Jump to content

xyan

Üye
  • Posts

    134
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • İstanbul

Recent Profile Visitors

1389 profile views

xyan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

14

Reputation

  1. Efsane geri göndü. Yine süper windows7 sistemleri fakat artık bizim makina windows 10 dan aşağısını kabul etmiyor. Yine de eline sağlık. Çok kullandım zamanında senin sistemlerini. ESd siz gelicek mi acaba ?
  2. Evet bu sorunu bende yaşadım. Tam bir rezillik windows 7 yüklenmiyor. Üreticiler driver bile yapmıyorlar artık. Bir şekilde win7 yükledik fakat işlemci desteklemedi hatası çıkıyor. Driverler çalışmıyor. Windows 7 kesinlikle çok iyiydi.
  3. Sorun işlemci ile ile fanın birleşmemesi başka açıklaması yoktur. Seninde dediğin gibi fan tam oturmuyor diyorsun. İşlemcinin üzerine oturan o metal plaka büyük olasılıkla tam olarak birleşmiyordur, oturmuyordur.
  4. onbuka kardeş uzun zamandır hiç biriniz güncel sistem yapmıyorsunuz. Neden acaba
  5. hocam bilerek mi cevap vermiyosun ? Uefi desteği varmı yok mu ? bilen arkadaşlar yada kuranlar varsa cevap yazabilirler mi
  6. hocam uefi desteği var mı acaba ? daha önceden de yazdım ama cevap vermedin. Her yeri okudum ama uefi göremedim. Yoksa dual bot demek uefi de demek anlamına mı geliyor? Açıklama yaparsan sevinirim.
  7. Ben şimdiye kadar hep onbuka nın sistemlerini tercih ettim ve hiç sorun yaşamadım. Şimdi de indiriyorum test edip yorum yazacağım. Sorun olacağını hiç sanmıyorum. Emeğine sağlık ONBUKA.
  8. Bütün çalışmalarında UEFİ desteği eklerdin. Fakat bu çalışmanda yok. Günceli beklerken uefi desteksiz geldi. Acaba uefi destekli gelecek mi, gelmeyecekse bu çalışmayı indirip uefi desteği eklememiz mümkün mü acaba ?
  9. PSU İÇİN   http://www.vatanbilgisayar.com/frisby-cougar-80plus-bronze-700w-moduler-guc-kaynagi.html   biraz daha güçlü olsun diyosan bu markayı tek geçerim   http://www.vatanbilgisayar.com/frisby-cougar-80plus-bronze-1000w-moduler-guc-kaynagi.html   Not: Marka firsby değildir, Cougar'dır. Firsby markası adı altında vatan bilgisayarda satılıyor. Ben 700w lık kullanıyorum. çok memnunum. sessiz çalışıyor.
  10.   hocam bu jetdebrid nasıl acaba ? Eğer önerirsen bir yıllık almayı düşünüyorum
×
×
  • Create New...