Jump to content

yilmaztanirgan

Üye
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

yilmaztanirgan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Rebanuba kardeş bu key ile (QWYFX-C2NCV-V8WHV-2QQ6P-DC9HD) makineyi telefonla etkinleştirdim çok tşk ederim sağol...
  2. Aşağıdaki; slmgr.vbs -ipk C23TX-8FNX9-C6J6T-BPQW2-CKBDQ slmgr.vbs -ipk FMNCT-6JGDC-BGXQ7-VC8VJ-VH4X3   Win 8.1 Enterprise/Pro mak anahtarlar çalışmıyor ikisinide telefonla arayarak denedim Enterprise için yeni key yokmu elinizde ?
  3. Aşağıdaki; slmgr.vbs -ipk C23TX-8FNX9-C6J6T-BPQW2-CKBDQ slmgr.vbs -ipk FMNCT-6JGDC-BGXQ7-VC8VJ-VH4X3   Win 8.1 Enterprise/Pro mak anahtarlar çalışmıyor ikisinide telefonla arayarak denedim Enterprise için yeni key yokmu elinizde ?
  4. Arkadaşlar   Sistemi etkinleştirmek için key girdiğimiz cmd bölümüne  key girdiğim zaman  C:\Windows\system32\slmgr.vbs komut dosyası için VBScript komut dosyası altyapısı bulunamıyor diye bir hata ile karşılaşıyorum. Cmd yi yönetici olarak çalıştırdım interneti kesip öyle denedim Bir kaç gün internette araştırma yaptım bu sorunu yaşayan windows kullanan bir sürü kişi olmuş ama adam akıllı bir çözüm bulamadım sistemi yeniden kurmak istemiyorum format atmak 20 dakika ama bilgisayarı adam akıllı bir şekilde kullanmak için en az 7-8 saat uğraşmak gerekiyor programlar oyunlar vs. bu sorunu format atmadan nasıl çözebilirim..Yardımlarınız  için şimdiden teşekkürler..   Bu sorun hakkında bir fikri olan yokmu ?
  5.   Umut 20 benim yardım istediğim konuya cevap yazmışsında ben birşey anlamadım biraz daha açıklayıcı olabilirmisin..
  6. Arkadaşlar   Sistemi etkinleştirmek için key girdiğimiz cmd bölümüne  key girdiğim zaman  C:\Windows\system32\slmgr.vbs komut dosyası için VBScript komut dosyası altyapısı bulunamıyor diye bir hata ile karşılaşıyorum. Cmd yi yönetici olarak çalıştırdım interneti kesip öyle denedim Bir kaç gün internette araştırma yaptım bu sorunu yaşayan windows kullanan bir sürü kişi olmuş ama adam akıllı bir çözüm bulamadım sistemi yeniden kurmak istemiyorum format atmak 20 dakika ama bilgisayarı adam akıllı bir şekilde kullanmak için en az 7-8 saat uğraşmak gerekiyor programlar oyunlar vs. bu sorunu format atmadan nasıl çözebilirim..Yardımlarınız  için şimdiden teşekkürler..
  7. [b]stardock.start8.x.x.patch.painter dosyası ne işe yarıyor birde tiral olarak kuruldu nasıl full yapılacak anlatabilirmisiz?[/b]
×
×
  • Create New...