Jump to content

ejderha

Üye
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ejderha's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Quicktime Player http://www.mirrorupload.net/file/0XRDHFGR/#!QuickTime.exe Düzgün çalışması için windows 7 ve 8 altında yönetici olarak çalıştırın.
  2. Music Mp3 Downloader 5.5.3.6 http://speedy.sh/4YCBf/MusicMp3Downloader.exe http://www.fileswap.com/dl/EbLlKMvNzD/
  3. 1.20 versiyonu bende çalıştı problem yapmıyor, amma velakin sonradan windows 8.1 için "http://www.msfn.org/board/topic/163489-startisback-rc2/" "http://www.startisback.com" start is back i buldum çok daha kullanışlı geldi bana fiyatı da çok uygun forum linkinden çekip 30 günlük deneme sürümüne bakmanızı tavsiye ederim.   http://startisback.com/StartIsBackPlus_setupRC.exe windows 8.1 için
  4. Grand.Theft.Auto.IV.Patch_1.0.7.0 yükleyip dene gerçi o ekran kartı çok da yeterli değil ama bu güncelleme sayesinde oyunda inanılmaz bir performans artışı oluyor umarım işine yarar.
  5. Kurulum sonrası kullanıcı dosyaları linki çalışmıyor ne yazıkki, orjinal sitesinden çektiğim aynı programın ( 1.20 ) trial versiyonunda bu tarz bir sorun yok windows8 ( laptop hp türkçe windows ) ve 8.1 ( desktop ingilizce windows ) de denedim ikisinde de aynı sorun mevcut haberiniz olsun.
  6. YouTube sitesinden video indirmek ve indirdiğiniz flv uzantılı dosyayı başka formatlara çevirmek için kullanabileceğiniz popüler ve ücretsiz bir programdır. YouTube Downloader ile videoları iPod, iPhone, PSP, Cell Phone, Windows Media, XVid ve MP3 formatlarına dönüştürebilirsiniz. YouTube Downloader, YouTube sitesinin yanında MySpace ve Google video sitelerine de destek sunmaktadır ;( program açıklaması alıntırdır http://www.gezginler.net/indir/youtube-downloader.html ) http://www.fileswap.com/dl/D8sAw7CC1S/ http://speedy.sh/cDwNs/Setup.rar Kurlum bittiği zaman masaüstüne kısayol atar ikinci bir bilgisayarda deneme şansım olmadı sorun olursa yazarsanız yeniden düzenleme yaparım.
  7. "Programs" klasörünün içinde "settings.js" dosyasını elle editlemen lazım sıkıntılı bir iş değil ama şöyle bir problem var program kurulumları arasında geçişlerde bekleme süresi problemi var yani programlar birbirlerinin yüklemelerinin bitmesini beklemiyor bellii bir süre sonra diğer programın kurulumu başlıyor hal böyle oluncada bazı kurulum dosyaları windows installer tabanlı olanlar mesela çakışıp hata veriyor çözümü yok değilmi var ama all in one yapıcam diye eziyet çekmeyin "wpi"  kullanın derim daha temiz ve ayar yapması çok daha basit.
  8. Music Mp3 Downloader 5.5.3.2 http://speedy.sh/x6kSq/MusicMp3Downloader.exe http://www.fileswap.com/dl/oB6KEZt0q/
  9. Bu sayfa içinde link bulma konusunu hala becerebilmiş değilim ben, bu konuda örnek bir çalışma yapma şansınız varmı acaba ? sayfadan linki alıp bir dosyaya kaydetmem lazım yada linki indirip ardından bir komut dosyası çalıştırmam gerekiyor.    Buna neden ihtiyacım var sorusu "http://www.mediafire.com/?1moqf1dfyhfntlk" skype için yaptıgım otomatik katılımsız program yapıcının kullanım alanını geliştirmek bu sayede her program için yapabilirim sanırım.
  10. CCleaner Professional v4.04.4197 Kurulum bitince masaüstü kısayol ekler [spoiler][/spoiler] http://speedy.sh/3WB6u/ccleaner.exe
  11. Music Mp3 Downloader 5.5.2.6 kurulum bitince masaüstü kısa yol ekler http://speedy.sh/9GP77/MusicMp3Downloader.exe http://www.fileswap.com/dl/K1B5v6h07T/ [spoiler][/spoiler]
  12. :.Program skype için güncel katılımsız dosyalar hazırlar. :.Kurulum "Silent Setup.rar" herhangi bir klasör altına açın İnternet bağlantısı açıkken klasör içindeki "skype.exe" çalıştırmanız yeterlidir katılımsız en güncel standart skype programı aynı klasör altında "skype-tr.exe" ismi ile oluşturulacaktır. Skype versiyonu güncellendikçe aynı işlem ile yeni dosya hazırlamanız mümkün olacaktır. :.Katılmsız özellikleri Masaüstüne kısayol ekler Windows otomatik başlangıçtan kaldırılmıştır kurlum dili Türkçedir. http://www.mediafire.com/?1moqf1dfyhfntlk İyin günlerde kullanmanız dileği ile
  13. http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard sayfa üsündeki indirme linkini "http://download.piriform.com/ccsetup403.exe" alıp herhangi bri dosya içine yazdırma şansım varmı acaba ?   Teşekkürler.
×
×
  • Create New...