Jump to content

gingobil

Üye
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gingobil's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

51

Reputation

  1. Değerli ustalarımın yanında benimki sönük kalabilir ancak bu da benden katkı olsun. Bildiğim kadarıyla şirket içerisinde yada yöneticilerinde Türkler de var ve Türkçe olarak epey zamandır kullanmaktayım ve gayette memnunum benim ihtiyaçlarımı görüyor kullananlar da tecrübelerinin yazarlarsa herkes faydalanabilir. Saygılar. https://tr.comodo.com/free-products
  2. sayın üstadım elinize sağlık daha önce de bazı modifiye edilmiş windows larınızı kullandım, görsel olanları tercih ettiğim için sizinkileri ayrı bir seviyorum. ancak bilgisayarımı masaüstü başlat kapat diyerek kapatmaya çalıştığımda resimdeki gibi bir uyarı alıyorum ve pc kapanmayıp bu hali ile bekliyor ve zorla kapatmadan da kapanmıyor varsa bir çaresi anlatır mısınız.
  3. merhabalar iyi seneler, iki öneri de benden olsun, saygılar. https://www.fullhdfilmizlesene.com/film https://izleorg2.org/
  4. merhaba eski bir masaüstü bigisayara kurmaya çalıştım kurulum tamamlandı ancak gerekli programları kurduktan hemen sonra diskinizde yeterli alan yok uyarısı vermeye başladı bir süre sonra internet tarayıcısı bile açmamaya başladı yeterli alan yok diye bi çözüm önerisi olan var mı?
  5. win 11 ile uğraşan üstadların hepsinin eline sağlık, eminim bir süre sonra herkesin beğeneceği şekilde sorunsuz sürümü yayınlayacaksınız, şimdiden teşekkür ederim. saygılarımla.
  6. tabiki telefonlar resmi garantili değiller bir şekilde çinden faklı yollarla getirtiliyorlar. bu tercih meselesi resmi ithalatçı firmalar olması gereken vergileri üzerine koyunca fiyat farklarının nasıl oluştuğunu hepimiz biliyoruz herhalde. ben daha önce buradan telefon aldım gayette memnun kaldım, orijinal imei ile kullanıyorsunuz bilirsiniz belli bir kapanma süresi var bu süre içerisinde bootloader kilidinin açılması için müracaat etmek gerekiyor ayrıca telefondan Mi hesabı açıyorsunuz ve başvuruyorsunuz, daha sonra süre dolunca satıcı uzaktan yardım ile bilgisayarınıza bağlanıp elinizde varsa eski telefon imei leri onları kullanıyorlar elinizde yoksa kendileri telefonunuza uzaktan yardım ile bağlanıp yeni imeileri yazıyor bu kadar. arkadaşlar benim firma ile hiç bir ilgim yok kimse yanlış anlamasın, ilgilenen olursa diye açıklamayı yazdım. saygılarımla.
  7. Redmi 9T 4/128 230 dolar https://www.sfrcep.com/# yukarıdaki siteden satıcıyla bağlantıya geçebilirsiniz, satıcı güvenilir, imei yazılımı da sorunsuz, telefon fazlasıyla işinizi görür hemde 1000 lira da cebinizde kalır, sonra bana dua edersiniz. saygılarımla.
  8. sevgili üstadım merhaba, ilk sayfadaki " Güncellenme tarihi: 2 HAZİRAN 2021 " Yeni sistem: Windows 10 1909 LTSC Enterprise x64 Bit Türkçe sürümü indirdim ancak 1909 ltsc başlık indirme linki ise 1909 ltsb yazmaktadır kafam karıştı bir açıklık getirebilir misiniz. https://disk.yandex.com.tr/d/ia0EX1XMOYYWPw tr_W10Entp1909ltsbx64.iso MD5: 0BB7C43A51A9D3F31710A5E3E177B3FF
  9. sayın üstadım win 10 ltsc sürümü kullanıyorum en son paylaştığın avira phantop vpn programı bağlanıyor diyor ama bağlanamamaktadır. bilgisayarımın bir ayarının kapalı olmasından mı kaynaklanıyor bilemiyorum ama durum böyle, bir öneriniz var mıdır? sayın üstadım win 10 ltsc sürümü kullanıyorum en son paylaştığın avira phantop vpn programı bağlanıyor diyor ama bağlanamamaktadır. bilgisayarımın bir ayarının kapalı olmasından mı kaynaklanıyor bilemiyorum ama durum böyle, bir öneriniz var mıdır?
  10. forjest üstadın paylaşımları faydalı olası dileklerimle.....
  11. Sygic GPS Navigation & Offline Maps v20.4.22 [Premium] [Mod] 24 saatten fazla olmuş konuya cevap yazalı, ne teşekkür eden var ne yorum yapan var varın gidin neren buluyorsanız bulun, programın linkini siliyorum.
  12. paylaşımınızı bilgisayarıma kurdum gayet güzel herşey yolunda, emeğinize sağlık.
×
×
  • Create New...