Jump to content

metin425

Üye
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by metin425

  1. yenilmezibo, 22 saat önce yazdı:

    Farklı bir yol olarak; Sürüm kaç ise netten demo sürümünü indirip normal stock setup ile kurun, ardından eset unistaller ya da hibit vs ile tamamen temizleyin hemen ardından "Pc restartlayın" sonra katılımsız kuruluma geçin, denemekte fayda var, iyi akşamlar.
    Setup bulamazsan ; https://krakenfiles.com/view/aV14yNbYiO/file.html olmaz ise bir rus sitesinde de vardı alternatif olarak ; https://www109.zippyshare.com/v/IFMshH7u/file.html

     

    otuken, 22 saat önce yazdı:

    Aynısını ben düşündüm; yazmadan önce linkini bulayım da atayım diye ama bulamayınca (son sürümü indirtiyor.) yazmaktan vazgeçmiştim. 😀

    Yazdıklarınızı yaptım. Krakenfiles sitesinden indirdim ama yine yüklemedi. Sorunu format ile çözdüm. Zaten windows 8.1 i komple silip sıfırdan yüklemek (tüm sürücüler ve 40 a yakın program) 20 dakika sürdü. Eset Security  yi yükledim. Şimdi çalışıyor. Güncellemesini de yaptı. Bu kadar uğraşma yerine ilk baştan formatlasam daha iyiymiş. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.

    • Like 2
  2. mad_080, 2 saat önce yazdı:

    hbit uninstaller veya revo uninstaller ile kayıt dosyalarını temizlemeyi denediniz mi. dosya kalıntılarından dolayı yükleme yapmıyordur yakın zamanda benimde başıma gelmişti. birde şu şekilde deneyin c ana dizininde eset yazın aratın çıkan tüm dosyaları unlocker programları ile kalıcı olarak silmeyi deneyin yanlış hatırlamıyorsam bu şekilde çözmüştüm.

    ccleaner ve asc ile defalarca temizlik yaptım. Yüklü diğer işletim sistemiyle güvenli modda açıp kayıt dosyasını elle temizledim. C nin içini aratıp bütün eset dosyalarını sildim. Tekrar denedim. Kurulum tamamlanamadı dedi.

  3. otuken, 1 saat önce yazdı:

    Sistemde Eset kalıntısı varsa ondan yapabilir. Eset'in kendi uninstaller tool'u ile kaldırıp bir denemek lazım. (Güvenli modda çalışıracaksınız.)

    esetuninstaller.rar 381.79 kB · 3 downloads

    Söylediğinizi yaptım ama yine olmadı. Güvenli modda esetuninstaller i çalıştırdım. Yüklü eset bulunamadı mesajı verdi. Normal moda döndükten sonra tekrar yüklemeyi denedim. Yine yükleme tamamlanamadı yazdı. İlginize teşekkür ederim.

    • Like 1
  4. ronaldinho424, 10.11.2021 - 12:22 yazdı:
    ESET Endpoint Security 5.0.2272.7 | Katılımsız
     
     
    bc6anvl.png

    .: Kurulum Bilgileri :.
    Boyut: 126,21 Mb
    Sıkıştırma: zip / Şifresiz
    Dil: Türkçe
    Kullanım: Full Sürüm
    Md5: E0D922648DC542D038C939D5DF518AC6
    Platform: Windows  7 / 8 / 8.1 / 10 [ x86 & x64 ]

    .: Kurulum Notları :.
    # 32 Bit ve 64 Bit Sürümleri Birleştirilmiştir. Ultra Sıkıştırma Yapılmıştır.
    # Kurulumdan Önce Eski Sürüm Kalıntılarını Otomatik Temizler.
    # Sınırsız Lisanslanmıştır. ( Hiçbir Zaman Lisanslama Bozulmaz. )
    # Temp Klasörü Tarama Dışı Bırakılmıştır.( Katılımsız Kurulum Sorunsuz Gerçekleşmesi İçin Tarama Dışı Bırakılmıştır. )
    # Sürüm Yükseltme Uyarısı Kapatıldı. ( Yeni )
    # "Sistem Güncelleme" Uyarısı Vermesi Kapatıldı.
    # "Kurulum Tamamlandı" yazısını görene kadar bekleyiniz...

    NOT:  Eset Smart Security 5 diye yazıyor ama aslında Eset Endpoint Security 5' dir uyguladığım lisanslama yönteminden dolayıdır. 

     
     
     
     

    Her ikisinide (security ve antivirüs) defalarca yüklemeye çalıştım. Windows 8.1 de securiti penceresi kısa süre göründü sonra kayboldu. Sistemin içine baktım hiç yüklenmemiş görünüyor. HDD de yüklü olan ikinci işletim sisteminde (windows 10 pro.) her ikisinide denedim. Kuruluyor yazısı çıkıyor, bir süre sonra kurulum tamamlanamadı deyip kapanıyor. Kurulumda internet ve defender kapalı olarak denedim.

×
×
  • Create New...