirip çalıştırdım. Lisans bildirim durumunda diyor başka da bir işlem yapmıyor acaba beklemem mi gerekli?
  3. 3. Seçenekteki aktivasyonu nasıl yapıyoruz anlayamadım. Programı indirip çalıştırdım. Lisans bildirim durumunda diyor başka da bir işlem yapmıyor acaba beklemem mi gerekli?
  4. Arkadaşlar ben format atmaya çalışırken içinde dosyalarım olduğu için d sürücüsünü silmemiştim. Ama onuda sildim bütün sürücüleri de ta ki tek bir bölüm kalana kadar. Sorun ondan sonra halloldu.
  5. yarın deneyeceğim kardeşler bakalım hangisi işe yarayacak :)
  6. eminmisiniz win7 ve win8 kurulumu yapılmıyor. Biraz araştırdım yeni sistem yüklü olarak çıkan notebookları koruma amaçlı hddleri gpt stili olarak sunup üzerinde işlem yapılmasını önlüyorlarmış. Xp cdsinin işe yarayacağını sanmıyoruım çünkü gene aynı hdd üzerinde işlem yapılacak. Hddnin gpt sorunu için bir işlem yapılması gerekmiyor mu MOTUN kardeş mesajını anlayamadım
  7. İyi günler arkadaşlar, Bir belediye tarafından exper a5b bilgisayar hediye edildi bana. Windows 8 yüklüydü. Normalde ekranında windows simgesinin yerinde başka bir amblem gözüküyordu. Her neyse, ben bu bilgisarı yeniden kurmak istedim ama sanırım kilitlemişler cd'den başlatmak çok zor oldu. Güç bela cd den başlattım sürücülerin gözüktüğü ekranda sürücüleri sildim. Recovery sürücüsünü de. Ama şimdi sürücüyü seçtiğimde yükleme yapılmıyor. Bu sürücü GPT stilinde yazıyor. Bilen biri varsa yardım etsin şu an bilgisayarı kullanamıyorum formatda atamıyorum.
  8. Ben Professional 64 bit sürümünü yükledim. 2. Seçenekteki aktifleştirmeyi yapmak istiyorum. Fakat anlamadım site çince :s. Bilgisayarımı da internete bağlamadan aktifleştirmem mümkün mü acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
  9. Arkadaşlar bana acil olarak Falcon 4.0 oyunu lazım. Bu simülatör oyunua ihtiyacım var. Konuularda arattım ama göremedim.Eğer lüzumsuz yere açtıysam yöneticilerden özür dilerim şimdiden teşekkürler.
×
×
  • Create New...