Jump to content

vistaarda

Üye
  • Posts

    775
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Bileceksin Ki?

Recent Profile Visitors

5167 profile views

vistaarda's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. şu dosya lazım bana be hacım.

    yüzde 1000 demişsin

    dosyalarım uçacak aman diyim ya

  2. şu dosya lazım bana be hacım.

    yüzde 1000 demişsin

    dosyalarım uçacak aman diyim ya

  3. Hocam burdaki anlatım elinde varsa başka bir yere upload edebilirmisin. Verdiğin yerdeki linkten bir türlü indiremedim.

  4. Vista to Linux Olan Bir Dostum :)

    Ben Hiç Birinden Ayrılamıyorum :D

    windows mac os x linux

  5. Şunu bilmenizi isterim ki sahte iphone ile gerçek iphone bir değildir.İkisi aynı tadı vermez.
  6. Limera1n'i indirmek için limera1n.com'a giriyoruz. Site gayet sade ve anlaşılır,tasarım blackra1n'e çok benziyor: Burada eğer jailbreak yapacağınız bilgisayara Windows yüklüyse Windows logosuna,eğer Mac ise Mac logosuna tıklayın. Ve dosyayı indirin. iPhone'unuzun bilgisayarınıza bağlı olduğuna emin olduktan sonra "make it ra1n" butonuna basın. Aynı buton üzerinde “push power + home” yazdığında iPhone’un Açma/Kapama düğmesine(Üstteki düğme) ve Home düğmesine(Ortadaki düğmeye) aynı anda basın ve düğmelere basılı tutun. “push power + home” yazan yerde “hold home” yazdığında, sadece Power(Üstteki düğme) düğmesindeki parmağınızı çekin, Home düğmesine basılı tutmaya devam edin. iPhone'unuz (veya iTouch/iPad'iniz) aşağıdaki resimdeki ekrandaki gibi olunca jailbreak yapılıyor demektir. Ardından cihazınız kapanacak.(Ekranda hiçbir şey görünmeyecek) Cihazı kendiniz açacaksınız. Ardından iPhone'unuz açıldıktan sonra cydia görünmeyecek.Ama limera1n diye bir ikon görünecek.(İkonun resmi yeşil yağmur damlasıdır.) Bu uygulamayı Wifi veya 3G'ye BAĞLANARAK açın. Böyle bir ekran gelecek: Bu ekrandan cydia'ya dokunuyoruz ve yukarıdaki install'u seçiyoruz. Cydia inecek ve yüklenecek.İkonun görünmesi lazım.Eğer görünmezse cihazı kapatıp tekrar açın. Cydia ilk açıldığında bir işlem yapacaktır.Bu işlem yaklaşık iki dakika sürecektir.Ardından tuş kilidi ekranına dönecektir.Tuş kilidini açtıktan sonra cydia'ya tekrar dokunun ve karşınıza bir pencere çıkacaktır.User(Graphical Only)'e dokunun. Bu kadar.saygılarımla. NOT:Limera1n'i silmeyin.bırakın kalsın.yoksa sorun çıkarabilir.
  7. Sevgi duyduğum üyelerden birisin.

    Sağlıcakla kal.

  8. iTunes 10.00 32/64 bit 32 bit: http://appldnld.apple.com/iTunes10/061-8246.20100901.Zxsew3/iTunesSetup.exe 64 bit: http://appldnld.apple.com/iTunes10/061-8245.20100901.Pr4rg/iTunes64Setup.exe Resimler:
  9. Panda Cloud Antivirus Güle güle kullanın.saygılarımla. Program son sürümdür. Program indirildikten sonra tekrar kurulum indirmez.Direk kurulum açılır. Resim: Spoiler! --Gormek icin tikla-- Link: http://acs.pandasoftware.com/cloud/CloudAntivirus.exe[/CODE] Kurulumda kod ister.Bedava kurulum seçeneğini seçiniz.Bedavayı seçince sınırsız kullanabilirsiniz.
  10. XP daha çift çekirdek göremiyor,nasıl dört çekirdeği görsün!kuracaksanız vista sp2 veya win7 kurun tavsiyem.
  11. Doğum günün kutlu olsun. bu da pastan(ız).
  12. mephistoo2 hocam,lütfen mediafire.com linki ekleyebilir misin?
  13. güzel,denedim çalışıyor. herkesin anlayabileceği dilden
×
×
  • Create New...