Jump to content

hayatın_içinden

Üye
  • Posts

    356
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by hayatın_içinden

  1.  

     

    Bu adamda vardır irtibata geçin.

     

    Sağlam iş yapıyorlar TEK sıkıntı kargo geç veriyorlar anakart aldım onlardan 0'ırdan farkı yok,çok memnunum 2.el piyasası ellerinde gibi.

    Çok fazla vaktim olmuyor kardeşim ama önerin için saol buradan da satış yapılabilinir doğrusu dürüst satıcılar oldukca fazladır buna eminim..

  2. Yaklasık 1 senedir kullandığım samsung s8000 marka telefonum suya düşmesinden dolayı bazı parçaları hasar gördü ve kullanılmaz halde. Yazacağım parcalar elinde olan varsa görüsebiliriz..

    - Ön plastik ekranı
    - Kulaklık jakı
    - İç siyah plastik kasası
    - En önemlisi ise 'orjinal 5.0 megapiksel oto fokus' özellikli kamerası...
  3. [font='courier new']ASUS M2N68-AM SE2 - motherboard - micro ATX - Socket AM2  vardı iki hafta önce sattım keşke konunu daha önce görseydim ne kadar fiyata isterdin[/font]

    İlgin için saol, bu konuda ürün satıcısının ne istediği önemli! Zaten pek fazla da bisey tutmaz.
  4. Eski bir bilgisayar için ---- Gigabyte Ga-M68SM-S2L ---- marka anakart lazım elinde olupta satmak isteyenlerle görüşebilirim.. Yoksa şayet, ''Athlon 64 x2'' işlemci uyumlu sata anakart da olabilir pm atın yeter.

  5. Arkadaşlar bu filmi daha önce izleyen vede ismini bilen burda paylaşırsa çok sevinirim..

     

     

     Yalan olmayan bir dünya.. Konusu: Başrol oyuncusu bir bankaya gidiyor ve hesabında 800 dolar olduğunu söylüyor ama bankacı sistemde olmadığını söyleyip 800 doları veriyor ve başrol oyuncusu bu sayede ''yalanı'' keşfedip zamanla her şeye yalan söyleyerek git gide mutsuzlaştığını farkediyor..

     
×
×
  • Create New...