Jump to content

enigma2

Üye
  • Posts

    116
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by enigma2

  1. bugün vatana gittim gösterdim. teşhir de olan ürünleri inceledim tamamının power ışığı yanmıyordu. eleman bana üretimin böyle yapıldığını söyledi. bu arada youtube de bir sürü inceleme video izledim. hepsinde power yanmıyordu.
  2. lenovo z5070... alalı 2gün oldu. vatandan aldım.evde açtım
  3. arkadaşlar yeni aldığım lenovo laptopu çalıştırınca güç düğmesinin ışığı yanmıyor. ama bilgisayarda hiç bir problem yok. güzel çalışıyor. acaba durum nedir. servis şart mı?
  4. usb den kurulumu yaptım. ama yönetici olarak çalıştır demedim. normal çalıştırmak ile yönetici olarak çalıştırmak arasında bir fark varmı? bir sorun olur mu?   ayrıca sadece  OFFİCE etkinleşti. win 7 etkinleşmedi.
  5. kms sürümünü indirdim. 64 bit olanı tıkladığımda çalıştır diyor sonra tepki yok...
  6. selam. bir ay önce indirdim. ama kurma şansım olmadı. şimdi rar dan çıkarıp kurayım dedim. ama exe dosyası yok. kuramıyorum (nt6 ile kurmaya çalıştım).. winrar 5.10 ile çıkattım...
  7. selamlar.... çok cazip bir sistem... merak ettiğim şeyler, bu sistemde hazırlanan bir belgeyi windows ta açabiliyor muyuz? yada tersi. yazıcımı tanır mı? vb...
  8. 007programı, win8 uyumlu mu? değilse win8 uyumlu program adı verebilir  misiniz?
  9. bu programın tekrar verebilir misiniz? link ölü.
  10.   indirmeler 1 dakika içinde kesiliyor. kaç defa denedim. 10 - 20mb indirebiliyo. sonra kesiliyor
  11. bu konuyla ilgilenen yok galiba.yeni link veren olursa şimdiden teşekkürler....
  12. anlaşılan bu konuda bilgisi olan yok
  13. windows7 kullanıyorum. kurulumla beraber görev çubuğunda donanım ekle kaldır simgesi belirmedi. denetim madasından baktım oradaki listede de yok. ne yapabilirim?
  14. masaüstündeki belgelerim ikonunu(kullanıcı) değiştirmek istiyorum. gözlüklü adam dışında herşey güzel... nasıl yapabilirim?
  15. yeni çalışır ve hızlı link verecek olanlara şimdiden teşekkürler
  16. bilgisayarımda xp kurulu iken rahatlıkla oynayabiliyordum. ancak win 7 kurdum artık oyun açılmıyor... bu konuda bilgisi olan var mı? herhangi bir yama var mı?
  17. bende 500gb toshıba taşınabilir 2.5" hdd mevcut. bilgisayarım onu artık göremiyor. aygıt sürücüsü yazılımı başarılı olamadı hatası alıyorum. verilerimi nasıl kurtarabilirim.yardııımmm....
  18. legion.. başlığın nasıl değiştirileceğini bilmiyorum. sitede aradım bulamadım. [b][color="#8B0000"]Legion -->[/color] : Konunun ilk mesajını düzenle de,gelişmiş editöre geç de.[/b]
  19. bendeki sorun explorer in yanında mozilla ve operanın da aynı yerde aynı sayfayı açamamaları. sorun sayfada mı acaba...??? çünkü bu sayfa dışında açamadığım sayfa yooookkk..
  20. verilen dns ayarlarını yaptım yine tık yok. enson operayı kurdum. malesef yine açmadı. sorunu çözemedim.
  21. bende hem mozilla var hem explorer.. ikisindende giriş olmuyor. modemi kaç defa açıp kapadım. sonuç sıfır.
×
×
  • Create New...