Jump to content

gslikahraman

Üye
  • Posts

    429
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Uşak/Sivaslı

Recent Profile Visitors

4101 profile views

gslikahraman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. Etkinleştirmelerde hotmail sorun çıkarıyor nedense halletmeye çalışacağız en kısa sürede.. Tüm üyelikler aktifleştirildi..
  2. [quote name='DivaneTR' timestamp='1349384896' post='1245651'] [font=tahoma,geneva,sans-serif]Site güzel, umarım ortamı da güzel olur. Hayırlı uğurlu olsun. Üye oldum. Yerli programlama adına atılmış bir adım, takdir ettim, sitedeki kategoriler de gayet güzel.[/font] [/quote] Teşekkür ederim desteğiniz ve bu güzel yorumunuz için Üyeliğinizi aktifleştirmemişsiniz ben aktifleştirdim
  3. [img]http://www.plusooo.com/logo.png[/img] [img]http://www.plusooo.com/icons/site_isim.png[/img] [color=#000080][b]Site İsmi(Link): PlusOOO Webmaster Forumu[/b][/color] [img]http://www.plusooo.com/icons/google.png[/img] [color=#000080][b]Google PageRank(PR):[/b][/color] 0 [img]http://www.plusooo.com/icons/acilis.png[/img] [color=#000080][b]Açılış Tarihi:[/b][/color] 05.07.2012 [img]http://www.plusooo.com/icons/icerik.png[/img] [color=#000080][b]Site İçeriği:[/b][/color] Webmaster Forumu [img]http://www.plusooo.com/icons/kodlama.png[/img] [color=#000080][b]Site Adresi: [/b][/color]www.plusooo.com [img]http://www.plusooo.com/icons/hedef.png[/img] [color=#000080][b]Uzun ve Kısa vadeli hedefler:[/b][/color] Webmaster Forumları arasında bir farklılık yaratmak, güzel bir ortam oluşturmak [img]http://www.plusooo.com/icons/makale.png[/img] [color=#000080][b]Belirtmek İstediklerimiz:[/b][/color] Merhaba arkadaşlar.. 5 Temmuzda 2 arkadaş kurduğumuz forumu geçen sürede kapatma kararıda aldık ama sonradan ben devraldım.. Webmaster forumları arasında bir farklılık yaratmak istemekteyiz, amacımız sadece bu sektörden para kazanmak vs. de değil.. İstediğimiz bir ortam olsun webmasterler için oluşturulmuş güzel bir yer olsun.. Bunu istemekteyiz.. Bu yüzden bu forumu kurduk.. Şuan için 2 Yönetici 2 Genel Moderatör 8 Kategori Moderatörü ile oluşan bir ekibimiz var.. Pes etmeyi düşünmüyoruz, olmuyor deyip 2 ay sonra forumu kapatmak gibi bir niyetimiz de yok.. Neden geleyimki farkınız ne derseniz gerek kategorilerimiz bölümlerimiz olsun herşey belirli bir düzen düşünülerek yapılandırıldı.. Söylediğim gibi farklılık yaratmak istiyoruz [img]http://www.tnctr.com//public/style_emoticons/default/smile.png[/img] Olana kadar uğraşacağız umarım ilerleyen zamanlarda webmaster sitesi denince akla gelen sitelerden olabiliriz.. [img]http://www.tnctr.com//public/style_emoticons/default/smile.png[/img] Ekibimizde eksiklerimiz var eğer bize destek olmak isterseniz ulaşırsanız sevinirim.. Forumumuza gitmek için : PlusOOO Webmaster Forumu & www.plusooo.com Herkesi Bekliyoruz! Edit : Buraya site eklemem yasak değil sanırım sonuç olarak yararlı bir site ve amacım sadece reklam değil,insanlara faydalı olabileceksem ne mutlu bana İzin vermeyiz derseniz yönetici arkadaşlar silebilir Saygılarımla
  4. 8400 Release Prewiev yüklü şuanda.. Güncellemelerde yeni bir şey görünmüyor.. Son sürüm 9200 sanırım şuanda.. 9200 e format atmadan nasıl güncellerim? 8400 Release Prewiev yüklü şuanda.. Güncellemelerde yeni bir şey görünmüyor.. Son sürüm 9200 sanırım şuanda.. 9200 e format atmadan nasıl güncellerim?
  5. 8400 Release Prewiev yüklü şuanda.. Güncellemelerde yeni bir şey görünmüyor.. Son sürüm 9200 sanırım şuanda.. 9200 e format atmadan nasıl güncellerim? 8400 Release Prewiev yüklü şuanda.. Güncellemelerde yeni bir şey görünmüyor.. Son sürüm 9200 sanırım şuanda.. 9200 e format atmadan nasıl güncellerim?
  6. Gazetelerin ilk sayfalarını takip etmek isteyenler için güzel bir site hazırladım.. Hergün güncel olarak gazetelerin ilk sayfalarını sitemizden takip edebilirsiniz.. Kaynak olarak günlük gazete paylaşan bir siteyi kullandım ve sitenin bilgiler bölümünde belirttim.. http://www.manset.tk/ Ayrıca sitemize http://www.manşet.tk/ adresindende ulaşabilirsiniz..
  7. Geçen sene yanlış hatırlamıyorsam 1 nisanda herkes admin olmuştu ama ben görememiştim..

  8. Oynamışlar işter counter hemde gerçeğini oynamışlar ama silahsız
  9. Bu konu ölü konu olark geçiyor güzel bir kaynak ölmemesi gerek..
  10. Öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun

  11. Her girdiğimde 5 puan veriyorum ama yinede 5e yükselmiyor puanın :(

  12. En son bilgisayarım sıcaklardan dolayı düzgün çalışmıyor demişsin yazda geçti be abi neredesin

  13. Morning yine mi kayıplardasın sen_?

×
×
  • Create New...