Jump to content

alpalm

Üye
  • Posts

    462
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by alpalm

  1. pc de emülatör :)

  2. merhaba arkadaşlar yeni aldığım logitech ses sistemi sorunsuz çalışmakta lakin belli bir süre sonra on off ışığı zayıf yanıyor ve ses gidiyor, düğmeyi tekrar kapatıp açtığımda ise ses sistemi tekrar çalışıyor. sanki uyku moduna girermiş gibi, içinizde bu sistemden kullanan varsa konuyla ilgili yardımcı olursa sevinirim.
  3. indiriyorum 64 bit olanı yükleyip değerlendireceğim emeğine sağlık :)
  4. cümleten hayırlı bayramlar :)

  5. cümleten hayırlı bayramlar :)

  6. şu dakika facebook çöker

  7. bugünlerde yine deprem ve sarsıntılar başladı bu binalarla nasıl alışacağız bilmiyorum.

  8. 64bit win7 kurulum olmadı, exe sistemde çalışır görünüyor lakin kurulmuyor.
  9. bilgilerinizi kurtardıktan sonra slave format deneyebilirsiniz yani bu dediğim ilk fabrika ayarlarına getirmek, hdd low level tool format tarzı bi program işinizi görecektir. garanti değilse bile kurtarma şansınız olabilir.
  10. bi ara bi açıklama yapmışlardı izlemek olabilir ama indirmeye yasak getireceğiz diye hangi mantık anlamadım hani zaten izlerken aynı zamandada o data bilgisayarımıza kaydedilmiyormu :) yani farkında olmadan suçmu işlemiş olacağız :)
  11. hdd inizden sesler geliyormu bu hatadan sonra , bu hatadan önceki durum nedir yenimi almaya başladınız öncesinde bir program kurdunuzmu.
  12. son zamanlarda ısınmaya başlamış demişsiniz kasanın içindeki fan vb.. toz oranı nedir temizlik yaptınızmı, kasanızın modeli nedir (ön panel 120mm fan girişi olanlar tercihimdir) fan sayısı yeterlimidir, eğerki bu dediklerimde bir sıkıntı yoksa format atmanızı öneririm.
  13. mümkün mertebe hdd seçimin ssd den yana olsun, hali hazır hala 7200rpm eski tip hdd leri kullanıyoruz, ssd siz kuracağın bir sistem her halukarda yavaşlığa yol açacaktır.
  14. gideyimde bi istanbul torium da gezeyim hani gerçi gezincede ne oluosa :)

  15. 2 gb ram 600-800 arası kullanıyordu derken bi ara 1200 ü buldu vede öyle kaldı ki win7 deki ram şişme problemi ile ilgili olan güncelleştirmeyi yapmama rağmen kurtulamadım.
  16. ekran kartı arızalıdır muhtemelen zaten başka bir monitörede bağlayıp görüntü alamamışsınız, diyelimki harici ekran kartı arızalı olsa ama onboard ekran kartı sağlamsa görüntü alabiliyorsunuz. büyük ihtimal ben ekran kartınızdan şüpheleniyorum.
  17. size tavsiyem easy tv almanız yani kısaca pasif gözlüklü modellerden yana tercih kullanın zaten herhangi bir şekilde şarj yada pil istemediğinden ömürlük kullanıcaksınız ki lg gibi markalar 6-8 gözlük civarı hediye edebiliyor tv nin yanında. bu arada zaten pasif gözlükler 20-30 tl gibi fiyatlara alınabilirken diğerlerinin fiyatı malum, ha derseniz görüntüde ne gibi fark var yaptığım philips,lg,samsung gibi markalarda izlediğiniz görüntü (1080p blueray) ne kadar iyiyse alacağınız 3d deneyimide o kadar iyi oluyor.
  18. k-lite codeck pack kurulumu değilse onu kur muhtemel sorunu çözecektir.
  19. [color=#333][size=3][b]ASUS [/b][/size][/color] ASUS GTX560 Ti DirectCU II TOP GDDR5 1GB 256Bit Nvida GeForce DX11 yada ASUS HD6950 DirectCU II GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 bunları düşünebilirsin
  20. Herhangi bir mağduriyete karşı üyelerin hepsinden kredi kartlarının numarası isteniyor. buna tek taraflı bakmayın herkes için geçerli nihayetinde bir çok mağduriyet söz konusu olabiliyor kredi kartınız her 2 tarafın bir nevi güvencesi olacak.
  21. aynı hat üzerinde çift modem kullanamazsınız , eğerki 2. bir bilgisayara internet verecekseniz kablosuz adaptör yada şayet modeminiz tek port ethernet ise hub aracılığıyla dağıtmayı deneyin.
  22. 64 bit bir işletim sistemi kurun gerçi x86 sistemlerdede 3,2 ye kadar görmesi lazım ama zaten parçalar sağlam diyorsunuz, biraz tuhaf bir durum.
  23. msn de araçlar sekmesinden ses ve görüntü kurulumun dan ileri diyerek kameranızı seçin eğerki dediğim ayarı yaptıysanız önceden probleminiz başkadır.
  24. Gerekmedikçe format atmaya gerek yoktur, ileri derece virüs sızmalarında ki zaten sistem çöker genelde, işte zamanla yüklenip silinen oyun program vs sistem şişmelerinde hani artık ccleaner vs tarz programlarda fayda etmediğinde bu ve bu gibi sebeplerin sonucunda format atılır.
  25. Normalde bir virüs neden olabileceği gibi işlemci deki bir arızada ısınmasına sebep olabilir. ilk olarak speccy programını indirip işlemci ısısını kontrol edin, sistemi güncel bir virüs programıyla taratın, eğer uzun bir zaman geçmişse sistemi formatlayıp yeniden kurun eğerki sorun devam ediyorsa bilinki işlemci arızası.
×
×
  • Create New...