Jump to content

By_Neo

Üye
  • Posts

    326
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by By_Neo

  1. register, 4 saat önce yazdı:

    Merhaba, Teşekkür ederim yanıt için 

    -Online editörler 10 sayfadan fazlaya müsade etmediği için kullanmıyorum ve ofisin diğer çalısanları da aynı yöntem ile pdf gönderecek karsı tarafa.

    -Wordde filigranı sadece draft dosyalara ekliyorum o sebeple filigran kısmını da kullanamıyorum karsı taraf istemiyor filigranlı dosya.

    -Abby Finereader i de deniyip bakayım, temel maksat kopyalamak isteyenlerin işini zorlaştırmak, eskiden çıktı alıp tarayıcıdan taratarak yapılıyormus fakat dijital olarak bunu yapabileceğimi düşündüm.

     

  2. Merhaba arkadaşlar , wordde oluşturup şifreli pdf olarak gönderdiğim dökümanların kopyalandığını görüyorum , bunun önüne geçebilmek adına en azından işi zorlaştırabilmek adına aklıma word dosyalarını taranmış pdf gibi göndermek geldi , bildiğiniz bir uygulama , word script vs. var mıdır? Farklı çözüm önerilerinize de açığım 

  3. Her açılışta yeni kullanıcı açmışım gibi " Masaüstünüz Hazırlanıyor" ayarları yapıyor. Tekrar format atamam CD keyli birkaç program yükledim , serialleri boşa çıkarmak gerek baştan kurmam için, formatsız çözümü var mı?

  4. internetten film indirdim fakat indirdikten sonra böyle bir sorunla karşılaştım. Fİlm 1080 p Dual olarak indi. Ben nasıl bir pencereyi seçebilirim? Kesmek vs. mümkünmü?

    [img]http://img843.imageshack.us/img843/7353/hp72.jpg[/img]
  5. Usb den virus bulasti (new folder.exe tarzi birsey muzik klsorunun ocinde muzik.exe vardi ona tikladim).

    Bilgisayar acilinca masaustu gelmiyor, alt+ctrl+del yapinca gorev yoneticisi gorunmuyor(win7) guvenli modda baslatinca da masaustu gelmiyor.

    Format harici cozum bulmam lazim... Onemli dosyalarim var onlari yedeklemem lazim
  6. 1. adımda takılıyorum:S Windowsun kurulacağı yeri seçin diyor seçiyorum.Alt tarafta " Windows yükleme ölçütlerni karşılıyan bir sistem birimi bulamadı" diyor:s Warmıdır çözümü? format attım formattan sonrada denedim değişen birşey yok...

  7. Arkadaslar birkaçtane programın katılımsız sürümünü istiyorum :

    Photoshop cs2

    photoshop cs3

    Nero 8 veya 7

    Office 2007

    Power Dvd 5.6 -6

    Rapidshareden aynı anda 6-7 tane program birden indirmek için bir araç

    Avast (En Son çıkanı)

    Alcohol %120

    Acronis

    partition magic

    Winrar (En Son Sürüm)

    Şİmdiden Teşekkür ederim

    Dipnot:Lİnkler Rapidshareden olMazsa Sevinirim Mediafire olabilir

×
×
  • Create New...