Jump to content

XpYusuF

Üye
  • Posts

    172
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

720 profile views

XpYusuF's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Hocam. hepsini yaptım. fakat şurdan sonrasını anlamadım.. kendi bilgisayarımdan nette kurdugum servera mı bağlanacam. İnternet hızı nasıl artıyor yani. bi yardımcı olursan...   Hallettim. Teşekkürler biraz uğraşmak gerekiyormuş.   Yanlız indirdiklerimizi nasıl sisteme nasıl aktarıcaz acaba?
  2. Teşekkür ederim ilgin için  ama istedigim sonuca ulaşamadım. Sanırım windows 7 ile alakalı bir şey yönetici olarak çalıstırmadıgın sürece onay istiyor illa ki.
  3. Konuyu açmadan çok yere baktım ama kesin çözüme uaşamadım.. Amacım bir klasördeki 4 tane reg dosyasını bat dosyasına yazacagım komutlar ile yönetici onayı sormadan ve sessizce girilmesi. @echo off regedit.exe /s "D:\yedek\1.reg" regedit.exe /s "D:\yedek\2.reg" regedit.exe /s "D:\yedek\3.reg" regedit.exe /s "D:\yedek\4.reg" Bu Şekilde yaptıgımda da yönetici onayı soruyor.
  4. kırmızıya aldığım yerler gibi yazılar bozuk gösteriyor. Sayfada tümünü seç dediğimde düzeliyor sonra sayfa yenilediğimde eski haline dönüyor. Bu problem w7 yi güncelleştirdigimde oldu. Normal olarak kullanıyordum sonra sp1 falan kurulduğunda böyle saçma birşeyler olmaya başladı.. Yazıların bir kısmı okunurken bir kısmı bozuk gösteriyor bunun bi hal çaresi varmıdır ??
  5. [size="3"][font="Comic Sans MS"]arkadaşLar buradan fuLL driverLı bi windows xp indirmiştim. Sürekli onu kuLLanıyorum. Fakat yeniLerde sade güncel ve driversız bir windows xp indirdim ve eski sistemdeki driverLarı "Smart Driver Backup" programı iLe yedek oLuşturdum. 10 a yakın driver oLuşturdu. Fakat yeni kurduğum sisteme bunLarı nasıL kurmam gerektiğini bilmiyorum. Hiç birinde setup dosyası faLan yok. BunLarı sisteme nasıl yükleyebiLirim. iLgiLenen arkadaşLara şimdiden Teşekkür ederim... Birde gerekir beLki diye driverLarı rarLayıp upLoad ettim. https://hotfile.com/dl/150130937/d9e2294/pc_driver_yedek.rar.html[/font][/size]
  6. Şuan çok garip bir olayla karşı karşıyayım. Airties Rt-102 modemim var. 4 ışığıda yanıyor. Fakat "google.com" , ve "tnctr.com" dışında bir siteye girmiyor. "google" dan arama yapıyor ama cıkan konulara erişim sağlayamıyor. 3. gün oldu çıldırmak üzereyim. son ihtimal olarak buraya konu açtım artık. - Format attım. - Modemi resetledim. - Kaspersky ve Combofix ile tarattım. - Dün akşam modemi arkadaşa götürüp denedim canavar gibi açıyor siteleri. - Ttnet i arayıp bilgilendirdim. onların dediklerini yaptım. - 195.175.39 49 195.175.39.39 bu dns yi de denedim. - İnternet explorerdandır diye cafeden "chrome" ve "firefox" indirip kurdum. - Telefon kablosundan ethernet kablosuna kadar hepsinin yenisini alıp taktım. Benden bukadar artık sizin [color="#FF0000"]bunlar dışında[/color] önerebileceginiz birşey varsa söleyin lütfen.
  7. jdownloader ile linkleri görebilen arkadaşlar linkleri bana özel den ulaştırabilir mi acaba? yada buraya yazın herkez alsın.
  8. Eline sağlık güzel olmuş da linkleri dlc olarak yapmasaydın keşke. internet download manager kullanıyorum sadece. sırf linkleri görmek için o programı mı kurucam :S
  9. 8.1.3 için keygen crack falan varsa paylasırmısınız acaba?
  10. Link gitmiş. Yagmuradam rica etsem paylasımlarında alternatif linkde verebilirmisin ?
  11. ArkadaşLar bu post yeniyelip resim upload edebilirmisiniz yazıLardan hiçbirsey anlasıLmıyor şahsen ben yapamadım katılımsız bir türlü size zahmet
  12. Alternatif bi link verebilirmisiniz acaba son sürümden bende betası kuruluymus sürekli uyarı vermeye başladı Düzenlendi: Flood yapmışım
×
×
  • Create New...