Jump to content

alpper17

Üye
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

332 profile views

alpper17's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. internetten notebook alacğım fakat 750gb,24gb ssd hdd diyor harddisk için. bu 2 farklı hdd mi . Ve ssd hdd ler hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
  2. Çarpan kilidi ne oluyor arkdşlar..
  3. peki anakartın biosunda raid yoqsa hdd modunu sata yapıpda raid yapma imkanı varmı peki.?
  4. işletmeme bir tane server kurmayı düşünüoyrum. Asus Anakart var kitapçığında intel rapid storage technology ile raid yapılacğını söylüor ama nasıl yapıldığını bulamdm.Bu programla mı yapılıo yoqsa başka Yazılımlarla mı yapılıo. Ve raid0,1,5 mi hangisini seçmeleiyim.bende verilerin güvenliği önmeli .disklerden biri bozulsa bile diğeri ile çalışmya devam edebiliyomuyum.Raid i sata 3 hdd ler le yapamabilrmiyim. Şİdidn Çok teşşkrler. Yardımlarınız beeqlyrum..
  5. bir müzik marketim var . burada gelen müştrielere hızlı dwd yazıp .filmleri veya müzikleri onları bekletmeden vermem gerekiyor. bunun için hangi dwd-rw ları kulanmam gerekr. ve yazma programı olarak nero dan daha hızlı cd yazabileceğim bi prog. varmı. bilgilendrrsniz. çok sevinirim . tşkkrler..
  6. istediğim böyle prog. deil. pc kullanılmadığında nasıl ekran koruyucu devreye giriosa bnde pc nin kapnamısını istiyorum. süre belirlemeden. sadece kullanılmadığı zamnlarda oto kapatsın. Tabi varsa böle bi prog.
  7. bilgisayarın kullanılmadığı zamanlarda ör.(30 dk kullanılmadığında bilgisayar kendini kapatsın)Bn herhangi bir saat belirlemeden. Bunu yapabileceğim bi progam varmı..
×
×
  • Create New...