Jump to content

testerosso

Üye
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by testerosso

  1. Sisteminde donanım arızası olup olmadığını kontrol edin,eğer yoksa aşağıdaki adımları uygulayın.

    -Donanım arızası varsa bu geçici çözüm çalışmayacaktır.(Power suppley arızalı olabilir)

    1. Başlat'a tıklayın. Arama kutusuna sysdm.cpl yazın . Sistem Özellikleri'ni seçin veya Enter'a basın.

    2. Gelişmiş sekmesini seçin. Başlangıç ve Kurtarma altında Ayarlar'a tıklayın.

    3. Otomatik olarak yeniden başlat seçeneğinin işaretini kaldırın.

     

    7d26c14f602046199a2ac71718bfc29d.jpg

    Diğer bir yol ise ethernet bağdaştırıcının özelliklerinden güç yönetimi bölümünden .Bu aygıt bilgisayarı başlatsın tiki varsa kaldırınız.

     

    • Like 1
  2. DVDFab Toolkit

    https://sharewareonsale.com/s/free-dvdfab-toolkit-100-discount

    TALİMATLAR

    Spoiler

    DVDFab Toolkit için indirme bağlantısı size yukarıda verilmiştir. DVDFab Toolkit için benzersiz seri numaranız da yukarıda verilmiştir.You cannot redeem this serial number inside the program.Bunun yerine, seri numaranızı kullanmak ve DVDFab Toolkit kaydınızı etkinleştirmek için aşağıdakileri yapmanız gerekir.

    REGISTRATION PART 1:Çekiliş kayıt sayfasına gidinve yukarıda size verdiğimiz seri numarasını forma girin. Ekrandaki doğrulama kodunu yazın ve GÖNDER'e tıklayın. Ardından, e-posta adresinizi ve adınızı girin ve bir kez daha GÖNDER'i tıklayın. E-posta gelen kutunuza gidin. Orada bir kayıt onay e-postası olmalıdır. Mevcut kayıtlı bir kullanıcı değilseniz, kayıt olmanızın isteneceği bir bağlantı içeren bir e-posta alacaksınız. Bu bağlantıya tıklayın ve ardından AYNI e-postayı kullanarak bir hesap açın. Kayıt başarılı olduğunda, otomatik olarak hesap kimlik bilgilerinizi kullanarak giriş yapabileceğiniz Üye Merkezine yönlendirileceksiniz. Kaydolduktan sonra Üye Merkezi > Hizmetlerim > Ürünlerim'e gidin. "DVDFab Toolkit" yazılımı, en az 1 yıl geçerli olması gereken aktif bir kayıt durumu ile orada listelenmelidir.

    REGISTRATION PART 2:Yukarıda size verdiğimiz bağlantıdan tam yazılım kurulum paketini indirin, kurun ve başlatın. Başlatıldıktan sonra, sağ üst menüde bulunan YETKİLENDİRME'yi tıklamanız gerekir. Ardından, KAYIT BÖLÜMÜ'nden DVDFab Üye Merkezinize erişmek için kullandığınız aynı e-posta ve şifreyi girmelisiniz. İnternete bağlı olduğunuzdan emin olun ve onaylamak için yetkilendirme penceresindeki YETKİLENDİRME düğmesine tıklayın. Yetkilendirme başarılı olduğunda, DVDFab Toolkit aracı güncellenecek ve artık "Ücretsiz Sürüm" olarak görüntülenmeyecektir. Bunun yerine, kayıt sona erme tarihini gösterecektir. Başlatmak için Araç Seti seçeneğini tıklayın.

    REGISTRATION PART 3:DVDFab Toolkit'i başlattığınıza göre, pencereyi simge durumuna küçült düğmesinin hemen yanında bir simge olan MENÜ'ye gidin. Menü seçeneklerini görüntülemek için tıklayın. Seçenekler görüntülendiğinde, YETKİLENDİR'i seçin. O zamana kadar, DVDFab Üye Merkezinize KAYIT BÖLÜM 1'den erişmek için kullandığınız aynı e-posta ve şifreyi bir kez daha girmeniz istenecektir. Ücretli sürümüne erişmek için bilgisayarınızı otomatik olarak yetkilendirir. MENÜ > HAKKINDA'ya giderseniz, lisans durumunuzu göstermelidir. Aboneliğinizin sona erme tarihini göstermeli ve sürüm için "Ücretli Sürüm" olarak görünmelidir. 

    DvdFab Toolkit programının kayıt işleminin 3 günü vardır acele eden alır.:)

     

     

    FOCUS Projects 4 PRO [for PC & Mac]

    https://sharewareonsale.com/s/free-focus-projects-4-pro-100-discount

    Bununda 2 günü vardır. 

    • Like 2
  3. Amd anakart galiba bu.Anakartın biosu 26/07/2005 tarihli sürümündemi versiyonu f8 midir? Gigabyte sitesinde windows yüklemesinde VIA VT8237 SATA RAID/AHCI [V5.50b] (Preinstall driver, press F6 during Windows setup to read from floppy)  bir driver yüklemesini istiyor zannedersem birde via chipsetlerde  ssd görmeme sorunu çok oluyor.

     

×
×
  • Create New...