Jump to content

Mertgrkm

Üye
  • Posts

    1148
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Türkiye'nin içi Ege'nin incisi
  • Grafik-Tasarım, Müzik, Bilgisayar

Recent Profile Visitors

2123 profile views

Mertgrkm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Merhaba, görseldeki işaretli düğmeye yanlışlıkla bastım ve şimdi zaman aşımı 0 olduğu hâlde sürekli açılışta o ekran gelip geçiyor. Bunu nasıl geri alabilirim?
  2. @Akozdem!R hocam, CS6-64 bit versiyonunu Windows8pro üzerinde kurdum şu an , ilk başta resimdeki hatayı verdi.. [img]http://i47.tinypic.com/16ifbzl.png[/img] bu sorunu uyumluluk yardımcısı ile Yönetici Olarak Çalıştır ı açarak hallettim.. Program açılıyor şu an.. ikinci bir sorun ise GPU sürücüsü sorunu.. bunu yine sizin verdiğiniz CS6-32 bit versiyonunu WindowsXP yüklü olan başka bir bilgisayarda da yaşadım.. GPU yu tanımıyordu.. [img]http://i45.tinypic.com/35k7f5h.png[/img] Akozdem!R -> Bu sorunların hiç birisinin cevabi muhatabının ben olmadığını düşünüyorum. İlk sorunu kendiniz çözmüzsünüz, ikinci sorununuz ile ilgili de ekran kartınızı güncellemenizi tavsiye ederim. Eğer güncellediğiniz halde de olmuyorsa, photoshop un orjinal sürümünü indirip bir deneyin. eğer bu sefer hata vermezse de beni bilgilendirinki hatamı araştırayım. Şimdilik kolay gelsin.
  3. şu 3 saniyede windows un açıldığına inanmayanlar, teknoloji özürlü müsünüz kardeşim, ssd disk ve uefi boot diye bir teknoloji var , saçma sapan yorumlar yapıpta konuları kirletmeyin.. en kötü ssd disk ile windows 7 maksimum 10 saniyede açılıyor.. bilmiyorsunuz bari konuşmayın..
  4. [quote name='ekopc' timestamp='1347020562' post='1238482'] Windows 8 kurdum activasyonlarla uğraştım şimdi key kabul etmiyor Bu anahtar çalışmadı başka anahtar deneyin diyor çeşitli keyler girdim kabul etmiyor [/quote] yüklediğiniz keyi silip bilgisayarı yeniden başlatın.. ardından sisteminiz için geçerli bir key girin..
  5. evet arkadaşlar bu skype yöntemi gerçekten işe yarıyor.. kaç gündür denemediğim activator kalmadı.. en sonunda telefonla etkinleştirme yaptım.. çok teşekkür ederim yöntemi paylaşan arkadaş için..
  6. elinde bu programın 3.0 versiyonu bulunan var mı acaba?
  7. bu key olayına ciddi bir çözüm bulmak lazım
  8. İlk mesajda vistayla ilgili sorunlardan bahsetmişsiniz, modifiye edilmemiş bir windows7 kullandınız mı ?.. ayrıca windows7 nin sp1 versiyonuyla beraber göstediği performans daha da arttı... XP denen sistem ilk kurulduğunda jet gibidir fakat aradan bir kaç ay geçince yeniden format atma ihtiyacı duyarsınız çünkü sistem şişer.. istediğiniz kadar temizlik programı kullanın bu sistemin şişmesini engelleyemezsiniz.. oysa windows7 öyle değil, hem vistadan hem xp den farklı bir çekirdeğe sahip olduğundan program çalışma mantığı da farklıdır.. eski bir sistemle windows 7 de yaşayabileceğiniz tek sorun sürücü sıkıntısı olabilir.. onu da windows update %95 oranında çözüyor..
  9. firefox version 3.0 çıktığından beri bugüne kadar çıkmış olan her sürüm o kadar yenilik yapılmasına rağmen bozuktu.. o kasmalar kilitlenip çökmeler... chrome her ne kadar diğerleri gibi görselliğiyle özenti görünse de ,, sağlam bir çekirdeği var ve inanılmaz hızlıdır.. işin aslında safari ve opera hepsinden daha hızlıdır.. ama chrome içlerinde en sorunsuz ve düzgün çalışanıdır.. chrome mesela kendi flash playerını içinde barındırır, bu önemli bir özelliktir...
  10. burada sorarım ben işte, içi boş nesili yetiştirenler kimler? onlara sormak lazım bu nesilin içi neden boş
  11. bu nasıl iştir, deşmediğim site kalmadı, adobe cs5.5 master collection ı crackleyebilen kimse yok... artık keygenlerin sızmasını beklemekten başka çare yok.. lisans sistemi değişmiş çünkü bir anda... 1325-10*** diye giden kodlar artık 1328-16** veya 15** şeklinde gidiyor.. ve tahminim bu da değişti... bugün çünkü sağlam bir keygen buldum ve o keyleri sadece 1 saat kullanabildim..
  12. eline sağlık güzel paylaşım böyle bır pakete herkesın ıhtıyacı olur fakat alternatıf lınk olsaydı keşke böyle bır ımkan varsa yukleyebılır mısın başka sıtelere...
  13. free arc programını araştırırsan iyi olur... googlea freearc yazdığında çıkan ilk link... 6 gb ı 1 gb a kadar düşürdüğü tespit edilmiştir..
×
×
  • Create New...