Jump to content

mustilem23

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About mustilem23

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mustilem23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Merhaba , Outlook için bir çalışmam var fakat takıldığım bir konu var yardımcı olabilir misiniz, son adım olarak kodlamada bu kodu nereye eklemem lazım .bir türlü çıkamadım işin için den .bu konuda çok yeniyim lütfen arkaşalar yardıma ihtiyacım var , amacım açık olan bir email iletisine dosya ekleme yaptırmak bu oluyor , konu kısmına başka bir programdan kopyalanan veriyi ekletme ,burda takıldım . $sSubject = ClipGet() _OL_ItemModify($oOL, $oItem, Default, "Subject=" & $sSubject) bu şekilde kullanıyorum hata alıyorum , #include <OutlookEX.au3> Func _WinWaitActivate($title,$text,$timeout=0) WinWait($title,$text,$timeout) If Not WinActive($title,$text) Then WinActivate($title,$text) WinWaitActive($title,$text,$timeout) EndFunc Opt('TrayIconDebug', 1) Opt("WinTitleMatchMode", 2) _WinWaitActivate("SA Malzemesi Tedarikçisi -","") Local $sText = WinGetTitle("[ACTIVE]") $sText=StringMid($sText,17,9) ;Sorgulama ekranı getiriliyor. sleep(2000) send("{TAB 4}") ;2 veri kopyalanıyor Send("^C") sleep(2000) ;Now please help to copy the data to the email subject section,şimdi email konu kısmına veri kopyalama işlemi için lütfen yardım , $sSubject = ClipGet() _OL_ItemModify($oOL, $oItem, Default, "Subject=" & $sSubject) Global $oOutlook, $oInspector, $oItem ; Open connection to Outlook $oOutlook = _OL_Open() If @error <> 0 Then Exit MsgBox(16, "OutlookEX UDF", "Error creating a connection to Outlook. @error = " & @error & ", @extended = " & @extended) ; Access the currently displayed mail item $oInspector = $oOutlook.ActiveInspector If @error <> 0 Then Exit MsgBox(16, "OutlookEX UDF", "Error accessing ActiveInspector. @error = " & @error & ", @extended = " & @extended) $oItem = $oInspector.CurrentItem If @error <> 0 Then Exit MsgBox(16, "OutlookEX UDF", "Error accessing current item. @error = " & @error & ", @extended = " & @extended) If $oItem.Class <> $olMail Then Exit MsgBox(16, "OutlookEX UDF", "Current item isn't a mail item. @error = " & @error & ", @extended = " & @extended) ; Add a PDF file $sAttachment ="C:\Users\mdogru\Desktop\Yen\"&"Y20002151.pdf" _OL_ItemAttachmentAdd($oOutlook, $oItem, Default, $sAttachment) ; Change <Test.pdf> to the name of your PDF file - or change the whole path if the fil is stored in a different directory. If @error <> 0 Then Exit MsgBox(16, "OutlookEX UDF", "Error adding attachment to mail item. @error = " & @error & ", @extended = " & @extended) ; Display item $oItem.Display
  2. merhabalar , elimde wd elements 1 tb harici disk mevcut ,disk pc de ve smart tv de çalışıyor (lg) fakat tv de bır dızı kaydetmek ıstedıgım zaman harıcı dıskı biçimlendirmek istiyor formatı dvr ye çevirip .o zaman da harici disk pc de çalışmıyor . hem tv de hemde pc nasıl kullanabilirim yardımcı olabilir misiniz teşekkürler.
  3. arkadaslar bu konu hakkında gercekten sıkıntıdayım lutfen yardım .
  4. arkadaşlar ellerinize saglık cok teşekkür ederim program için kurdum fakat bir türlü caracklayamadım bana nasıl k caracklandığını anlatabilirmisiniz acaba ben nasıl yaptığımı anlatayım iserseniz yanlısım varsa söyleyınız bana ilginiz için şimdiden teşekkürler. boyle yazdım ılerı dedim sonra internet yoluyla etkileştir cıktı onada nekt dedim sonra hata kodu verdı etkisiz aktivasyon dedi bana bu işlemi analtabilirmisiniz rica etsem sanırım yanlısım var ama çözemedim işi iyi günler dileği ile nice bayramalara.
×
×
  • Create New...