Jump to content

sedbond

Üye
  • Posts

    129
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1174 profile views

sedbond's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

29

Reputation

  1. Merhaba, @forjest üstad anydesk 7.0.14 son paylaştığınız sürümü kurulum başlamadan hata veriyor bende mi böyle bilmiyorum ama maalesef kurulum çalışmadı, kolay gelsin, teşekkürler.
  2. indirmek istediğimde erişim talebi çıkıyor, indirme sınırlandırılmış galiba, linki kontrol ederseniz sevinirim.
  3. Hocam bu çalışmayı güncelleyebilir misiniz? linkte gitmiş zaten, teşekkür ederim.
  4. Hocam yanıtlarınız için çok teşekkr ederim.
  5. Dlc boot çalıştırdığı da şöyle bir hata alıyorum
  6. DLC boot ekledim videonuzuda izledim ama çalıştıramadım,Hocam kendi sisteminizin main.cfg dosyasını paylaşır mısınız?
  7. Teşekkür ederim cevabınız için wim dosyası 4gb altında direk uefi gpt bölüm düzenini seçerek oluşturacağım, benim kafama takılan aslında daha çok Açılış Diski Oluşturma Yöntemi UEFİ:NTFS yöntemi var bunun tam olarak ne işe yaradığıydı.
  8. Merhaba Arkadaşlar RUFUS ile hem 32 bit hem 64 bit hem uefi hem legacy kurulum yapabileceğim bir usb bellek hazırlamak istiyorum bunu refusla sorunsuz nasıl oluşturabilirim? birde başlıkta ki gibi Rufus Açılış Diski Oluşturma Yöntemi UEFİ:NTFS yöntem var bu tam olarak ne işe yarar bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. teşekkürler.
  9. Son yayınladığınız sürümde herhangi bir virüs algılamadı celal bey kullandığım program yine aynı ama ilginçtir bu sefer herşey normal teşekkürler.
  10. Bende windos 10 kurulu ve çalıştırdığımda şöyle bir hata alıyorum. Nedeni ne olabilir acaba.
  11. Celal Bey McAfee Endpoint security virüs uyarısı veriyor önceki sürümlerden biri ile sorunsuz çalışıyordum son sürümü kullanmak istediğimde program otomatik olarak virüs algılayıp siliyor.
  12. Bu pe ile uefi windows kurulumunu nasıl yapacağız bu konulara daha yeni yeni merak sardım, bilen arkadaşlar biraz açık anlatabilir mi? Teşekkür ederim.
  13. @Karadurak arkadaşımızın win-10-pe-x64-office-2007 çalışması var onu bu sisteme modül olarak mı yüklemeliyim nasıl olacak nerelerde değişiklik yapmalıyım bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.
×
×
  • Create New...