Jump to content

jipsy

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jipsy

  1. İyi akaşamlar paşam, uğraşın ve çban için teşekkür ederim, emeğine sağlık. Uzun bir süredir dasult firmasına ait olan catia programının vistada çıkacak olan v6 versiyonunu bulduğun için. Bultar kardeşimizin dediği gibi catia v6 sadece 32 bitte çalışmakta 64 biti desteklememkte. Brogram tammı konusuna gelince açıkçası arayüzü v5 serisine hiç benzemediği için bunu tam olarak bilemeyeceğim. Program dotnetfix ve java istiyor. ( ben xp üzerine kuracağım zaman bu şekilde bir sorun ile karşılaştım). vistada denemek nasip olmadı.

    programı bulan arkadaşımızdan v6 nin bunun gibi insanı çileden çıakrak problemler olmadan kurabilmemiz için sanıyorum birazdaha araştırma yapması lazım die düşünüyorum.

    program genel olarak açılışı diğer v5 lere göre daha hızlı ve ekran görüntüsü, saydamlık ve hareket açısından rahat gözükmekte. benim anlamadığım bu programı kurduktan sonra bilgisayarımda anlama veremediğim bir yavaşlık söz konusu oldu. sistem geri yüklemeden bir önceki tarihe getirmek zorunda kaldım.

    sonuç olarak çok güzel bir çalışma. ufak tefek aksaklıklar olmasa daha iyi olacak. yanılıyormuyum bultar kardeş?

    bu v6 nın notlarınıda bulabilecekmisiniz

    :(

    emeğe saygı, bol şans

    entropy kardeş sanıyorum programı kurmadın, bence bir kur bak bakayım nekadar yer kaplıyor sabit diskte , bende ilk baktığımda olurmu felan diyordum, ya programda bir sorun var şişiyor veya adamlar farklı bir zip yöntemi kullanıyorlar

    doc uzantılı olan rapid leri indirirsen döküman cd sine ulaşabilirsin. ancak catia satıcısındaki arkadaşla konuştuğumda bu catia nın plm sistemi ile beraber çalışması gerektiğini belirtti bu nedenle tam anlamıyla kaydetme falan yapılamıyor. Bu cd ile anca yenilikleri falan görebilirmişiz yani tam anlamıyla full değilmiş öyle dedi :p

    tam anlamıyla oturması 2010 yılını bulacakmış.

    İyi Çalışmalar

    Jipsy

  2. İnanın kurmadım programı sadece indirdim çalışıyor yorumlarını okudum ve upload ettim. External HDD yi bağladığım zaman kurup sizlere soyleyecegim nasıl olacağını.

    başka forumada baktım orada da aynı sorundan dolayı çalışmadığı yazıyor. bakalım bende indiriyorum bakalım çalışacak mı :)

×
×
  • Create New...