Jump to content

m231

Üye
  • Posts

    169
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by m231

  1. Windows 10 Enterprise LTSC 2019 çıkmış sonunda

  2. GoodByeDPI GUI ve dnscrypt GoodByeDPI isimli anti sansür uygulaması için kullanıcı arayüzü ile kolay kullanım sağlar. Kullanım Parametrelerin tam olarak kayıt edilebilmesi için Ayarlar penceresini kapatıp çalıştırmanız gerekli. Sonraki güncellemede eklenecek. Ana ekrandaki Log bölümünden uygulamanın düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsiniz, herhangi bir problem yaşadığınızda bildirmekten çekinmeyin. Başlangıçta özel bir ayar yapmanıza gerek yoktur. Başlat butonuna tıklayıp sansürsüz internetin keyfini çıkarabilirsiniz. Özel Ayarlar isteğe bağlı şekilde düzenlenebilir. İlk açılışta en uygun ayar Ön Tanımlı olarak ayarlanmıştır. Programın işlevini yapmada eksiklik olmaması için dnscrypt-proxy eklenmiş olup program çalışır haldeyken birincil dns adresi 127.0.0.1 olmaktadır bu dnscrypt-proxy için gereklidir.
  3. Kaspersky Free 18.0.405 TR offline setup Kaspersky Free antivirüsün İngilizce offline kurulum dosyasını sunuyor ama Türkçe offline kurulum mevcut değil. Bende kurulum dosyalarını indirdim 7z sfx yaptım orijinal ingilizcesi gibi paketleyip upload ettim. Buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
  4. Win10 Enterprise LTSB ve O&O ShutUp10 ile herşeyi kapatınca (Update hariç) performans ve stabilite dengesi sağlanacaktır diye düşünüyorum.
  5. yaptıklarım bunlar eski kingston dtse9 16gb (phison) lexar jumpdrive usb 3.0 16 gb (smi chipset) neyse konuyu fazla dağıtmayalım usb mevzusu için:
  6. Teşekkürler. Evet yine aynı yöntemler kullanılıyor. Doğru programı ve versiyonu bulduktan sonra gerisi çok zor olmuyor.
  7. Öncelikle çalışmanız için teşekkürler. Böyle PE sistemler çok işime yaradığı için hep usb diskte bozulmadan dursun istemişimdir. Usb diskin bir kısmını CD olarak flashlayıp iso dosyasını mount ettim artık hiç bozulmayacak
  8. Potplayer thesimplething2.1 skin (İçerik türüne göre forumda başlık açacak uygun bölüm bulamayınca programın konusuna açayım, programı kullananlar buradan kolayca ulaşsın diye düşündüm.) İndirmek için bu bağlantıda sağ taraftaki Download butonuna tıklayın.
  9. Unifi Outdoor ve Unifi AP-LR tavsiye ederim hepsi Unifi modeli altında olduğu için tek bir yerden yazılım ile kontrol imkanı sağlayacaktır. Farklı modeller altındaki cihazlar (örneğin UBNT Airmax ve Unifi birlikte kullanılırsa) yönetim yazılımı bütün AP'leri yönetemeyeceği için yönetim kısmı zaman ve efor kaybına sebep olacaktır.
  10. m231

    Format Sorunu

      İşlemcinizin mimarisi 32 bit olduğundan dolayı 64 bit OS yükleyemezsiniz. http://ark.intel.com/tr/products/30769/Intel-Pentium-Processor-T2130-1M-Cache-1_86-GHz-533-MHz-FSB
  11. Lumia 640 XL 800₺ http://www.hepsiburada.com/microsoft-lumia-640-xl-p-TELCEPMICLUM640-B   Zenfone 2 Laser 709₺ http://www.hepsiburada.com/asus-zenfone-2-laser-5-pm-telcepaszenl5
  12. Bilgisayarındaki SSD bölümünü kullanmak için alttaki adresteki bilgilerden faydalanabilirsin http://www.enpedi.com/2012/12/expresscache-ssd-bellekleme-nedir-asus.html
  13. Y9NXP-XT8MV-PT9TG-97CT3-9D6TC  yaz olur.
  14. http://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=510815adresindeki araç ile 8.1 single language indir kur olur.
  15. 8.1 single language kur. etkinleşecektir.
  16. Kurduğun sistem 8 mi 8.1 mi?
  17. düzenleme yapmıyorsun sadece yönetici olarak çalıştırıyorsun. O gerisini hallediyor
  18. OA3.0 Activate olan seçili geliyor zaten
  19. Windows 8.1 single language yükle yükleme tamamlanınca bu adresteki scripti yönetici olarak çalıştır biosa gömülü orijinal win8/8.1 ürün anahtarını bulup sisteme girecek ve internete bağlanınca otomatik olarak etkinleşir.
  20. Bağlantıdaki yöntemi tavsiye ederim hem kurtarma bölümü oluyor hem de windows kurulmuş oluyor tek seferde http://8.enpedi.com/2015/05/her-markamodel-bilgisayara-ayn-imaj.html
  21. Disk yapılandırmadan önce bu makaleyi incelemenizi tavsiye ederim: Bilgisayarlarda Tanımlanamayan Yavaşlık Problemleri ve Yanlış Disk Yapılandırılmaları
  22. Ben HDD üzerinden yükleme yaparken hiç 3. parti araçlara gerek duymadım (WinRE nin açılır olduğu zamanlar). ISO dosyasını D üzerinde bir klasör açıp içerisine çıkartıyorum (örneğin D:\Winsetup). Sonra bilgisayarı WinRE (kurtarma ortamı) ortamında açıyorum. Komut istemine girip diskpart list vol ile oluşturduğum Winsetup klasörünün bulunduğu sürücü harfini öğrendikten sonra (genelde yine D oluyor) D:\Winsetup\setup.exe ile kuruluma geçebiliyorum. WinRE ile setup.exe nin desteklediği işlemci mimarisi aynı olmalıdır (32 ise 32, 64 ise 64 bit olmalı) yoksa çalışmıyor.
×
×
  • Create New...