Jump to content

Hellboy_Serhat

Üye
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Hellboy_Serhat

  1. Arkadaşım tavsiyem 50-100 tl daha ekle nokia E5-00 al şık,kullanımı kolay,çok fonksiyonlu bir telefon. Ben kullanıyorum çok memnunum 5mpx kamerası var,3g var,tek tuş ile açabileceğin flashı var karanlık içinde veya pc kasasının içinde çok işine yarayacaktır. Şiddetle tavsiye ederim.
  2. En iyisi sen direk garantiye yolla başka bir şekilde müdahele etmeye çalışma. Zaten Garantisi varsa sana onarımını yapacaklardır yada yenisini vereceklerdi.
  3. Aynı hatayı bende alıyorum harddiskte bad sector olduğunuda sanmıyorum. Xp kurulumunda diski biçimlendirme bölümünde bu hatayı veriyor. Xp,Windows 7 yi denedim olmadı. Başka bir pc de yükleyip geri bilgisayara bağladım birkaç restarttan sonra mavi ekran vermeye başladı. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Bilen varsa söylesin arkadaşlar.
  4. Slm arkadaşlar http://www.vipkullan.com/ in hangi portalı kullandıklarını anlayamadım aranızda bilen varmı acaba?
  5. Önce Bir E-Tiret Yazılımı bulmalısın veya Tecrübeli kodlayıcılara yazdırmalısın. Eğer bulamıyorsan Joomla ile bileşeni VirtualMart ı veya OpenCart E-ticaret bileşenini kullanabilirsin. Son olarakta online alışveriş sistemi(sanal pos uygulaması) için güvenlik sertifikası almalısın.Bildiğim kadarıyla bu şekilde
  6. Elimde Toshiba Satelite A100 036 Laptop var sağ tarafındaki Wireles adaptörünü açınca bluetooth devreye giriyor fakat ortalıkta wireless yok ağ bağdaştırıcılarındada görünmüyor. Sorunun sebebi driverlerden mi kaynaklanıyordur yoksa donanımsal bir sorunmu anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
  7. bende Searching for phone...Not found!!! diyor nasıl yapabilirim yazılanları aynen uyguladım
×
×
  • Create New...