Jump to content

nezcafe

Üye
  • Posts

    426
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

İletişim Bilgileri

Profile Information

  • Male
  • Ankara

Recent Profile Visitors

4238 profile views

nezcafe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. Yapmak istediğin sırayla girilecek 20 sayının 5 e bölünüp bölünmediğini kontrol etmekse dizi kullanmadan, döngünün her bir adımında yapman mümkün. Şu şekilde yani;   for(i=0;i<20;i++) {     scanf("%d",&sayi);     if(sayi%5 == 0)       printf("%d 5 e bolunur",sayi);     else       printf("%d 5 e bolunmez",sayi); }
  2. bursa-galatasaray maç linki var mı

  3.   malesef hocam, yine Bu uygulama için DEP'i kapatamazsınız diyor.
  4. arkadaşlar, xsplit ile yayın yapmak istiyorum. Ancak xsplit çalıştıktan bir süre sonra çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Bunun için DEP'i kapatmam lazım, (başka bir yol varsa da olur) DEP'i nasıl kapatabilirim, kapatmadan xsplit'e ayrıcalık vermeye çalışıyorum, o da olmuyor. win8 kullanıyorum.
  5. arkadaşlar bilgisayarıma ücretsiz lisans veren anti-virüs programı kurmak istiyorum. Forumlardan veya warezden indirilen full+sınırsız tarzı paylaşımları gerçekçi bulmuyorum. Para vermediği de düşünmediğim için ücretsiz kullanım hakkı veren bir anti-virüs yazılımı arıyorum. Yardımcı olur musunuz?
  6. Arkadaşlar laptop alıcam, tavsiye edebileceğiniz bir şeyler var mı? Limit: 2000TL
  7.   gerçekten sağlam telefon yapmışlar, ama gördüğüm kadarıyla ekranı biraz büyük. Fiyatı yüksek değil mi peki?
  8.   S3 mini özellik açısından biraz düşündürüyor, sizce o fiyata daha iyi bir şeyler alınabilir mi?
  9. Merhaba arkadaşlar, android bir telefon alıcam. 1700'e kadar bütçem var. S3 alıcaktım ama boyutu beni çok düşündürüyor, tablet gibi telefon. Onu rahat cebimde taşıyamam sanırım, boyutu en fazla 4,3" olsun istiyorum. Bu özelliklerde neler tavsiye edersiniz?
  10. Tabletten kabloyu takabildiğime şükrediyorum. Öyle ki sadece yüklü pdf halindeki kitapları açmaya yarıyor aptal alet. Yapacaklarımız tamamen bilgisayardan olmalı.
  11. şunu söylemeyi unutmuşum ki, tablet kardeşimin. Okuldan vermişler. Ama meb'in yazılımı değil. Özel bir okula gidiyor, okul general mobile ile anlaşmış, kendisine özel bir yazılım ürettirmiş. Tablette hiçbir şey yapamıyorsun, kamerasını bile kapatmışlar, ancak hocaların ki normal tablet gibi, kırmışlar falan dedi. Hal böyle olunca biz de kırarız dedim ve giriştim, ama sabahtan beri araştırıyorum. Elde var sıfır.
  12. Elimde General Mobile marka tablet var.(e-tab) Tableti, pc ye takdığımda "android ums composite usb device" olarak görüyorum. Tablete ulaşamıyorum. Ne yapmalıyım? [img]http://i.imgur.com/bKWrM.png[/img]
  13. ram 1gb ve zaten xp bu arada counter'i 1000fps bile oynayabiliyorsun.
  14. peki ayarlardan ekran kartında performansı artırabilir miyim ?
×
×
  • Create New...