Jump to content

damn2u

Üye
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by damn2u

  1. Vay be 1-2 ay önce formatladığım sistemden 9gb temizlik yaptı.
  2. TP Link UB500 ve QCY arasında bir sıkıntı var sanıyorum, iki markayı bir arada kullanıp sıkıntı çeken bir çok konu buldum internette.
  3. Mikrofonu bir türlü çalıştıramadım. Windows 10 için yapılan konuya bakıp orada ki paylaşılan mikrofon reg'i de uyguladım ama fayda etmedi.
  4. Çok haklısınız çünkü benim gibi işin iç kısmında neler döndüğünü bilmeyen basit bir kullanıcı olarak mesela ben bu konunun ilk mesajından hiç bir şey anlamadım.
  5. Hadi ya, bu kötü oldu. Bu adaptörler falan ufacık paketlerde oluyor hafıza kartı ve flash belleklerde olduğu gibi zarar vermeden açılamıyor, bu yüzden iade de edemem şimdi. Resmen elimizde patladı. 😒
  6. Hay lanet ya, QCY ile sorun yaşayan tanıdığım 3. kişisiniz. Gerçi başka bir marka kulaklık ile yine sorun yaşayan olmuştu ama anlamadım. Bu arada QCY Ailypods'u telefonda sorunsuz kullanıyorum. Acaba BT adaptörü iade edip UGreen ya da Baseus mu alsam bilemedim açıkcası. Bu arada ekran alıntı aracı tavsiyeniz için teşekkür ederim. Alternatif olarak ShareX kurmuştum fakat Winsnap katılımsız bulup deneyeceğim.
  7. Windows ekran alıntı aracını kullanamama dışında bir sıkıntı görmedim şimdilik. Normalde Lightshot kullanıyordum bu iş için ama o da Windows 11'de bir süre sonra çalışmamaya başlıyor, tekrar kurulum yapınca yine bir süre çalışıp sonra bozuluyor. Bu arada sistemle alakalı değil ama TP Link UB500 Bluetooth adaptör almıştım, QCY Ailypods ile kullanmak için sisteme bugün kurdum fakat adaptör ile kulaklık arasında yarım metre bile olmamasına rağmen bağlantı sık sık kopuyor. İnternette tek bir çözüm gördüm denedim o da başarılı olmadı. Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa çok memnun olurum.
  8. Denemeyi düşünüyorum, elinize sağlık. Edit: Dayanamadım indirdim, az sonra kuracağım fakat dosyayı flash'a yazdırmak dosyayı indirmekten 10 kat daha uzun olunca insan sinir olmuyor değil.
  9. Çok dolu dolu gözüküyor çalışma, elinize sağlık. Format sonrası bir sürü şey ile uğraşmak olmasa kurmak isterdim.
  10. Arkadaşlar Antivirüs önerisi verebilir misiniz? Malum Eset modülleri güncellenemiyor. Geçen ay indirimliyken lisans almadığıma pişman oldum fiyatları araştırınca.
  11. Resim atarak anlatılacak bir şey değil ki. Söylediğim gibi internetten masaüstü konumuna indirdiğim herhangi bir dosya masaüstünde gözükmüyor sağ tık/yenile işlemi yapmadan.
  12. İnternetten masaüstüne indirdiğim fotoğraf vb. herhangi bir dosyayı görmem için masaüstünü yenilemem gerekiyor. İnternette bulduğum ayarlar da işe yaramıyor. Windows 10 sistemlerin çoğunda bu sorunu yaşıyorum ve sebebini bir türlü bulamıyorum.
  13. Çalışmanız için teşekkürler. Mağaza ihtiyacım için sistemi microsoft hesabım ile kullanıyorum ve her zaman bir şifre oluştururum. Sorun ise şu, şifremin tamamını girmeden windows açılıyor. @Emre028
  14. Virüs programı arıyordum ama linkler ölmüş, günceller misiniz?
  15. Neden hata yapayım ki. Ayrıca sizin değil başka Windows 11 çalışmalarında da aynı sorunları yaşıyorum. Opera Browser ve Genshin Impact W11 ile uyumlu değilse bilmiyorum ama crash veriyor, hata raporlaması da yapıyorum uygulama geliştiricilerine geri dönüş için.
  16. Teşekkürler. 👍 Tekrar rufus ile yazdırıp kurunca çalıştı fakat oyunlar ve tarayıcılar sık sık çöküyor. Sanırım Windows 11'in stabil olması için epey bir zaman var.
  17. Sahiplik alınma kısmını açıklayabilir misiniz? Maalesef sizler kadar bilgili olmadığım için biraz fazla soru yağmuruna tutuyorum kusura bakmayın. Bu işlemi nasıl yapabiliriz?
  18. Pardon ya onu yazmayı unutmuşum. Rufus en son sürüm ile, no tpm vs seçili.
  19. 32gb kingston usb 3.0 flash bellek, UEFI şekilde format atıyorum. Sistemim ise AMD Ryzen R5 2600, Nvidia GTX1060, 16gb 3200mhz ddr4 bellekler ve son olarak en önemlisi 240gb m2 ssd windows kurulumu ve programlar için kullanıyorum.
  20. Windows kurulurken "Sizin için ayarları yapıyoruz" gibi bir yazı geliyor ya, ondan sonra bir restart yapıyor, dönüyor da dönüyor, o dönmeler hiç bitmiyor. Bir kaç kere yeniden başlattım 5-10 dk derken acaba az mı bekliyorum acaba diyerek tekrar döngüye sokup yarım saatten fazla bekledim yine aynı yerde kalıyordu.
  21. HD_Wallpaper Upd10.1.2022 yazan yerin linkinde HitPaw Watermark Remover 1.3.5.1 programı çıkıyor, düzeltebilir misiniz? @forjest
  22. Elinize sağlık. Bir kaç sorum olacak. İkonları windows orijinaline döndürebilir miyiz? Windows kurulum ekranında kullanıcı adı/şifre bölümü girme var mı?
  23. Arkadaşlar bir duyum aldım ama ne kadar doğru bilmediğim için soruyorum. Alta iliştireceğim Windows 10'a ait ayarların Windows 11'de olmadığını söylemişti bir arkadaşım, bunun doğruluğu var mı?
×
×
  • Create New...